aloe vera de la euronet Get Adobe Flash player www.asearedox.ro Ne gasiti si pe Facebook 
Ne gasiti si pe Netlog 
ACCES DISTRIBUITORI       Despre noi |  Misiune |  Produse |  Afectiuni |  Marturii |  In media |  Inregistrare distribuitor |  Inregistrare client preferential |  Contactati Euro Net |  Plan afacere
Username
ParolaZuccari

Aloeveraextra.ro

Re-code

nonizuccari.ro

aloeslim.ro

tainelesanatatii.ro

constiintasanatatii.ro

bioelemente.ro

Aloe Slim Day and Night pe florentina.ro

thecube.ro

PLANUL DE AFACERI SI SUCCES
EURO NETINTRODUCERE
BENEFICIILE PLANULUI
CUM DEVENITI DISTRIBUITOR
MODUL DE FUNCTIONARE
AFILIERE 1 CP
AFILIERE 3 CP
AFILIERE 7 CP
ALTE AVANTAJE
[client preferential, puncte suplimentare, reinscriere, publicitate]

CERINTE DE ACTIVITATE
BONUSURI DE CONDUCERE SI DISTRIBUIREA CASIGURILOR
ACTIVAREA INITIALA A CENTRELOR DE AFACERI
PLATA COMISIOANELORINTRODUCERE

Majoritatea marilor companii MLM isi vor schimba planurile de recompensare foarte curand. Ele stiu ca aceste planuri nu le rasplatesc distribuitorii in mod adecvat si ca sunt demodate. Totusi, schimbarea acestor planuri implica un risc foarte mare si necesita costuri foarte ridicate. Din aceste motive, companiile inca le apara si continua sa mentina taxe mari pentru distribuitori, cauzate de achizitionari marite de personal, mai multe cerinte referitoare la volumul pentru grup si pierderea partiala sau totala, temporara sau definitiva a retelei daca acestea nu sunt indeplinite.

EURO NET este o companie moderna si planul nostru de recompensare este preferat de distribuitorii din intreaga lume, ultimele cercetari in domeniu indicand acest lucru.
Atuul nostru in castigarea pietei este CARACTERUL MODERN. Planurile de marketing create in anii saptezeci si optzeci au fost in prezent imbunatatite si depasite, odata cu progresul tehnic in domeniul computerelor. Expresiile " pas cu pas ", nivelul unic sau planurile de " separare ", etc… nu mai sunt folosite de catre companiile Multinivel moderne.

Dupa cum declara Revista Insider MLM (SUA - 2002), majoritatea distribuitorilor Multinivel din intreaga lume prefera Planurile Binare de Compensare, indiferent de ceea ce doresc companiile pentru care acestia lucreaza. EURO NET sprijina Modalitatea Binara cu unul dintre cele mai revolutionare planuri de pe piata, care genereaza venituri mai mari pentru distribuitorul care-si incepe cariera in MLM sau in domeniul vanzarilor directe si in acelasi timp asigura o compensare adecvata liderilor cu organizatii mari.

Totul fara a compromite stabilitatea companiei sau fara a creste costurile de productie!


top...AVANTAJELE PLANULUI

Dupa studii aprofundate, EURO NET a reusit sa realizeze cel mai revolutionar si inovator plan de pe piata.
Proiectat in exclusivitate pentru noi, acest plan reuseste ca impreuna cu impreuna cu o gama unica si exceptionala de produse, sa transforme Euro Net in cea mai moderna si inovatoare companie MLM.
EURO NET este o companie inovatoare si flexibila. Acest aspect ne-a permis sa detectam greselile pe care le fac alte companii cu Planuri de Marketing preistorice, care impun multe sarcini si platesc comisioane reduse.

Programul BinarEURO NET este destinat sa va plateasca comisioane:
1. NELIMITATE in functie de volumul dvs. de vanzari
2. INFINITE pentru downline-ul ( linia descendenta - membri descendenti) dvs. (nu exista limite pentru generatii/ nivele)
3. PROFITABILE si stimulative pentru intreaga echipa

Alte avantaje importante ale Programului:
1. Distribuitorii sunt sustinuti printr-un buget de publicitate.
2. Este posibila vanzarea cu amanuntul in magazine si farmacii, pentru a permite distribuitorilor cu initiativa dezvoltarea exploziva a cifrei de afaceri.
3. Nu exista cerinte de Volum in cadrul Grupului.
4. Nu va pierdeti niciodata pozitia sau grupul
5. Nu exista abandon din partea distribuitorului
6. Va puteti re-sponsoriza prin noi centre de profit pe linia dvs. descendenta
7. Sponsorii si liderii dvs. din linia ascendenta se pot re-sponsoriza sub nivelul dvs.

Va puteti imagina afiliati Diamond care castiga milioane de Euro avand posibilitatea sa se re-sponsorizeze in cadrul liniei dvs. descendente? In cadrul EURO NET acest lucru se intampla. Castigam cu totii !
Planul de Succes EURO NET revolutioneaza peisajul actual al afacerilor si contribuie la obtinerea unei bunastari continue si pe termen lung.

top...CUM DEVENITI DISTRIBUITOR

Completati un Formular de Inscriere si decideti cu cate Centre de Profit (CP) doriti sa incepeti:
1 CP - 120 puncte
3 CP - 360 puncte
7 CP - 840 puncte

Atunci cand activati 1 sau 3 CP, compania va va trimite:
- un set de produse pentru uz personal si/sau vanzare cu amanuntul (consum propriu si/sau al membrilor descendenti)
- literatura de specialitate
- un insemn care sa ateste calitatea dvs. de Afiliat (1 CP) sau Afiliat de Argint (3 CP)
*toate fara nici un cost suplimentar pentru dvs., cu exceptia taxelor de livrare.

Atunci cand activati 7 CP, compania va va trimite:
- un set de produse pentru uz personal si/sau vanzare cu amanuntul (consum propriu si/sau al membrilor descendenti)
- literatura de specialitate
- un curs de pregatire prin care veti fi instruiti de catre personalul executiv al EURO NET in domeniile: produse, marketing, strategii de afaceri si dezvoltarea aptitudinilor personale
- insemnul Afiliatul de Aur; achizitionarea pozitiei de Afiliat de Aur implica studierea Cursului de pregatire, inclus in pret, si participarea la Cursuri pentru obtinerea calificarii in ceea ce priveste aptitudinile stabilite pentru afiliatii de la acest nivel

Toti Afiliatii, fara a tine seama de numarul de CP pe care le detin, vor plati o taxa administrativa anuala de 20 Euro. Plata acestei taxe confera printre altele urmatoarele beneficii: informatii tiparite sau digitale permanente, stiri despre evenimente si promotii, asistenta telefonica si acces la date despre linia descendenta in timp real si management al grupului prin Internet (veti avea o parola Internet asociata contului dvs. de afiliat).

N.B.
Dupa activare, comanda minima la depozit este de 60 Euro (fara TVA).
Pana la noi informatii, 1 punct = 1 Euro (va rugam, consultati tabelul de punctaj din foaia de comenzi a produselor). Prin unele produse pot fi obtinute mai multe sau mai putine puncte, in functie de promotiile in desfasurare. TVA sau alte impozite nu sunt luate in considerare la calcularea punctelor.

De aici inainte porniti intr-o cariera de succes, alaturi de EURO NET!


Venitul pe care il veti obtine va fi direct proportional cu abilitatea de a recomanda produsele EURO NET clientilor dvs. si cu capacitatea de a construi o Organizatie de Afiliati, care, la fel ca si dvs., sa poata construi o baza de clienti si o Organizatie proprie de Afiliati.

Sa va aratam cum functioneaza Planul nostru Binar de Recompensare…


top...SISTEMUL DE DISTRIBUTIE EURO NET

Afiliatii inscrisi au posibilitatea in orice moment al activitati lor in EURO NET sa decida daca functioneaza ca persoane fizice sau prin intermediul unei societati comerciale. Pentru aceasta vor fi comunicate printr-un act aditional la contract datele de identificare ale firmei catre care se vor factura marfurile comandate.
Sistemul nostru, fiind unul extrem de flexibil, nu ingradeste in nici un fel optiunile de afirmare si de actiune ale distribuitorilor sai, astfel ca este posibila comercializarea cu amanuntul a produselor distribuite de catre EURO NET in magazine, farmacii sau alte puncte de vanzare.
Odata decisa functionarea prin intermediul unei societati comerciale, nu mai este permisa revenirea la statutul de persoana fizica sau Client Preferential.

MODUL DE FUNCTIONARE

Imediat ce ati inceput sa creati linia dvs. de membri descendenti, aveti optiunea de a incepe cu 1, cu 3 sau cu 7 Centre de Profit.
1 CP va ofera venit direct din volumul grupului, in timp ce 3 sau 7 CP va ofera un venit mult mai mare din volumul grupului.
Indiferent daca va asociati cu 1, cu 3 sau cu 7 CP, trebuie sa aveti intotdeauna echilibrate laturile stanga si dreapta ale organizatiei dvs.
De asemenea, daca incepeti cu 1, cu 3 sau 7 CP, Planul Binar de Recompensare EURO NET se bazeaza pe urmatoarele comisioane lunare:


aloe vera


Tabel de plati comisioaneN.B.:
1.Comisionul cuvenit pentru VG (Volumul de vanzari al grupului) se va plati Afiliatilor activi in luna respectiva.
2.Nivelul de comision pentru care va calificati este cel la care se echilibreaza cele doua ramuri ale retelei(ex:la 2500 puncte pe partea stanga si 1250 puncte pe partea dreapta veti incasa un comision de 200 Euro).Punctele ramase nebonificate nu se pierd, ci se reporteaza pentru luna urmatoare.
3.Comisionul cuvenit se transfera in contul bancar pe care afiliatul il comunica EURO NET, dupa retinerea si virarea impozitului datorat.
4.Punctele nebonificate se reporteaza pentru luna urmatoare doar daca Afiliatul este activ, in caz contrar acestea se pierd. In orice caz, din momentul in care redevine activ poate incasa comisionul cuvenit din luna in care a redevenit activ.


5.Pentru a beneficia de bonusul cuvenit pentru punctele acumulate Afiliatul activ trebuie sa aiba indrumate personal cel putin doua persoane pentru fiecare CP cu care s-a inscris in sistemul EURO NET. top...AFILIEREA IN CAZUL 1 CP ("Afiliat")

Atunci cand va afiliati la EURO NET, mai intai veti completa un formular de inscriere in care veti specifica cine este sponsorul dvs. si in care parte (stanga sau dreapta) a sponsorului veti fi plasat dvs.

Odata ce ati obtinut CP si ati comandat achizitionarea de produse in valoare de 150 puncte, veti incepe sa distribuiti produsele unice EURO NET si sa va creati organizatia. Pe masura ce veti incepe sa va inscrieti afiliatii, ii veti plasa in pozitii deschise (dreapta sau stanga) ale liniei dvs. descendente.

client aloe vera

Daca urmeaza sa inscrieti pe Andrei si pe Maria, ii puteti afilia direct, conform celor aratate in figura. Dar daca ii mai aveti si pe Stefan, Ioana si Matei, ii puteti plasa sub Andrei si Maria, fiind mereu atent ca laturile stanga si dreapta ale dvs. sa ramana in echilibru.

detoxifiere


Exista insa un aspect singular al Planului Binar de Recompensare EURO NET si anume ca dvs. si toti sponsorii din linia ascendenta pot construi organizatia in linia descendenta fata de pozitia dvs., pentru ca noii afiliati vor fi intotdeauna plasati pe un nivel inferior.
Cu alte cuvinte, daca Sponsorul dvs. nu detine pozitii imediate in Centrele sale de Profit, el poate plasa pe noii sai afiliati sub CP ale dvs., astfel incat amandoi puteti obtine beneficii egale.
De exemplu, Maria si Andrei nu au inscris afiliati directi, insa beneficiaza si ei de realizarile lui Stefan, Ioana si Matei, ai caror indrumator sunteti dvs. In plus, in centrele dvs. nealocate pot fi inscrisi afiliati ai indrumatorului dvs. (ex. Bianca), datorita principiului echilibrarii celor doua laturi.

suplimente nutritive


- distribuirea produselor catre clientii dvs. (Volum Personal, VP)
- crearea unei organizatii de Asociati in linie descendenta ( membri descendenti), in cadrul Centrelor dvs. de Profit (Volumul Grupului, VG)

Daca mentineti laturile dreapta si stanga in echilibru, ele va vor garanta obtinerea de puncte si comisioane in fiecare luna, in conformitate cu Tabelul de Plati Comisioane.

Sa urmarim un exemplu cu privire la comisioanele pe care le-ati primi, incepand cu detinerea unui (1) CP si realizand un total de 20.000 puncte VG pe latura dvs. stanga si 20.000 puncte VG pe latura dvs. dreapta:

detoxifiere cu aloe vera


In conformitate cu Tabelul de Plati Comisioane, veti obtine:
4.000 Puncte de Comision = 4.000 Euro
(plata in LEI la rata de schimb a datei platii)

Punctele pe care le obtineti din achizitiile dvs. personale sunt numite Volum Personal (VP) si atunci cand faceti comenzile, veti decide unde sa le plasati, daca in partea stanga sau dreapta a CP.

Pentru a mentine activ 1 CP si pentru a va bucura de toate aceste avantaje nu trebuie decat sa comandati produse EURO NET, pentru uz personal sau pentru vanzarea cu amanuntul (volum personal sau al clientilor preferentiali), in valoare de 60 puncte, in cadrul CP al dvs., in fiecare luna.


top...AFILIEREA IN CAZUL 3 CP ("Afiliat de Argint")

Pasii care trebuie urmati cand sunt activate 3 CP sunt exact aceiasi ca si in cazul afilierii 1 CP, dar existand o mica investitie initiala. Singura diferenta majora este reprezentata de castigurile obtinute.

Sa vedem acelasi exemplu, dar cand sunt activate 3 CP:

aloe vera pentru detoxifiere


In cazul 3 CP, 4 persoane pot fi adaugate direct: 2 dedesubtul CP2 si 2 dedesubtul CP3. CP1 este considerat Centrul de Profit principal, cel pe care se inregistreaza si comenzile personale sau ale Clientilor dvs. Preferentiali.

Incepand cu 3 CP, cu exact aceiasi productie aratata in exemplul 1 CP, in conformitate cu Tabelul de Plati Comisioane, castigurile dvs. vor fi urmatoarele:

- Cu 20.000 puncte pe latura stanga si 20.000 puncte pe latura dreapta, CP1 al dvs. va obtine un total de
4.000 puncte = 4.000 Euro

- Cu 10.000 puncte pe latura stanga si 10.000 puncte pe latura dreapta, CP2 al dvs. va obtine un total de
1.600 puncte = 1.600 Euro

CP2 al dvs. va obtine un total de 1.600 puncte = 1.600 Euro. Si acest CP2 al dvs. va acumula si va reporta pentru luna urmatoare un total de 2.000 puncte pe latura dreapta si 2.000 puncte pe latura stanga, astfel incat veti incepe luna cu un castig de 400 puncte = 400 Euro.

- Cu 10.000 puncte pe latura stanga si 10.000 puncte pe latura dreapta, CP3 al dvs. va obtine un total de
2.000 puncte = 2.000 Euro

CP3 al dvs. va obtine un total de 1.600 puncte = 1.600 Euro. Si acest CP3 al dvs. va acumula si va reporta pentru luna urmatoare un total de 2.000 puncte pe latura dreapta si 2.000 puncte pe latura stanga, astfel incat veti incepe luna cu un castig de 400 puncte = 400 Euro.

Astfel, prin afilierea cu 3 CP si avand volumul declarat in exemplu, se obtin:
4.000 puncte (CP1) + 1.600 puncte (CP2) + 1.600 puncte (CP3) = 7.200 puncte = > 7.200 Euro
(cu 3.200 Euro mai mult decat in cazul afilerii cu 1 CP)

IMPORTANT:
Nu uitati ca achizitiile dvs. personale sunt comandate intotdeauna pentru CP1 al dvs., si ca puteti aloca punctele pe latura dvs. stanga sau pe cea dreapta. Exact aceste achizitii pentru CP1 sunt cele care activeaza - sau prin alta modalitate - toate celelalte CP.

Pentru a mentine active 3 CP e necesar sa comandati produse in valoare totala de 120 puncte, in fiecare luna. Pasii care trebuie urmati cand se afiliaza 3 CP sunt exact aceiasi ca si in cazul afilierii cu 1 CP, dar existand o mica investitie initiala. Singura diferenta majora este reprezentata de castigurile obtinute.
Va amintim ca aceste comisioane sunt calculate in Euro si platite in moneda locala la rata oficiala de schimb.


top...AFILIEREA IN CAZUL 7 CP ("Afiliat de Aur")

Pasii care trebuie urmati cand afilierea este cu 7 CP sunt aceiasi ca si in cazul afilierii 1 CP sau cu 3 CP. Investitia initiala este usor superioara, dar rezultatele sunt semnificativ mai bune.
Sa vedem acelasi exemplu, dar cand sunt 7 CP care se activeaza in locul 1 CP sau 3 CP:

aloe vera suplimente nutritive

Cu 7 CP se pot asocia direct 8 persoane: 2 sub CP4, 2 sub CP5, 2 sub CP6 si inca 2 sub CP7

Cu acelasi volum indicat in exemplul pentru 1 CP si 3 CP, dar activand 7 CP si in conformitate cu Tabelul de Plati Comisioane, castigurile dvs. vor fi urmatoarele:

- Cu 20.000 puncte pe latura stanga si 20.000 puncte pe latura dreapta, CP1 al dvs. va obtine un total de
4.000 puncte = 4.000 Euro

- Cu 10.000 puncte pe latura stanga si 10.000 puncte pe latura dreapta, CP2 al dvs. va obtine un total de 1.600 puncte = 1.600 Euro. Si acest CP2 al dvs. va acumula si va reporta pentru luna urmatoare un total de 2.000 puncte pe latura dreapta si 2.000 puncte pe latura stanga, astfel incat veti incepe luna cu un castig de 400 puncte = 400 Euro.

- Cu 10.000 puncte pe latura stanga si 10.000 puncte pe latura dreapta, CP3 al dvs. va obtine un total de 1.600 puncte = 1.600 Euro. Si acest CP3 al dvs. va acumula si va reporta pentru luna urmatoare un total de 2.000 puncte pe latura dreapta si 2.000 puncte pe latura stanga, astfel incat veti incepe luna cu un castig de 400 puncte = 400 Euro.

- Cu 5.000 puncte pe latura stanga si 5.000 puncte pe latura dreapta, CP4 al dvs. va obtine un total de 800 puncte = 800 Euro. Si acest CP4 al dvs. va reporta pentru luna urmatoare un total de 1.000 puncte pe latura stanga si 1.000 puncte pe latura dreapta, astfel incat veti incepe luna cu un castig de 200 puncte = 200 Euro.

- Cu 5.000 puncte pe latura stanga si 5.000 puncte pe latura dreapta, CP5 al dvs. va obtine un total de 800 puncte = 800 Euro. Si acest CP5 al dvs. va reporta pentru luna urmatoare un total de 1.000 puncte pe latura stanga si 1.000 puncte pe latura dreapta, astfel incat veti incepe luna cu un castig de 200 puncte = 200 Euro.

- Cu 5.000 puncte pe latura stanga si 5.000 puncte pe latura dreapta, CP6 al dvs. va obtine un total de 800 puncte = 800 Euro. Si acest CP6 al dvs. va reporta pentru luna urmatoare un total de 1.000 puncte pe latura stanga si 1.000 puncte pe latura dreapta, astfel incat veti incepe luna cu un castig de 200 puncte = 200 Euro.

- Cu 5.000 puncte pe latura stanga si 5.000 puncte pe latura dreapta, CP7 al dvs. va obtine un total de 800 puncte = 800 Euro. Si acest CP7 al dvs. va reporta pentru luna urmatoare un total de 1.000 puncte pe latura stanga si 1.000 puncte pe latura dreapta, astfel incat veti incepe luna cu un castig de 200 puncte = 200 Euro.

Astfel, prin afilierea cu 7 CP si avand volumul declarat in exemplu, veti castiga, intr-o luna:
4.000 puncte (CP1) + 3.200 puncte (CP2 si CP3) + 3.200 (CP4, CP5, CP6 si CP7) = 10.400 puncte = > 10.400 Euro
( cu 3.200 Euro mai mult decat in cazul afilerii cu 3 CP si cu 6.400 Euro mai mult decat in cazul afilierii cu 1 CP)


IMPORTANT:
Amintiti-va ca achizitiile dvs. personale sunt comandate intotdeauna pentru CP1 al dvs., si ca puteti aloca punctele pe latura dvs. stanga sau pe cea dreapta. Exact aceste achizitii pentru CP1 sunt cele care activeaza - sau prin alta modalitate - toate celelalte CP.

Pentru a mentine active 7 CP, e necesar sa comandati produse in valoare totala de 390 puncte, in fiecare luna.


top...ALTE AVANTAJE ale sistemului EURO NET:

1. CLIENTUL PREFERENTIAL

Ce se intampla cu persoanele carora le-ati prezentat produsele si au devenit clienti permanenti?
Puteti completa un Formular CLIENTUL PREFERENTIAL, cu amanunte despre acestia, iar ei vor obtine dreptul de cumpara direct de la companie, se vor califica pentru toate reducerile si promotiile, ca si cum ar fi distribuitori, dar fara dreptul de a participa in cadrul planului de castiguri, fara comisioane si fara dreptul de a afilia noi distribuitori.

Clientii Preferentiali sunt plasati pe laturile stanga sau dreapta ale CP1 al dvs. In scopul obtinerii castigurilor, punctele obtinute prin clientii dvs. preferentiali vor fi dispuse in partea din stanga sau dreapta.
Aceste puncte conteaza si pentru Volumul Personal sau Volumul Grupului!

Aceasta inseamna ca daca un client preferential afiliat pin intermediul dvs. si plasat pe latura dreapta cumpara in valoare de 90 puncte, acestea se calculeaza la VG de pe latura din dreapta si la VP, pentru acel CP care a activat cerintele.

top...2. PUNCTE SUPLIMENTARE

Punctele realizate pe laturile stanga si dreapta asigura comisioanele indicate in Tabelul de Plati Comisioane. Dar ce se intampla cu punctele suplimentare, odata ce este atins un anumit nivel de comisioane?
Aceste puncte se reporteaza pentru luna urmatoare. Ele nu se pierd ci se reporteaza. Acest lucru se intampla ori de cate ori nu atingeti nivelul maxim (20.000 puncte pe fiecare latura).

Sa presupunem ca eu cumulez 16.000 puncte pe latura stanga si 18.000 puncte pe latura dreapta in timpul unei saptamani. Comisioanele pe care mi le va plati sistemul vor fi echivalentul a 3200 puncte de comision (3200 Euro). Dar pe latura din dreapta eu am 2000 puncte in plus, care vor fi reportate pentru luna urmatoare.
Efectul de reportare sau de acumulare nu functioneaza atunci cand distribuitorul NU ESTE ACTIV; nu se acumuleaza puncte si se pierd cele deja stranse.


top...3. REINSCRIEREA PE LINIA DESCENDENTA

Atunci cand un Centru de Profit atinge nivelul maxim (20.000 puncte pe latura stanga si 20.000 puncte pe latura dreapta intr-o singura luna) veti primi un certificat de Re-inscriere.
Cu acesta puteti intra din nou in sistem, prin activarea unui nou CP, pe care il puteti plasa oriunde alegeti intre membrii descendenti. Il puteti plasa in orice loc liber pe care il aveti sau dedesubtul oricarui CP apartinand oricaror distribuitori afiliati. Nu uitati ca proprii dvs. sponsori se pot re-inscrie ei insisi, dar de aceasta data sub membrii descendenti.

Acumularea de certificate de re-inscriere va permite sa urcati la nivele superioare in cadrul planului de Conducere al EURO NET, prin adaugarea acestor centre de afaceri la cele pe care le-ati achizitionat initial. De exemplu, daca ati cumparat 7 CP ( Afiliat de Aur) si ati obtinut 3 certificate de re-inscriere in drepturi, atunci detineti 10 CP, devenind astfel Afiliat de Diamant si majorandu-va cotele in cadrul Planului de Distribuire a Castigurilor.

IMPORTANT:
Certificatele de re-inscriere in drepturi trebuie sa fie activate inainte de data de 31 Decembrie a anului in curs.
De fiecare data cand activati un Centru de Profit cu un Certificat de re-inscriere trebuie sa comandati un set de reinscriere, simultan cu schimbarea certificatului dvs.
Incepand din acest moment, veti acumula puncte suplimentare pe luna pentru fiecare CP nou, alaturi de cele necesare pentru a mentine active toate CP pe care le detineti (vezi diagrama). Nu uitati ca aceasta achizitie se face pentru CP1, care activeaza toate centrele dvs. Nu trebuie sa cumparati x puncte in fiecare centru. Aceasta modalitate este mai usoara, si comisioanele nu se pierd din cauza calculelor gresite.

Exemplu: Daca aveti 2 CP si obtineti 1 CP Re-inscriere, pentru a fi activat veti avea nevoie sa adaugati 30 puncte la achizitiile dvs. personale pentru CP 1, suplimentar la cele 120 cerute in fiecare luna.
Incepand din acel moment, pentru a fi activat trebuie sa comandati achizitii personale in valoare de 150 puncte in fiecare luna, si asa mai departe.

Totusi, cu 8 CP activate, achizitiile dvs. personale necesare pentru a mentine active pe toate celelalte vor fi de NUMAI 400 puncte. In acest fel, veti putea mentine toate centrele dvs. actuale si pe cele pe care le veti activa in viitor.

suplimente nutritive cu aloe vera


top...4. SUSTINEREA STRUCTURILOR DE AFILIATI PRIN ACTIVITATI PROMOTIONALE

EURO NET este o companie care vine realmente in sprijinul distribuitorilor sai, spre deosebire de marea majoritate a companiilor de distributie MLM care afirma ca nu investesc in publicitate pentru a putea sa plateasca bonusuri mai mari distribuitorilor. Aceasta este doar o afirmatie lipsita de continut, menita sa-i incante pe distribuitorii incepatori si sa mareasca profiturile conducatorilor.

EURO NET a decis ca, indiferent de cifra de afaceri realizata ( cu cat mai mare, cu atat mai bine) sa aloce un buget de publicitate si activitati promotionale de 3% din aceasta cifra de afaceri.
Astfel, pe langa faptul ca in Sistemul nostru Binar de Recompensare toti distribuitorii noi sunt sustinuti de catre toti cei din linia ascendenta, compania sprijina si pe aceasta cale succesul tuturor Afiliatilor inscrisi in acest sistem inovator de distributie.

top...CERINTE DE ACTIVITATE

Pentru a ramane activ timp de o luna, un asociat trebuie sa cumpere produse pentru uz personal sau vanzare cu amanuntul (consum propriu, al membrilor descendenti si clientilor preferentiali) echivaland cu urmatoarele valori:

Nr. centre de profit Nr. de puncte necesare pentru a fi active
1 CP 60 puncte
2 CP 120 puncte
3 CP 150 puncte
4 CP 240 puncte
5 CP 300 puncte
6 CP 360 puncte
7 CP 390 puncte
8 CP 400 puncte
Mai mult de 8 CP 400 puncte

Punctele personale sunt intotdeauna achizitionate cu si pentru CP1, si sunt plasate pe latura stanga sau dreapta a acestuia. Acest lucru se decide atunci cand comandati achizitionarea.
Punctele personale necesare pentru a ramane activ pot fi acumulate oricand in timpul lunii. De exemplu, daca deveniti afiliat astazi, punctele din achizitionare pentru centrele dvs. va permit mentinerea lor activa timp de o luna, inclusiv cea curenta.

top...BONUSURI DE CONDUCERE SI DISTRIBUIREA CASTIGURILOR

Atunci cand un Afiliat ajunge sa detina 10 CP, din care cel putin 3 CP obtinute ca efect al realizarii de 20.000 de puncte lunar pe cele doua laturi, acesta primeste recunoasterea de Afiliat de Diamant constand intr-o insigna de aur cu diamant si un bonus de 1% din tot VG realizat de structura sa.

Atunci cand un Afiliat ajunge sa detina 15 CP, din care cel putin 8 CP obtinute ca efect al realizarii de 20.000 de puncte lunar pe cele doua laturi, acesta primeste recunoasterea de Afiliat de Dublu Diamant constand intr-o insigna de aur cu doua diamante, un bonus de 2% din tot VG realizat de structura sa si un sejur de 7 zile intr-una din cele mai renumite destinatii turistice europene.

Atunci cand un Afiliat ajunge sa detina 21 CP, din care cel putin 14 CP obtinute ca efect al realizarii de 20.000 de puncte lunar pe cele doua laturi, acesta primeste recunoasterea de Afiliat de Triplu Diamant constand intr-o insigna de aur cu trei diamante, un bonus de 3% din tot VG realizat de structura sa si un sejur de 14 zile intr-una din cele mai renumite destinatii turistice europene.

Toti Afiliatii calificati la nivelul de Diamant se alatura President Club si participa la o cota din profitul firmei dupa cum urmeaza:
- La sfarsitul fiecarui an, pana in data de 23 Decembrie se stabileste de catre conducerea EURO NET Planul de realizari pentru anul urmator. In cazul depasirii acestui Plan anual membrii President Club beneficiaza de 10 % din Profitul Net al EURO NET.
- Repartizarea acestui procent de catre membrii President Club se face in proportie de 50% catre detinatorii calificativului Triplu Diamant, 30% catre detinatorii calificativului Dublu Diamant si 20% catre detinatorii calificativului Diamant.

top...ACTIVAREA INITIALA A CENTRELOR DE AFACERI

Atunci cand achizitionati 3 sau 7 centre de profit, volumul personal in cadrul centrelor 2, 3, 4, 5, 6 si 7 va permite si el sa generati comisioane. Nu este asa si pentru CP 1, care genereaza comisioane intotdeauna in linie ascendenta.
In acest fel castigati inca de la inceput !

Exemplu: Daca 7 CP valoreaza 840 puncte, impartiti acest cost la 7, rezultand 120 puncte pentru fiecare CP. Cele 120 puncte ale CP1 va permit sa activati toate CP ale dvs., si sa generati comision pentru sponsorii dvs. Cele 120 puncte de la Centrele de Profit genereaza si ele comision pentru dvs., CP1 al dvs. va avea 360 puncte pe latura stanga si 360 pe latura dreapta, care, conform fisei, vor genera 80 puncte comision.

top...PLATA COMISIOANELOR

Toate comisioanele vor fi calculate in ultima zi a lunii. Astfel, toate comenzile de produse trebuie aprobate pentru a fi trimise la birourile centrale inainte de ora 17:00 a zilei de calcul a comisioanelor. Orice comanda primita dupa acea ora sau care nu este completata corespunzator pentru a fi trimisa va fi reportata pentru productia lunii urmatoare.

Distribuitorii se pot informa cu privire la toate comisioanele generate pe Site-ul Web al companiei, www.euronet.org.ro, folosind parola alocata.

Contactati-ne pentru alte informatii si pentru a descoperi multe alte beneficii pe care EURO NET le are pentru dvs.

top...Copyright 2005 - 2018 © Euro Net
Toate drepturile rezervate

Sitemap
RODSA Termeni si conditii