aloe vera de la euronet Get Adobe Flash player www.asearedox.ro Ne gasiti si pe Facebook 
Ne gasiti si pe Netlog 
ACCES DISTRIBUITORI       Despre noi |  Misiune |  Produse |  Afectiuni |  Marturii |  In media |  Inregistrare distribuitor |  Inregistrare client preferential |  Contactati Euro Net |  Plan afacere
Username
ParolaZuccari

Aloeveraextra.ro

Re-code

nonizuccari.ro

aloeslim.ro

tainelesanatatii.ro

constiintasanatatii.ro

bioelemente.ro

Aloe Slim Day and Night pe florentina.ro

thecube.ro

Doriti sa beneficiati de preturi speciale? Deveniti acum membru Euro Net. Click aici pentru mai multe detalii !

EUR O2-oxigenare Nume produs:

Oxigenare Celulara - EUR O2-oxigenare


Cod: 018
Pret cu amanuntul **: 50.12 EUR

Descriere:
 
Oxigenează și alimentează celulele tale
EUR O2-oxigenare
Incredibila formulă care oxigenează celulele corpului tău și le alimentează, grație celor 18 aminoacizi, 34 enzime, 78 minerale și electroliți. Chiar dăcă esti tânăr sau în vârstă, pentru a preveni sau îmbunătăți sănătatea ta și pentru a avea mai multa energie, nu înceta să iei acest minunat produs, obținut printr-un proces tehnologic care s-a desfășuratat pe durata a 9 luni.

"Principala cauză a cancerului este substituirea respirației normale (cu oxigen) a celulelor organismului, cu o respirație celulară anaerobă (fără oxigen)”.
Dr. Otto Warburg, caștigător al Premiului Nobel.

“Cauza apariției majorității bolilor și a pierderii de energie este în mod intim legată de o diminuare a aportului de oxigen în cadrul corpului nostru. Trebuie să administrăm cantitatea de oxigen necesară în fiecare zi, în mod constant, împreună cu mineralele și ceilalți nutrienți. Așa asigurăm funcționarea corectă a proceselor imunologice. Doua treimi din corp reprezintă apa. Această necesită oxigenarea constantă cu oxigen activ proaspăt. Cum te vezi tu pe tine? Ca un vas cu apă limpede, cristalină sau mai degraba ca un amestec de multe fluide negre și contaminate? Corpul nostru se reînnoiește în totalitate la fiecare aproximativ 11 luni: cu produsele EUR O2, veți avea un corp nou, mai oxigenat și mai plin de energie.”
Mr. Oxigen, Edward Mc Cabe în “Revărsați oxigen în corpul dumneavoastră”

“Produsele EUR O2 s-au dovedit a fi elemente ce cresc nivelul de oxigen din sânge. (Testul Oximetriei Pulsului Transcutan) făcut persoanelor cu un nivel relativ scăzut de oxigen. S-a dovedit util în diferite tratamente, reduce senzația de oboseală. Are multe aplicații în cadrul îmbunătățirii, sănătății și calității vieții tuturor persoanelor.”
Dr. Martin Dayton, MD

„ Atunci când o celulă normală suferă de lipsa de oxigen, iși pierde capacitatea de controlare a pH-ului favorizând apariția cancerului. Aportul suficient de oxigen celular trebuie susținut mereu.”
Dr. Horacio Kirnast

„Creierul, inima și rinichii sunt organele ce suferă cel mai mult din cauza lipsei de oxigen.”
Dr. Pablo G. Cadiolog în cadrul Fundației Favaloro Bs.As.

„Majoritatea bolilor sunt cauzate de lipsa de oxigen la nivelul celulelor. Pacienții mei, mai ales cei de vârsta a treia, au prezentat o îmbunătățire în oxigenarea organismului, au avut mai multa energie observând ameliorări evidente.”
Dr. M. A. Urriegas, Colegiul de Medicina Navala.
 
1. LIPSA DE OXIGEN. O PROBLEMĂ GRAVĂ
Trebuie să ne ajutam propriul organism să proporționeze nutrienții esențiali pentru o corectă funcționare, având siguranța că celulele noastre sunt oxigenate și revitalizate. Dintre elementele de care organismul nostru are nevoie, putem spune că cel mai important este oxigenul. Putem supraviețui câteva săptămâni fără alimente sau apă, însă fără oxigen am muri într-un minut. Nivelul de oxigen din atmosferă a scăzut drastic în ultimii zece ani. Calitatea oxigenului pe care îl respirăm, în special în orașe, este infinit mai proastă decât a celui pe care il respirau bunicii nostri.
Fluidele din corp, compuse în cea mai mare parte din oxigen, sunt din ce în ce mai „murdare”. Acum avem nevoie de un efort mai mare pentru a ne dezintoxica. Organele interne principale suferă din cauza lipsei de oxigen. Ne este greu să ne concentram, obosim mai repede, dormim mai prost.
 
PRINCIPALELE CAUZE ALE LIPSEI DE OXIGEN
În atmosfera oxigenul se găsea în proporție de 40-50%. Acum, acest procentaj a scăzut la 20%, iar în orașele mari chiar mai puțin. Un procent de 6% ar provoca moartea populației prin hipoxie. Aerul poluat, gazele eliberate în atmosferă datorită combustiei duc la apariția unor compuși ce poluează aerul pe care îl inspiram. Majoritatea lor constituie riscuri de îmbolnăvire, atât pentru om cât și pentru restul formelor de viață din mediul înconjurator.
Alimentele
Utilizarea excesiva a hârtiei, ambalajelor și a celorlalte produse ce rezultă din exploatarea resurselor naturale, produce o diminuare a biomasei și a stării acesteia. Distrugerea solului duce la producerea de alimente cu valoare nutritivă scăzută, incapabile de a satisface necesitatea unei nutriții echilibrate. Astăzi nu mai putem avea o astfel de nutriție doar din alimentele ce se găsesc pe piață. Acestea și-au diminuat proprietățile, comparativ cu cele de acum 40 de ani. Sunt mai sărace în nutrienți, recoltate înainte de a ajunge la maturitate, tratate cu îngrașăminte periculoase, conțin hormoni sau alți agenți nocivi. Un studiu recent efectuat arata ca mai mult de 80% din carnea de pui consumată în Marea Britanie și Olanda fusese tratată cu apă, fosfați și proteine hidrogenate pentru a avea o greutate mai mare.
 
2. FUNCȚIILE MEMBRANEI CELULARE. Substanțe coloidale și mișcarea browniană
Membrana celulară sau plasmatică se comportă ca o barieră semipermeabilă între celulă și mediul extern. Prin intermediul ei au loc procesele de absorbție și excreție. În cadrul procesului de absorbție, celula obține substanțele necesare sau nutrienții necesari tuturor funcțiilor metabolice; excreția permite eliminarea unor produse cum sunt substanțele elaborate de celula; ca exemplu avem insulină, produsă de celulele pancreatice.
Membrana celulara este caracterizată de o permeabilitate selectivă, adică poate controla trecerea substanțelor. Transportul moleculelor mici se realizează prin intermediul a două procese denumite transport pasiv și transport activ, așa cum pentru macromolecule sunt caracteristice procesele de endocitoză și exocitoză.
Mișcarea browniană este mișcarea haotica pe care o au particulele coloidale datorită modului în care acționează asupra lor moleculele fazei dispersante, aflate în continua mișcare.
Enzimele și mineralele prezente în EurO2 se găsesc în forma coloidală, nanoionică; datorită mișcării browniene se încarcă negativ și sunt asimilate perfect de organismul nostru.
 
FUNCȚIILE GENERALE ALE MINERALELOR
*Funcția neuromusculară
Mineralele participă la reglarea excitabilității sistemului nervos și la realizarea contracțiilor musculare.
*Funcția de constituire a componentelor vitale ce participă la reglarea reacțiilor biochimice din organismul uman
Mineralele fac parte din structura unor compuși esențiali (printre care hormonii, enzimele, vitaminele și hemoglobina) ce ajută la reglarea reacțiilor chimice din cadrul celulei.
*Funcția de reglare acido-bazică
Ajută la menținerea reacțiilor alcaline, acide sau neutre din cadrul țesuturilor și lichidelor din țesuturi.
*Funcția de catalizator al enzimelor
Mineralele accelerează procesul reacțiilor biologice care au loc în interiorul celulelor.
*Funcția de reglare a echilibrului hidro-electrolitic
Menține un echilibru constant al compartimentelor extracelulare (intravasculare și intercelulare) și intracelulare din interiorul corpului.
*Funcția plastică sau anabolică
Mineralele sunt esențiale pentru formarea oaselor și dinților.
 
CLASIFICAREA MINERALELOR
*Elemente macronutritive(sau macroformatoare) esențiale Nutriției Umane.
Sunt elemente prezente, în cantități relativ ridicate, în țesuturile animale și care trebuie luate din alimente în proporție de 100mg/zi.
*Elemente micronutritive (sau microformatoare)
Sunt elemente ce se află în cantități mici în organism și sunt clasificate astfel: fier, zinc, magneziu, cupru, iod, molibden, cobalt, crom, fluor, siliciu, vanadiu, nichel și arsenic.
*Elemente ce nu sunt necesare Nutriției Umane
Acestea sunt elemente care au fost catalogate ca dispensabile pentru organism ,desi exista dovezi ca participa la unele reactii biologice. Includem in aceasta categorie bariul, etena, bromul, strontiul si cadmiul.
* Elemente din corp, fara functie metabolica
Se pot afla in tesuturile animale; pana in prezent, nu exista nici o dovada ca ar fi importante in cadrul procesului de nutritie.
 
CALCIUL- are o funcție vitală pentru dezvoltarea și menținerea oaselor, proces cunoscut ca osteogeneză, cât și pentru sănătatea dinților. De asemenea, reglează contracțiile musculare și ritmul cardiac, participă la realizarea funcțiilor nervoase, intervine în activitatea unor enzime și este necesar pentru coagularea normala a sângelui. Carența de calciu este în strânsă legătură cu osteoporoza și menopauza dereglată.
Calciul se găsește în lapte, brânză, pâine, legume. Apa dură este și ea o sursă importantă. Lipsa calciului, asociată cu cea a vitaminei D, duce la rahitism infantil și osteomalacie în cazul adulților (osteoporoză).
 
FOSFORUL-formele compușilor fosforici reprezintă surse importante de energie în activitatea musculara și formarea țesuturilor. Este constituent al ADN-ului, al ARN-ului, fosfolipidelor și sistemului nervos.
 
MAGNEZIUL-este constituentul principal al celulelor; se gasește în oase. Este necesar pentru funcționarea anumitor enzime. De asemenea, este un activator enzimatic în cadrul sistemelor producatoare de energie. Reglează activitatea musculară și pe cea nervoasă.
 
SULFUL-component al tuturor țesuturilor din corp (în special al celor ce formează părul, cartilajele , unghiile) și al unor compuși organici specifici. Intra în compoziția diferiților hormoni (insulină) și vitamine (Tiamina și Biotina). Neutralizează substanțele toxice și ajută la producerea acizilor biliari. Este important în respirația celulară.
 
SODIUL-este prezent în cadrul tuturor lichidelor (extracelulare) corpului. Ajută la menținerea echilibrului, proporțiilor de apă și electroliți, reglând balanța hidroelectrolitică necesară excitabilității musculare.Este prezent în majoritatea alimentelor.
 
CLORUL-formează partea acidă a sucului gastric. Ajută la mentținerea echilibrului electrolitului și participă la procesul de eliminare a toxinelor.
 
POTASIUL-reglează echilibrul electrolitului și apei, precum și metabolismul celular. Este vital pentru funcționarea normala a tuturor celulelor și a lichidului intracelular. Este complementar sodiului în cadrul organismului.
 
B. OLIGOELEMENTELE
FIERUL-face parte din hemoglobină, mioglobină și celulele tisulare. Cea mai mare parte a fierului absorbit de organism ajunge în maduva osoasă și ajută la producerea eritrocitelor (hematiile sau globulele roșii ). Ca și constituent al hemoglobinei, fierul este necesar pentru transportul oxigenului în corp.
 
CUPRUL-favorizează utilizarea fierului în sinteza hemoglobinei. Face parte din numeroasele enzime. Participă la transportul de electroni și în general în metabolismul celular. Este necesar pentru absorbția Vitaminei C.
 
ZINCUL-se găsește în unele țesuturi (unghii). Ajuta la cicatrizarea rănilor. Intervine în procesele metabolice cum ar fi producerea limfocitelor, sinteza proteică și formarea insulinei. De asemenea, participă la sinteza de ADN.
 
CROMUL-metabolizarea glucozei. Factor adițional al insulinei. Participă la transportul proteinelor. Este util pentru tratamentul diabetului.
 
COBALTUL-element component al vitaminei B12. Contribuie la formarea globulelor roșii și la protejarea nervilor.
 
SELENIUL-există în vitamina E. Are proprietăți antioxidante, similare cu cele ale sulfului. 
 
MAGNEZIUL-sintetizator al multor polizaharide, utilizând glucoza, în alcătuirea unor metale și enzime. Activează enzimele ce intervin în sinteza acizilor grași și ajută organismul să absoarbă vitaminele BI, C și H.
 
MOLIBDENUL-face parte din compoziția enzimelor. Reduce producerea de nitrozamine, ce sunt cunoscuți ca factori chimici ce provoacă ulterior cancerul.
 
FLUORUL-ajută la întărirea oaselor și a dinților. Oferă protecție împotriva cariilor dentare.
 
C. ENZIMELE
Din punctul de vedere al multor autori, enzimele pot fi soluția pentru o viață cât mai lungă. Ceea ce noi numim „proces de îmbătrânire”, pentru unii cercetători nu este decât manifestarea deficitului enzimatic din corpurile noastre. Celulele persoanelor tinere conțin de 10 ori mai multe enzime decât celulele persoanelor în vârstă. Fără enzime, alimentele nu pot fi metabolizate eficient, nu există nutrienți și atunci apare o deficiență de hrănire a celulelor.
În general, putem clasifica enzimele în trei grupe:
enzimele digestive- metabolizează alimentele. Proteaza (proteinele), amilaza (amidonul) și lipaza (grasimile);
enzimele metabolice- sunt prezente în fiecare celulă din corp. Ajută la eliminarea toxinelor din organism și a resturilor ce provin din procesul de metabolizare, oferă energie, repară celulele și luptă împotriva infecțiilor.
enzimele alimentare- prezente în alimentele crude. Ajută la digestie și îmbunătățesc funcționarea enzimelor metabolice și digestive (distruse după metabolizare).
Enzimele sunt catalizatori de natură proteică, ce ajută la realizarea proceselor fiziologice produse de organismele vii. În consecință, deficiențele funcțiilor enzimatice creează patologii.
Enzimele din cadrul sistemelor biologice constituie baza reacțiilor diverse și complexe, ce caracterizează fenomenele vitale. Fixarea energiei solare și sinteză substanțelor hrănitoare depind de enzimele prezente în interiorul plantelor. Animalele, la rândul lor, au enzime ce le oferă posibilitatea sa extraga elementele necesare din alimentație; funcțiile metabolice interne și cele ale vieții de relație, cum sunt locomoția, excitabilitatea, iritabilitatea, diviziunea celulară, reproducerea, etc. se datorează acțiunii nenumăratelor enzime, responsabile de reacțiile ce se produc in condiții favorabile individului, fără eliberarea bruscă a energiei la anumite temperaturi, nivele ale pH-ului, concentrații de sare, etc.; practic, ele sunt menținute la un nivel constant. Fără enzime, nu ar fi posibilă viața așa cum o cunoaștem noi.
 
D. AMINOACIZII
Sunt substanțe cristaline, având aproape mereu un gust dulce; ca proprietate caracteristică putem menționa caracterul acid pe care îl au și activitatea optică.; din punct de vedere chimic sunt acizi carboxilici ce au cel puțin un grup amino în fiecare moleculă; 20 de aminoacizi diferiți sunt elementele esențiale ce intră în alcătuirea proteinelor. Pe lângă acestia, se mai cunosc și alții ce intră în componența peretelui celular. Plantele pot sintetiza toți aminoacizii în timp ce omul poate sintetiza numai 16, din cauza faptului că acestă sintetizează reciclând celulele moarte din cadrul intestinului și catabolizează proteinele în cadrul propriului corp.
Aminoacizii sunt unitățile elementare constituente ale moleculelor denumite Proteine.
Alimentele pe care le îngerăm ne oferă proteine. Dar aceste proteine nu se absorb normal decat dacă în locul descompunerii lor (hidroliza), cauzată de procesul digestiv, ar traversa peretele intestinal sub forma aminoacizilor și ar forma lanțuri peptidice scurte, în cadrul așa numitei “circulații entero hepatice”.
Deficitul de aminoacizi esențiali îi afectează mai mult pe copii decât pe adulți. De aceea este necesar consumul unor suplimente, așa cum sunt cele EurO2.
Trebuie sa menționăm faptul că lipsa unuia dintre ei (aminoacizi esentiali) duce la imposibilitatea sintetizării
proteinelor în care sunt necesari acesți aminoacizi. Acest lucru poate duce la apariția diferitelor tipuri de subnutriție, datorită cărora aminoacizii sunt limitați.
 
 RADICALII LIBERI
Radicalii liberi sunt atomi sau grupuri de atomi care au un electron (e-) impar , fiind astfel deosebit de reactivi. Cei ce sunt prezenți în organism încearcă să fure un electron de la moleculele stabile, pentru a ajunge la un echilibru electrochimic. O dată ce radicalul liber a reușit să ia electronul de care avea nevoie pentru a-și completa electronul liber, molecula stabilă ce l-a cedat devine radical liber, ce rămâne cu un electron disparat, creându-se astfel o adevărată reactie in lant ce ne distruge celulele.
Durata de viață, medie a radicalilor liberi este de ordinul microsecundelor: însă aceștia au capacitatea de a reacționa, dăunând grav moleculelor și membranelor celulare. Intrinsec, radicalii liber nu sunt chiar atât de dăunători; corpul nostru îi produce în cantități moderate pentru a lupta împotriva bacteriilor și virușilor. Aceștia pot fi neutralizați ușor chiar de propriul nostru sistem biologic. Corpul produce anumite enzime (ca și catalaza sau dismutaza) care se ocupă de acest proces de neutralizare. Ele au capacitatea de a distruge radicalii liberi fără a crea vreun dezechilibru.
Sănătatea corpului nostru depinde de starea de sănătate a celulelor. Menținând celulele într-o formă bună evităm eliberarea radicalilor liberi.
Din punct de vedere medical și științific, este interesant că sulfatul de deuteriu sau deutrosulfazina divide molecula de apă, generând apariția hidrogenului și oxigenului. Pentru formarea moleculei de oxigen este necesară atragerea unui radical liber. În acest mod, identificăm un alt beneficiu al oxigenului ai al hidrogenului: eliminarea radicalilor liberi.
 
Lipsa de Oxigen
La rândul ei, lipsa de oxigen din organism va afecta și alte structuri, ducând la apariția problemelor cardiace (insuficiența cardiacă), elemelor periferice, proastei funcționări a intestinelor, a ficatului, diminuarea activității intelectuale, alterarea somnului, etc.
Oxigenul, fiind un element esențial pentru viața oamenilor, trebuie sa fie disponibil tuturor celor ce au nevoie de el. Lipsa lui este asemanatoare cu lipsa hranei sau a apei. Persoanele care suferă din lipsa de oxigen se caracterizează prin expresia “nu pot face acest lucru” deoarece oxigenul, asemeni combustibilului în cazul vechiculelor, este un element esențial în cadrul funcționării muschilor, creierului, inimii etc., calitatea vieții deteriorandu-se din cauza limitarii activității. Uneori suntem sau ne simțim “obosiți de a fi obosiți”.
Din dorința de a ne zbate sau din necesitate ne expunem unui stres continuu, ce în marea majoritatea cazurilor ne depășesc posibilitatile, cauzând un dezechilibru. Zilele lucratoare sunt intense și este aproape imposibil să realizăm tot ceea ce ne-am propus. Aceste situații ne periclitează echilibrul emoțional, scăzând atenția acordată copiilor și făcând compromisuri sociale și ne fac să simțim că suntem din ce în ce mai obosiți. Consumăm alimente gen fast-food și sărim peste unele mese. Micșorăm timpul acordat exercițiilor, odihnei și distracției.
Și, de asemenea, dacă avem nevoie măcar de încă puțină energie considerăm că puțină cafea sau ciocolată, unele ierburi sau stimulente ne pot ajuta.
Aceste lucruri nu sunt de moment, ci fac parte din viața noastră, transformându-se într-o poveste care se repetă. Este momentul sa ne întrebăm dacă celulule noastre sunt suficient oxigenate, pline de viață pentru a face fața acestei provocări repetate pe care, în ciuda faptului că noi considerăm că o avem sub control, începem să simțim o oboseală ce ne domină, să nu mai avem o greutate normală și un somn echilibrat, asociate cu dureri în tot corpul, ce ar trebui să ne preocupe.
 
Cum se observă deficitul de oxigen?
- Stare de oboseală continuă, lipsa de dispoziție, de forță, randament scăzut;
- Lipsa de concentrare și oboseală psihică sunt primele semne ale unei oxigenari deficitare.
- Probleme legate de insomnie.
- Sensibilitate ridicată la diferențe de temperatură și climat.
- Predispoziție pentru contractarea infecțiilor.
- Durere.
- Probleme de circulație (senzație de frig), mai ales în brațe și picioare.
- Proasta irigare a inimii (angina pectorală);
- Și multe alte probleme ce iși au originea în lipsa de Oxigen, deci a energiei;
 
Când este necesar un aport de oxigen?
• Toate tipurile de probleme de irigare cardio-vasculara.
• Aritmie.
• Probleme bronhiale (astm) și pulmonare în general.
• Perturbări ale reglării presiunii arteriale (hipertensiune).
• Terapii de reabilitare după efectele produse de chimioterapie, radioterapie și operații complicate.
• Probleme de imunodeficiență.
• Factori de risc a operațiilor (curățarea rănilor).
• Probleme auditive, datorate irigării deficitare a urechii.
• Probleme tipice vârstei înaintate.
• Probleme de randament energetic în cazul stresului continuu.
• Prevenirea bolilor de origine virală.
 
 Proprietăți, acțiuni:
-antitumoral
-imunostimulator
-detoxifiant
-hipocolesterolemiant
-regenerant
-neurotrofic, ajută la refacera neuronilor
-crește randamentul intelectual
-îmbunătățește metabolismul celular
-hepatoprotector
 
Compoziție: Formula sa specială cu 18 aminoacizi, 34 enzime, 78 minerale hrănește și reface celulele, în cel mai natural și eficient mod cu putință. Toate elementele bioactive sunt dizolvate în apa purificată . 
Mod de administrare :
În prima zi se administrează de trei ori câte o picatură dizolvată într-un pahar cu apă.
În zilele următoare se crește doza cu câte o picătură, ajungându-se la 8 picaturi de trei ori pe zi. Aeastă doză se menține în continuare.


**TVA inclus

Va aflati aici: Oxigenare Celulara / EUR O2-oxigenare


[ Informatii suplimentare ] [ Cumpara acest produs ] [ Contact ]
Copyright 2005 - 2018 © Euro Net
Toate drepturile rezervate

Sitemap
RODSA Termeni si conditii
Produse:
Eur o2-oxigenare   Eur o2-silice   Eur o2-imun forte