aloe vera de la euronet Get Adobe Flash player www.asearedox.ro Ne gasiti si pe Facebook 
Ne gasiti si pe Netlog 
ACCES DISTRIBUITORI       Despre noi |  Misiune |  Produse |  Afectiuni |  Marturii |  In media |  Inregistrare distribuitor |  Inregistrare client preferential |  Contactati Euro Net |  Plan afacere
Username
ParolaZuccari

Aloeveraextra.ro

Re-code

nonizuccari.ro

aloeslim.ro

tainelesanatatii.ro

constiintasanatatii.ro

bioelemente.ro

Aloe Slim Day and Night pe florentina.ro

thecube.ro

Doriti sa beneficiati de preturi speciale? Deveniti acum membru Euro Net. Click aici pentru mai multe detalii !

EUR O2-IMUN FORTE Nume produs:

Oxigenare Celulara - EUR O2-IMUN FORTE


Cod: 020
Pret cu amanuntul **: 52.83 EUR

Descriere:
Echipa tehnică  Zuccari a compus un produs excepțional pentru prevenirea și combaterea infecțiilor intestinale, stărilor gripale. Pentru creșterea imunității în general, pe lângă celelalte avantaje ale oxigenării. Conține în plus, extrate de echinaceea, propolis, macese, salcie (cu principiile lor active), polifenoli, bioflavonoide, vitamina C și salicina. Antifebril, analgezic, antiinflamator.

În anii 1920, Dr. Warburg realiza cercetări în domeniul enzimelor respiratorii, cu privire la vitaminele și mineralele de care corpul omenesc are nevoie pentru folosirea oxigenului din celule, cercetări care i-au adus premiul Nobel în 1931. (Astăzi, aceste vitamine și minerale sunt denumite „coenzime”.)

Dr. Warburg a continuat să facă descoperiri fundamentale până în ultimii săi ani de viață, însumând astfel o carieră de 60 de ani de cercetări cu rezultate uimitoare. Un exemplu este construirea unei modalități de măsurare a presiunii oxigenului dintr-o celulă vie, prin dezvoltarea unui manometru special, o importantă realizare care a condus la o viitoare descoperire a sa: faptul că presiunea și concentrația scăzută a oxigenului întotdeauna prognozează apariția cancerului.

Dr. Otto Warburg a descoperit și a declarat în mod clar că principala și cea mai importantă cauză a cancerului este cantitatea prea mică de oxigen care intră în celulă. „În urma experimentelor am stabilit că o inhibare cu 35% a procesului de oxigenare este deja suficientă pentru a atrage după sine o astfel de transformare în timpul dezvoltării celulei,” afirma el în 1966 la o conferință a laureaților premiului Nobel în Lindau, Germania.
 
Proprietăți,acțiuni:
-imunostimulator
-ajută la prevenirea și combaterea stărilor gripale, a infecțiilor intestinale
-anagezic
-antiinflamator
-antifebril
-antiviral
-antibacterian
Este un bun stimulator al refacerii țesuturilor afectate de răni, tăieturi și mai ales, arsuri, degerături.
        
         Echinaceea are rol în creșterea imunității, ajutând astfel la o combatere rapidă a răcelilor și a afecțiunilor conexe. Ea se utilizează în medicină, în special, în tratamentul artritelor, al răcelilor, al gripei,al colicilor, eczemelor, psoriazis , al infecțiilor, al rănilor deschise și, nu în ultimul rând, al mușcăturilor de șarpe având calități antibiotice, antivirale și antiinflamatorii.
        
         Propolisul este un produs al albinelor cu proprietăți vindecătoare deosebite, folosit ca mijloc de apărare împotriva microbilor și mucegaiurilor datorită acțiunii sale bactericide, bacteriostatice, antifungice, fapt ce previne îmbolnăvirea albinelor. De asemenea se utilizează și în tratarea candidozei orale care produce afte și stomatite, având proprietăți antivirale, antitoxice și antiinflamatorii.
 
         Măceșele fac parte din grupa „fructelor de pădure” si conțin:apă, zaharuri, acizi, proteine, celuloză, substanțe minerale, provitamina A, vitaminele B1, B2, E, K și P. Ele pot fi folosite în tulburări de circulație periferică, enterocolite, în eliminarea viermilor intestinali, dar și în combaterea circulației periferice proaste, afecțiuni ale rinichilor si ale vezicii urinare, calmarea tusei, intoxicații, diaree, afecțiuni hepatice.
 
         Salcia este un arbore foios ale carui extracte se pot folosi în infecții orale, stări febrile, infecții virale și bacteriene sau ca analgezic și antiinflamator.
Compoziție : Conține formula coloidală specială de oxigenare celulară cu 34 de enzime, 18 aminoacizi și 78 de minerale și în plus extract de echinaceea, propolis, salcie, extract de măceșe, bioflavonoide, vitamina C naturală.
        
Mod de administrare : Se pun câte 10 picături de 3 ori pe zi într-un pahar de apa și se bea, sau intensiv câte 20 de picături de 5 ori pe zi.


**TVA inclus

Va aflati aici: Oxigenare Celulara / EUR O2-IMUN FORTE


[ Informatii suplimentare ] [ Cumpara acest produs ] [ Contact ]
Copyright 2005 - 2018 © Euro Net
Toate drepturile rezervate

Sitemap
RODSA Termeni si conditii
Produse:
Eur o2-oxigenare   Eur o2-silice   Eur o2-imun forte