aloe vera de la euronet Get Adobe Flash player www.asearedox.ro Ne gasiti si pe Facebook 
Ne gasiti si pe Netlog 
ACCES DISTRIBUITORI       Despre noi |  Misiune |  Produse |  Afectiuni |  Marturii |  In media |  Inregistrare distribuitor |  Inregistrare client preferential |  Contactati Euro Net |  Plan afacere
Username
ParolaZuccari

Aloeveraextra.ro

Re-code

nonizuccari.ro

aloeslim.ro

tainelesanatatii.ro

constiintasanatatii.ro

bioelemente.ro

Aloe Slim Day and Night pe florentina.ro

thecube.ro

Titlut articol: Plantele care ne pot ajuta pentru o mai buna detoxifiere

Articol:

Mesteacan
Conform lui Patrice Bouchardon, delicatetea acestei plante este de mare ajutor in tratamentul oricarei traume, atat fizice cat si psihologice. In special energia de reconciliere pe care aceasta o degaja, favorizand o stare de spirit linistita, creeaza spatiul pentru a imbunatati raporturile cu ceilalti si cu sine insusi.
Vulturica
S-a dovedit utila ca drenor, in stimularea diurezei: dubleaza volumul de urina eliminat in timp scurt. Datorita acestor caracteristici este recomandata in tratamentul retentiei hidrice si a obezitatii.
Ortosifon
Datorita capacitatii sale de crestere a eliminarii lichidelor, ortosifon este folosita pentru a usura scaderea in greutate. Oricum, este recomandat si in patologiile tractului urinar. Actiunea diuretica a plantei a facut obiectul multor studii care au demonstrat o capacitate puternica de eliminare a ureei, a substantelor azotate si clorurilor si cu atat mai mult a sodiului. Aceste proprietati se datoreaza actiunii combinate a flavonoidelor si a sarurilor de potasiu.
Splinuta
Datorita continutului sau de saponozide si flavonoide, planta este utilizata in special ca diuretic neiritant. Extractul isi gaseste intrebuintarea in tratamentul inflamatiilor vezicii urinare si rinichilor, cat si in cazul calculilor renali. Activitatea sa diuretica a dat bune rezultate in tratamentul nefritelor acute si cronice.
Pirul tarator
Fitoterapia recurge la pir in tratamentul inflamatiilor de la nivelul vezicii urinare si in cazul calculilor renali. Principiile active ale pirului cresc in mod gradat procentul de apa al urinei, fara sa exercite aceeasi functie asupra secretiei renale:riscul de a pierde prea multe saruri este destul de redus. Este util si in tratamentul cistitei purulente, a catarului si a litiazei renale. In acest ultim caz alina durerea lombara provocata de cristalizarea sarurilor in caile urinare.
Coada-calului
Prezenta flavonoidelor in sinergie cu sarurile minerale face foarte eficienta actiunea diuretica a plantei in cazurile de edeme la aceasta planta, efectul diuretic se combina remarcabil cu efectul antiinflamator, ceea ce o face foarte utila in tratamentul inflamatiilor si infectiilor bacteriene ale aparatului urinar. Siliciul reprezinta un aliat eficient in eliminarea reziduurilor metabolice si are un efect detoxifiant.
Papadia
Papadia este folosita ca un diuretic bland, eupeptic amar, adjuvant in tratamentul bolilor de ficat, a tulburarilor digestive si pentru favorizarea digestiei grasimilor. Continutul ridicat de substante amare contracta vezica biliara si stimuleaza secretia biliara, avand un efect descongestionat asupra ficatului; in general stimuleaza metabolismul tuturor organelor suprasolicitate.
Sulfina galbena
Este recomandata pentru bolile venoase, precum insuficienta venoasa cronica si vene varicoase, carora le ofera alinare imediata. Este folosita si in tratamentul hemoroizilor si al stazei limfatice. Datorita actiunii sale antiseptice si antiinflamatorii este un util descongestionat in conjunctivite si iritatii ale mucoasei nazale.
Ginko biloba
Recent s-a dovedit eficacitatea lui ginko biloba in tratamentul fenomenelor de deteriorare a functiilor cerebrale aparute odata cu varsta si a tulburarilor de microcirculatie. Se recomanda administrarea ginko biloba preventiv la diabetici, la cei predispusi la boli tromboembolice sau circulatorii si la cei peste 60 de ani.
Marul
Din punct de vedere nutritional, marul este foarte bine echilibrat datorita procentelor de nutrienti in acest fruct. Acizii sai organici favorizeaza eliminarea toxinelor si contribuie la normalizarea echilibrului acido-bazic din sange.
Pruna
Are proprietati diuretice, laxative si dezintoxicante, care stimuleaza sistemul nervos, in specal in cazurile de oboseala, stres sau surmenaj. Continutul bogat de zaharuri reprezinta o sursa energetica optima.
Tamarindul
Este folosit ca purgativ, ca medicament impotriva malariei, impotriva microbilor, in tratamentul dizenteriei si a febrelor reumatice. Anumite studii stiintifice, efectuate la Universitatea din Khartoum(Sundan), au evidentiat faptul ca pulpa fructului de tamarind este foarte toxica pentru un parazit al sangelui.

Toate aceste plante intr-un singur produs -FISIO DIUR


Va aflati aici: Detoxifiere / Plantele care ne pot ajuta pentru o mai buna detoxifiere
Copyright 2005 - 2018 © Euro Net
Toate drepturile rezervate

Sitemap
RODSA Termeni si conditii
Produse:
The cube   Aloe slim day and night   Noni 500ml   Noni 1000ml   Noni aromatizat 500ml   Noni aromatizat 1000ml   Euro 2 diet   Papaya start up   Papaya pura   Fisio diur cu aroma de ceai verde   Fisio diur cu aroma de grapefruit   Fisio diur cu aroma de ananas   Aloevolution deoepil   Aloevolution pocket   Fem_care   Aloekeep white   Penelope - cremă de măini, fată si corp   Penelope - crema de fata cu extract de caviar