aloe vera de la euronet Get Adobe Flash player www.asearedox.ro Ne gasiti si pe Facebook 
Ne gasiti si pe Netlog 
ACCES DISTRIBUITORI       Despre noi |  Misiune |  Produse |  Afectiuni |  Marturii |  In media |  Inregistrare distribuitor |  Inregistrare client preferential |  Contactati Euro Net |  Plan afacere
Username
ParolaZuccari

Aloeveraextra.ro

Re-code

nonizuccari.ro

aloeslim.ro

tainelesanatatii.ro

constiintasanatatii.ro

bioelemente.ro

Aloe Slim Day and Night pe florentina.ro

thecube.ro

Pentru a va perfectiona cunostintele in ceea ce priveste MLM-ul, venim in sprijinul dumneavoastra cu urmatoarele carti:

Magia sponsorizarii - sistemul de recrutare Big Al
Tom Schreiter

Prima carte din seria Big Al, un manual de recrutare s,i sponsorizare în MLM, scrisa de Tom Schreiter (alias Big Al). Autorul descrie tehnicile de baza în activitatea de început a distribuitorilor MLM, pe care acestia trebuie sa le cunoasca, pentru a demara cu succes afacerea:
- selectarea client,ilor,
- localizarea noilor distribuitori,
- cele doua întrebari magice,
- frica de munca( în zadar,
- sindromul laptelui,
- prezentarea eficienta de 25 minute,
- eliminarea miturilor.


Cum se creaza o structura exploziva
Tom Schreiter

Tehnici avansate de recrutare si selectare pentru o retea de distribuitori în dezvoltare:
- unde trage pestele?
- chestionarul deciziei,
- recrutarea la târguri si expozitii,
- secretele ingredientelor Big Al,
- cei mai buni oameni,
- solutia treptelor (metoda de baza),
- tehnici publicitare si de birou,
- testul IQ al începatorului,
- raspunsuri la testul IQ

Se recomanda distribuitorilor începatori.


De ce treci pe langa o avere?
Tom Schreiter

Un instrument practic realizat de Big Al pentru recrutarea dinamica( în MLM. Bros,ura dezva(luie misterele afacerilor de vânza(ri directe s,i rezolva( prospectarea în masa(. Nu se amintes,te nimic despre MLM, dar sunt date exemple de afaceri individuale profitabile, care se pot desfa(s,ura în afara serviciului de baza(. Efectul bros,urii este impresionant! Majoritatea celor care o citesc vor dori sa( intre imediat în afacere! Decizia cititorului se formeaza( aplicând tactica celor 3 pas,i: 1. Se da( bros,ura unei persoane, pentru a se informa; 2. Se as,teapta( 1-2 zile sa( o citeasca(; 3. Se recruteaza( persoana respectiva(, daca( a înt,eles s,i a acceptat sa(-i prezentat,i oferta afacerii dvs. MLM. Se recomanda( pentru prospectare


Prezentarea de 45 secunde care îti va schimba viata
Don Failla

CE ASTEAPTA UN SALARIAT DE LA VIATA?
O alta zi în care sa fie trezit dimineata de alarma ceasului?
O alta zi de îngrijit copiii acasa?
O alta zi de mers la serviciu si de muncit pentru altcineva?
O alta zi fara familie si un alt an fara concediu?
O alta noapte alba cu frica de un viitor nesigur?

CE POATE SA FACA UN LIDER MLM?
Sa se trezeasca dimineata cu o alta perspectiva asupra vietii!
Sa fie prezent la educatia copiilor sai!
Sa lucreze numai pentru el însusi!
Sa aiba timp pentru familie, timp si bani pentru concedii!
Sa-si faca planuri reale pentru un viitor sigur!

Cartea prezinta cea mai noua tehnica de prezentare a afacerii MLM si cele 10 prezentari sintetice ("napkin prsentations") descrise în "Bazele MLM", într-un instrument de lucru MLM original! Tehnici moderne de comunicare pentru un start rapid! Un capitol suplimentar despre modalitatile de câstig rezidual în MLM!

Lansarea cartii a avut loc la seminarul MLM cu Don & Nancy Failla din 11 februarie 2004 la Cluj si 14 februarie 2004 la Bucuresti, unde s-au acordat autografe tuturor participantilor!

Se recomanda tuturor distribuitorilor MLM


Cum sa fii o femeie întreprinzatoare de succes
Nancy Failla

Exista o noua cale puternica pentru femei de a obtine multi bani lucrând acasa si de a acoperi cheltuiele financiare!

Timpul afirmarii pentru femei este ACUM spune Nancy, adaugând ca exista o noua sansa, puternica, de a câstiga bani facând o afacere de acasa si de a-si schimba pentru totdeauna situatia financiara personala.

Scopul acestei carti este de a deschide ochii femeilor de pretutindeni, pentru a vedea marea oportunitate de a-si controla viitorul, printr-o afacere MLM. Nancy explica în maniera sa proprie, cu umor si clarviziune, simplu si documentat:
- care sunt resursele avestei oportunitati,
- ce sanse au femeile în mileniul III de a se afirma,
- cum pot deveni femei întreprinza(toare pline de succes.

Se recomanda femeilor care îndra(znesc sa aiba succes în viata!


Intrebari si Raspunsuri despre MLM
Don Failla

O carte de lucru pentru tot,i distribuitorii care doresc sa cunoasca raspunsul la cele mai comune întrebari despre activitatea din industria MLM. Structurata pe trei categorii de probleme, cartea se adreseaza prospectantilor, începatorilor si distribuitorilor avansati, care au nelamuriri în legatura cu sistemul de lucru în MLM. Glosarul de termeni de la sfârsitul cartii ofera cititorilor un lexic nou, armonizat cu limbajul profesional utilizat în industria MLM în limba româna, constituind un ghid al notiunilor specifice acestei activitati.

Se recomanda pentru programele de instruire


Marea panorama. De ce se vor extinde sistemele Network Marketing
Edward Ludbrook

Autorul explica prin date si grafice motivele pentru care se vor extinde sistemele Network Marketing în întreaga lume. Se arata tendintele actuale si potentialul industriei MLM-Network Marketing, ca una din industriile cele mai putin întelese de oameni. Se dau factorii de crestere a afacerilor MLM, inclusiv previziunile dezvoltarii industriei în Europa. Capitoulul 6 trateaza dezvoltaea industriei MLM-Network Marketing în România, analizând si perspectivele dezvoltarii ei în contextul globalizarii economiei mondiale.

Se recomanda pentru toti distribuitorii.


Principiile Network Marketing. Cum se poate construi un venit de durata într-o retea de marketing
Edward Ludbrook

Principiile reprezinta bazele fundatiei pentru construirea succesului si a stilului de viata, fiind începutul si realitatea de la care orice altceva se înfaptuieste. Succesul este pur si simplu rezultatul natural al activitatilor de practicare a principiilor.
Aceasta carte scoate în evidenta cele 10 Principii pe care se bazeaza orice venit de succes într-o retea de marketing. De retinut ca, numai veniturile strâns legate de TOATE principiile vor fi de durata si vor furniza acel venit rezidual si acel stil de viata pe care Network Marketing îl ofera astazi tuturor.

Network Marketing se dezvolta extrem de dinamic în toata lumea, oferind milioanelor de oameni oportunitatea de a avea o mai buna calitate a vietii. Dupa anii de pionierat, experienta si tehnologia au permis crearea unui al doilea val de crestere a industriei, caracterizat prin profesionalism. A sosit timpul si pentru dumneavoastra sa va implicati în dezvoltarea industriei secolului XXI, aplicând cele 10 Principii în activitatea de distribuitor Network Marketing.

Principiile Network Marketing este o carte de referinta, care explica bazele activitatii tuturor distribuitorilor de succes, fiind elaborata ca urmare a unor studii si cercetari efectuate în numeroase companii, pe parcursul a câtiva ani. Citind cartea, veti învata cum sa va creati un venit pe masura asteptarilor dumneavoastra. Daca vreti sa reusiti în industria cu cea mai dinamica dezvoltare din lume, trebuie sa studiati aceasta carte si sa practicati cele 10 Principii!

Se recomanda pentru toti distribuitorii.


International Networking - Cum se poate construi o afacere internat,ionala( Network Marketing
Edward Ludbrook

Crearea unei retele internationale este una din cele mai mari oportunitati financiare din lume în zilele noastre. Ea va deveni extrem de lucrativa în fiecare luna datorita dezvoltarii tehnologiei comunicatiilor si a accesului tuturor oamenilor la informatii. 99% din distribuitorii MLM activeaza doar în reteaua lor nationala, neimplicându-se în expansiunea internationala a companiilor Network Marketing. În felul acesta nu pot avea parte de mari succese financiare.

Aceasta carte este o brosura simpla, usor de citit si de înteles. Studiind-o veti avea la îndemâna informatii pretioase despre felul în care va puteti extinde afacerile MLM si în alte tari.

Se recomanda pentru toti distribuitorii


Marea Panorama a noului Boom în cresterea industriei Network Marketing

Dupa succesul cartii "Marea Panorama", un best seller de peste 1 milion exemplare vândute, tradusa în 20 de limbi, autorul descrie perspectiva viitorului industriei Network Marketing, tinând cont de evolutia companiilor si dezvoltarea liderilor de retea.

Este o carte pentru cei puternici, pentru cei care rezista selectiei provocate de globalizarea industriei si pentru viitorii lideri de retea.

Edward analizeaza si perspectivele prospectantilor de a reusi în aceasta noua tendinta din Network Marketing, oferind unele sugestii practice. "SHAKEOUT", conform titlului original, este o aparitie editoriala foarte însemnata si trebuie tratata corespunzator de toti cititorii.

Cel mai mare specialist în Network Marketing din lume
John Milton Fogg
Sunteti pregatiti pentru a avea succes în Network Marketing?
Acest best-seller clasic despre Network Marketing a inspirat milioane de oameni în tentativa lor de a obtine succes în cea mai dinamica industrie din lume. Autorul relateaza povestea unui tânar, aflat pe punctul de a-si parasi afacerea, care descopera ca secretul succesului în MLM se afla în el însusi. Este o povestire care a schimbat destinul multor vieti. Citind si recitind aceasta carte, aveti toate sansele sa va schimbati si viata dumneavoastra! Daca doriti sa aveti succes în MLM, atunci trebuie sa va pregatiti sub îndrumarea lui John Milton Fogg!

Se recomanda distribuitorilor începatori si sponsorilor


Conversatii cu cel mai mare specialist în Network Marketing din lume
John Milton Fogg

Daca ati citit cartea care a schimbat viata a milioane de oameni, "Cel Mai Mare Specialist în Network Marketing din Lume" si care a devenit cel mai mare best-seller din istoria industriei de vânzari directe, trebuie sa cititi continuarea ei!

Aveti ocazia sa descoperiti adevarurile care guverneaza miezul afacerilor Network Marketing, fundamentele succesului în aceste afaceri si sistemul original de duplicare pentru dezvoltarea retelelor de marketing. Veti cunoaste aspectele memorabile ale vietii si gândirii personajelor din aceasta carte, ceea ce va va conduce cu siguranta la o noua si profitabila abordare a sistemelor de marketing în retea.

Cititi si recititi cartea pe garantia lui John Milton Fogg!

Randy Gage: "Este raspunsul lui John la solicitarea publicului de a explica modalitatea de gândire si instruire a Celui Mai Mare Specialist în Network Marketing. O alta lucrare stralucita, motivationala si bogata în informatii practice de o reala valoare."

Richard Poe: "John Milton Fogg va fi într-o zi as,ezat în aceeas,i galerie a marilor scriitori ca Dale Carnegie, Norman Vincent Peale si Napoleon Hill. John este un motivator de prima clasa, iar volumele cu Cel Mai Mare Specialist în Network Marketing vor deveni opere clasice."

Se recomanda tuturor.

Copyright 2005 - 2018 © Euro Net
Toate drepturile rezervate

Sitemap
RODSA Termeni si conditii