aloe vera de la euronet Get Adobe Flash player www.asearedox.ro Ne gasiti si pe Facebook 
Ne gasiti si pe Netlog 
ACCES DISTRIBUITORI       Despre noi |  Misiune |  Produse |  Afectiuni |  Marturii |  In media |  Inregistrare distribuitor |  Inregistrare client preferential |  Contactati Euro Net |  Plan afacere
Username
ParolaZuccari

Aloeveraextra.ro

Re-code

nonizuccari.ro

aloeslim.ro

tainelesanatatii.ro

constiintasanatatii.ro

bioelemente.ro

Aloe Slim Day and Night pe florentina.ro

thecube.ro

Titlut articol: Detoxifierea organismului prin sport

Articol:

Un rol extrem de important in realizarea procesului de detoxifiere a organismului il are si miscarea. Mersul pe jos este recomandat atunci cand luati decizia tinerii unei diete de detoxifiere. Daca, insa, sunteti adeptii sportului, acesta este binevenit in aceste perioade, ajutand la eliminarea toxinelor si arderea grasimilor acumulate in organism. Pe langa miscarea si sportul recomandat, este nevoie de consumarea unei cantitati mari de lichide (de preferat apa plata, ceaiuri si sucuri naturale din legume si fructe). Pentru practicarea sportului favorit este recomandat sa ne alegem un mediu natural, macar in perioada calda a anului. Un sport corect si constant practicat ne va ajuta sa avem o viata mai sanatoasa. Un alt aspect important al realizarii miscarii in perioadele de detoxifiere a organismului mai este reprezentat si de procesul respiratiei. Trebuie sa invatam sa respiram corect si sanatos, astfel incat plamanii sa poata elimina toxinele acumulate.

Aloe Vera normalizeaz? metabolismul ?i detoxific? organismul. Prin ac?iunea componentelor active care ajung la nivel celular se ob?ine o purificare deosebit? prin eliminarea toxinelor stocate la toate nivelurile organismului, fapt care duce la inl?turarea uneia dintre cele mai importante cauze ale imboln?virilor.
In 1997, cercetatorul Jeremiah Herlihy de la Universitatea San Antonio a recunoscut Sucul de Aloe Vera ca fiind unul din cei mai fini detoxifianti ai intregului corp eliminand materiile toxice din stomac, ficat, splina, vezica si este cunoscut ca cel mai bun curatator al colonului. Studiile au aratat faptul ca vindeca si amelioreaza indigestia, tulburarile de stomac si ulcerele. Pacientii au constatat de asemenea imbunatatiri in cazul artritelor si a infectiilor vezicii urinare si rinichilor, a crampelor musculare, constipatiei, hemoroizilor, insomniei si pentru vaginite este excelent ca si dus vaginal. Un excelent tonic intern pentru energie si stare de bine, sucul de Aloe Vera intareste tractul digestiv, pielea si starea de sanatate si fericire.


Va aflati aici: Detoxifiere / Detoxifierea organismului prin sport
Copyright 2005 - 2018 © Euro Net
Toate drepturile rezervate

Sitemap
RODSA Termeni si conditii
Produse:
The cube   Aloe slim day and night   Noni 500ml   Noni 1000ml   Noni aromatizat 500ml   Noni aromatizat 1000ml   Euro 2 diet   Papaya start up   Papaya pura   Fisio diur cu aroma de ceai verde   Fisio diur cu aroma de grapefruit   Fisio diur cu aroma de ananas   Aloevolution deoepil   Aloevolution pocket   Fem_care   Aloekeep white   Penelope - cremă de măini, fată si corp   Penelope - crema de fata cu extract de caviar