aloe vera de la euronet Get Adobe Flash player www.asearedox.ro Ne gasiti si pe Facebook 
Ne gasiti si pe Netlog 
ACCES DISTRIBUITORI       Despre noi |  Misiune |  Produse |  Afectiuni |  Marturii |  In media |  Inregistrare distribuitor |  Inregistrare client preferential |  Contactati Euro Net |  Plan afacere
Username
ParolaZuccari

Aloeveraextra.ro

Re-code

nonizuccari.ro

aloeslim.ro

tainelesanatatii.ro

constiintasanatatii.ro

bioelemente.ro

Aloe Slim Day and Night pe florentina.ro

thecube.ro

Doriti sa beneficiati de preturi speciale? Deveniti acum membru Euro Net. Click aici pentru mai multe detalii !

EUR O2-SILICE Nume produs:

Oxigenare Celulara - EUR O2-SILICE


Cod: 019
Pret cu amanuntul **: 52.15 EUR

Descriere:
EurO2 Silice
CE REPREZINTĂ SILICIUL ȘI DIOXIDUL DE SILICIU?
 
Împreună cu oxigenul, siliciul este cel mai cunoscut element din natură. Siliciul mineral este, după carbon, cel mai des întâlnit element din scoarța terestră. Este utilizat în cadrul aliajelor, în prepararea siliconului, în industria ceramică și datorită faptului că este un material semiconductor, prezintă un interes deosebit în industria electronică și microelectronică.
 
Înainte ca omul să învețe să folosească Oxidul de Siliciu, natura îl introdusese în plante, în corpurile animalelor și ale oamenilor. Plantele au nevoie de o talie puternică, ca să nu cadă în cazul vậnturilor. Acest lucru este foarte important și se datorează acumulării siliciului în cantități mari. Unele alge și bureți marini au siliciu în cadrul scheletului. În cadrul corpului uman, aceste minerale se găsesc sub formă de dioxid de siliciu (un compus natural format de Siliciu și Oxigen) în țesuturi, timus, peretele vascular, glandele renale, ficat, splină, pancreas și într-o cantitate ridicată, în componența părului.
 
Adăugarea de silice în cadrul produsului EurO2, face ca această formulă să devină mai puternică, conținând toate mineralele în soluția ionică, ce ajută la asimilarea lor de către organism. Atunci când îmbătrânim, nivelul de silice scade și începem să observăm o piele uscata, o pierdere a tonusului vital și o vindecare lentă a fiecărui proces viral sau bacterian. S-a dovedit că suplimentele pe bază de siliciu reprezintă o soluție în ceea ce privește semnele
de îmbătrânire.
 
Menținând un aport regulat de siliciu ajutăm la menținerea tinereții și eliminarea celor mai multe dureri. Diminuarea cantității de siliciu, o dată cu vârsta, este foarte mare mai ales în organele importante (piele, artere, timus). Valorile sunt mai ridicate în cazul arterelor, care sunt sediul principalelor procese de ateromatoză. Un tratament pe bază de siliciu organic, poate ameliora aceste leziuni (Studiu făcut de LOEPER, Academia de Medicină).
 
Dioxidul de siliciu organic și mineral apare în corpul uman în forma naturală și se găsește în cantități diferite în legumele crude, plante și cereale cum ar fi: orezul, orzul și ovăzul nerafinate. Însă avem nevoie de un aport adițional cum este cel din EurO2 Silice. Cu trecerea timpului, în special dacă persoanele depind de o dietă pe bază de alimente industriale și procesate, cum sunt făina albă și soia rafinată, ori trăiesc într-un oraș dezvoltat, preferând carnea în locul legumelor, s-a observat o diminuare considerabilă a conținutului de dioxid de siliciu din mușchi, piele și țesuturile conjunctive. Rolul dioxidului de siliciu în menținerea sănătății poate fi înțeles cercetându-se aplicațiile făcute de-a lungul timpului. În trecut, acest element a fost utilizat pentru a vindeca rănile și pentru a stopa hemoragiile interne și externe.
 
De asemenea, se aplică uneori sub formă de cataplasmă pentru a vindeca leziunile și ca antiinflamator. A fost considerat util ca și diuretic și pentru a elimina pietrele din rinichi. Acționează asupra tuturor proceselor inflamatorii, astfel încật majoritatea celor care îl folosesc renunță la cortizon. În cazul reumatismului acțiunea sa este surprinzătoare și mai ales rapidă. Toate inflamațiile se justifică de lipsa siliciului organic. Și pentru toate problemele pielii reprezintă o soluție adecvată.
 
Cu mai multă atenție, putem spune că este util pentru creșterea dinților copiilor, pentru garantarea unei bune dentiții, pentru dinții noi sau pentru tratarea gingivitelor. Este util în prevenirea osteoporozei, problemelor coronariene și a cazurilor de fractură femurală; pentru contuzii, hematoame, arsuri, insolație, răceli și sinuzite, hepatită virală și ciroză, astm și diferite alergii, cicatrizarea rănilor și fracturi, remineralizarea zonelor decalcifiate, mastoze și fibroze, varice, riduri și elasticitatea pielii, cataractă. Este util pentru protecția împotriva radiațiilor radioactive, a razelor X și a consecințelor lor, cât și pentru regenerarea celulară, etc.
 
Din cauza faptului că reprezintă o componentă principală a părului, unghiilor și smalțului dinților , mereu a fost considerat că asimilarea oxidului de siliciu este fortifiantă. Daca îți vei privi unghiile printr-o lupă, vei vedea unele urme caracteristice deficitului de dioxid de siliciu. Un consum zilnic al acestui supliment redă unghiilor tale forța naturală. La fel se întâmplă și în cazul părului. Diferite studii arată că un consum regulat de dioxid de siliciu previne încărunțirea și căderea părului (după 3 luni de consum zilnic).
 
Cea mai mare parte a investigațiilor și literatura contemporană își centrează atenția asupra efectelor pe care le are cu privire la elasticitatea și fermitatea ligamentelor și a influenței în cazul formării și fortifierii țesutului conjunctiv, în special în cazurile de reumatism și artrită. Se administrează după operații ortopedice pentru a alina durerea din regiunea lombară.
 
Cercetările științifice contemporane au demonstrat contribuția sa la formarea oaselor, cartilagiilor și a țesutului conjunctiv, în problemele osoase cauzate de lipsa dioxidului de siliciu și rolul în metabolizarea calciului.
 
De asemenea au fost analizate consecințele folosirii în cazul rănilor și arsurilor de diferite grade. Astăzi, în unele spitale se folosesc bandaje ce conțin dioxid de siliciu. Laboratorul de Toxicologie și Sănătatea Mediului Ambiental din cadrul Facultății de Medicina din Universitatea Rovira și Virgili a făcut un pas mic, dar important, în lupta contra Alzheimer-ului, o boală ce amenință să devină una dintre principalele probleme de sănătate ale secolului XXI, în țările dezvoltate.
 
Trei-patru ani de studii făcute pe șoareci de laborator, au putut demonstra că administrarea unui supliment de siliciu în cadrul alimentației previne acumularea de aluminiu în creier și în alte țesuturi. Diferite investigații au indicat că prezența aluminiului în cadrul mediului ambiental, care se acumulează în țesuturile nervoase, este un factor principal al bolii Alzheimer.
 
Dioxidul de siliciu va acționa eficient în cazul multor patologii. În primul rând , acționează în cazul proceselor inflamatorii ‚ astfel încât majoritatea celor care îl utilizează renunța la cortizon, fără a se gândi prea mult. Punctul său forte îl reprezintă reumatismul, având un rezultat eficient și rapid. Toate inflamațiile, indiferent de tipul lor, sunt justificabile prin lipsa siliciului organic. Și pentru toate problemele pielii reprezintă o soluție adecvată. Cu mai multă atenție, putem spune că este util pentru creșterea dinților copiilor, pentru garantarea unei bune dentiții (pentru dinții noi) sau pentru tratarea gingivitelor.
 
Este bun pentru prevenirea osteoporozei, problemelor coronariene și a cazurilor de fractură femurală; pentru contuzii, hematoame, arsuri, insolație, răceli și sinuzite, hepatită virală și ciroză, astm și diferite alergii, cicatrizarea rănilor și fracturi, remineralizarea zonelor decalcifiate, mastoze și fibroze, varice, riduri și elasticitatea pielii, cataractă. Este util pentru protecție împotriva radiațiilor radioactive, razelor X și a consecințelor lor, cât și pentru regenerarea celulară, etc.
 
În ceea ce privește pielea, siliciul organic acționează asupra colagenului. Acum, aplicațiile cele mai cunoscute ale colagenului sunt operațiile de chirurgie estetica. Prin injectarea colagenului se pot atenua ridurile. De asemenea, se previne apariția celor noi. Nu acționează numai asupra colagenului, ci și asupra elastinei, a cărei sinteză o favorizează. Ideea nu este foarte complicată. Daca putem înțelege cum se dezvoltă acest proces, ne va fi mai ușor să găsim o soluție. Partea cea mai afectată în cazul acestei boli este cartilajul fin ce se află la exteriorul oaselor. Să vedem, în primul rând, din ce este constituit acest cartilaj. Apa este elementul fundamental, în procent de 65-75%. Restul este constituit din colagen și glicoproteine, compuși în special din polizaharide și în particular, din sulfat de condroitină.
 
Moleculele sale mari compuse din zaharuri și proteine, ce formează canalele prin care circulă lichidele. Cartilajul este format din condrocite, care sunt importante pentru ca acesta să fie suficientă, și care îl curăță atunci când colagenul sau glicoproteinele sunt prea bătrâne. Artroza este urmarea procesului de îmbătrânire, a traumatismelor repetate și a alimentației.
Alimentația industrială modernă produce în corpul nostru o creștere a nivelului acizilor (acidoză) care demineralizează și accelerează scăderea siliciului, dincolo de faptul că, din cauza unei rafinări excesive, este și foarte săracă în siliciu.
 
Toxinele se acumulează în corp, perturbând procesele de regenerare a articulațiilor noastre. Unele alimente favorizează producerea acidului uric, dăunător pentru articulații: cacao, carnea roșie, produsele lactate, carnea de porc, dulciurile, alimentele gen fast-food. Ideal ar fi să creștem numărul alimentelor bogate în siliciu.
 
Garantarea unei alimentații bogate în siliciu este o bună măsură de precauție. Din păcate, acest lucru nu este suficient pentru a vindeca artrorza, pentru că, după cum am arătat anterior, siliciul este dificil de asimilat, mai ales o dată cu trecerea anilor.
Mai eficient este să luam un supliment ușor de asimilat cum este EurO2 Silice. Acesta este suplimentul de siliciu organic vital pentru sinteza fibrelor de colagen prezente în cartilaje.
 
Lipsa de siliciu scade cantitatea de colagen ce este tocmai cel care menține unite moleculele cartilajelor. Un tratament cu siliciu organic, făcut pe o perioadă suficient de lungă, ajută la regenerarea cartilajelor cu probleme, care cauzează artroza. Tensiunea arterială înaltă se produce atunci cậnd pereții vasculari nu mai sunt elastici în comparație cu vậrsta. Arterele cu arteroscleroza conțin de 14 ori mai puțin siliciu decật cele sănătoase.
 
Recapitularea beneficiilor produsului EurO2 silice
• Acționează împotriva ridurilor și problemelor pielii;
• Acționează contra îmbătrânirii;
• Acționează contra durerii;
• Oprește hemoragiile interne și externe;
• Diuretic
• Evită formarea pietrelor în vezica urinară și rinichi;
• Fortifică unghiile și părul;
• Acționează împotriva căderii părului;
• Fortifică ligamentele și țesuturile conjunctive;
• Acționează împotriva reumatismului și artritei.
• Are efect regenerator și acționează împotriva durerii în perioada ce
urmează după efectuarea unor operații ortopedice:
 
Compoziție : Conține formula coloidală specială de oxigenare celulară, adică toate acele elemente bioactive, 34 de enzime, 18 aminoacizi, 78 de minerale dizolvate în apa purificată, la care s-a adăugat dioxid de siliciu organic și carbonat de calciu.
Mod de administrare : Se pun cate 8-10 picaturi de 2 ori pe zi dizolvate intr-un pahar de apa.
 
 


**TVA inclus

Va aflati aici: Oxigenare Celulara / EUR O2-SILICE


[ Informatii suplimentare ] [ Cumpara acest produs ] [ Contact ]
Copyright 2005 - 2018 © Euro Net
Toate drepturile rezervate

Sitemap
RODSA Termeni si conditii
Produse:
Eur o2-oxigenare   Eur o2-silice   Eur o2-imun forte