aloe vera de la euronet Get Adobe Flash player www.asearedox.ro Ne gasiti si pe Facebook 
Ne gasiti si pe Netlog 
ACCES DISTRIBUITORI       Despre noi |  Misiune |  Produse |  Afectiuni |  Marturii |  In media |  Inregistrare distribuitor |  Inregistrare client preferential |  Contactati Euro Net |  Plan afacere
Username
ParolaZuccari

Aloeveraextra.ro

Re-code

nonizuccari.ro

aloeslim.ro

tainelesanatatii.ro

constiintasanatatii.ro

bioelemente.ro

Aloe Slim Day and Night pe florentina.ro

thecube.ro

Doriti sa beneficiati de preturi speciale? Deveniti acum membru Euro Net. Click aici pentru mai multe detalii !

RE-CODE Nume produs:

- RE-CODE


Cod: 003
Pret cu amanuntul **: 47.92 EUR

Descriere:


Re-code este un supliment alimentar care contribuie la re-echilibarea hormonala a femeii de peste 30 de ani. Restabilirea echilibrului permite, de fapt, re-codificarea mesajelor estrogenilor cu dirijarea distributiei maselor de tesut adipos. Produs 100% natural neconținând nici o substanță străină, conservanți naturali (pentru controlul acidității) – lămâie, acid lactic, sorbitol (polizaharid ce nu are influențe asupra glicemiei), sucraloză – îndulcitor fără calorii.

Deja foarte multe persoane auraportat scăderi semnificative în greutate și o stare de bine suplimentară.
 
Certificatele de garanție pe care le oferă firma Zuccari și testele în laboratorul Universității din Pavia, Italia asigură că nu exista contraindicații sau reacții adverse.
Elementele sale componente au fost selecționate dintre cele mai bune propuneri ale Naturii:
tripticul de elemente care constituie brevetul Zuccari:
 
- izoflavonoizi de calitate – din Pueraria lobata (o plantă cățăratoare cunoscută   pentru extraordinarele sale proprietăți anti-îmbătrânire). Soluția naturală pentru a contribui la efectele unei funcționări hormonale oscilante o reprezintă fitoestrogenii, hormonii vegetali prezenți în numeroase tipuri de plante. Având în vedere că activitatea hormonala este determinată de structura moleculară și că  izoflavonoizii au o puternică analogie structurală cu hormonii feminini, fitoestrogenii cei mai potriviți pentru creșterea acestui scop sunt izoflavonoizii.
 
- fermenți lactici – Lactobacillus casei și Lactobacillus acidophilus sunt micro organisme interne ale intestinului uman. Nu întotdeauna însă cantitatea acestora este suficientă pentru o corectă și completă asimilare a fitoestrogenilor. Condițiile florei intestinale proprii oricărui individ depind puternic de factori multipli, de aceea un   suport în plus este necesar pentru sporirea biodisponibilității  izoflavonoizilor.
 
- florizina – Este o molecula prezentă în coaja Malus pumila, mărul obișnuit. 
Scopul acesteia este de a spori absorbția fitoestrogenilor la nivel  intestinal. Este vorba de fapt despre o molecula inteligentă care se  comportă ca un pașaport pentru a permite accesul la izoflavonoizi.  Florizina se bucură de o asemanare structurală cu astfel de molecule și probabil acesta este motivul pentru care predispune în mod pozitiv intestinul și permite o mai mare asimilare a  fraților săi mai slabi.
 
Duetul perfect pentru drenaj și purificare: păpădie + coada-calului duetul stimulant pentru funcționalitatea gastro-intestinală: rubarbă și fibre prebiotice
colagen extras din alge și papaia fermentată – prietenoși cu pielea pentru un efect anti-îmbătrânire în interior și la exterior
Astfel, avantajele administrarii Re-code sunt reprezentate de efectul natural de detoxifiere, antioxidare și remineralizare, reechilibrare hormonală, stimulare a sistemului imunitar și a  fermității pielii.
 
Multe femei încearcă să slăbească cu o dietă lejeră și puține exerciții la sală, dar adeseori acest lucru nu este suficient pentru a menține forma fizică pe care o aveau în trecut. Nu este vorba doar de pierderea în greutate, dar și de a pierde acest exces de greutate acolo unde este necesar, în faimoasele puncte critice.
 
A slăbi...de ce toate încercările unei femei eșuează?
În lumina celor anterior susținute este mai ușor de înțeles cum creșterea în greutate trece de la rolul central la un simplu efect al unei cauze mai profunde și puțin investigate. Pentru acest motiv raspunsurile furnizate de piață, până în prezent, s-au dovedit în întregime neadecvate și îndreptate spre a rezolva, în mod mai mult sau mai puțin adecvat, simptomele unei probleme care înca mai are  totul de examinat.

Unicul mod de redistribuire a maselor grase în mod armonios este de a acționa de la sursă, contracarând efectele dezechilibrelor hormonale și amintind astfel organismului cât era de ușor să se mențină în formă în trecut.
La inceputul noului mileniu am asistat la nașterea a ceea ce se definește că și a doua generație de produse de slăbit: drenantele.

Acestea au oferit un nou stimul pieței, propunandu-se că și produse capabile să favorizeze procesele fiziologice de purificare ale organismului. Obiectivul declarat al acestor produse nu este slăbitul, ci purificarea. Într-adevăr drenantele se bazează pe presupunerea că organismul reține apă sau grăsimi pentru a dilua toxinele, respectiv hidrosolubile și liposolubile, produse de metabolism pentru sau înghițite pe parcursul meselor și ne-eliminate de organism.
Această abordare funcționează, un drenaj corect accelerează eliminarea toxinelor convingând organismul să abandoneze apa și grăsimile temporar reținute spre depozitare, cu un efect natural de slăbire.
 
Un astfel de efect indus de purificare, a permis produselor drenante și detoxifiante să se poziționeze pe piața produselor de slăbit cu mare demnitate.
ZUCCARI, puternic convinsă de eficacitatea drenajului și purgației, a pus la punct in 2005, Fisio[diur]®,un produs complementar natural care i-a permis sa devină actorul principal al sectorului cu volume de vânzări care nu numai că îi confirmă eficacitatea ci și constanță consumului acestuia de către clientele din toata lumea.

Această a doua generație iși atinge scopul prestabilit dar deși evoluția produselor de slăbit a îmbunătățit performanțele atinse, produsele încă nu oferă un răspuns capabil să ajungă la nucleul problemei greutății și, "de ce orice încercare de a slăbi nu funcționează?" rămâne încă o chestiune nerezolvată.
  
IÎntrebarea → Slăbirea … de ce nici una din încercările tale nu funcționează?
Raspunsul

Corpul unei femei este un organism foarte delicat, în mod constant supus schimbărilor diverse care se manifestă fie în mod ciclic, pe parcursul lunilor, fie in timpul anumitor etape ale vieții.
Fiecare dintre noi, în interiorul său, știe că încă de la naștere responsabili de aceste modificari și implicit de formă corpului sunt hormonii.

După  vârsta de 30 de ani, evoluția noastră hormonală nu mai este constantă: încep să iși facă apariția anumite oscilații progresive foarte lente, astfel încăt sunt rareori percepute.
Este chiar această cauză apariției anumitor acumulări adipoase subcutanate în anumite puncte critice cum ar fi brațele și șoldurile.
Variățiile hormonale imperceptibile sunt exact raspunsul la întrebarea inițială!
 
Soluția
Deși răspunsul este de natură fiziologică și chiar sub ochii tuturor, găsirea unei soluții nu este deloc simplă.
Este necesar un produs care să contribuie la compensarea efectelor unor echilibrări nefavorabile ale cadrului hormonal, amintind astfel corpului nostru cum reușea să slăbească când eram mai tinere.
Atunci organismul nostru știa unde sa distribuie masele grase în funcție de criteriile canonice ale esteticii.
Restabilirea echilibrului permite recodificarea mesajelor transportate de estrogeni și să dirijeze alocarea maselor grase, în mod selectiv, către punctele corecte .
 
Cât se slăbește?
Studiile clinice efectuate de firma producatoare la Universitatea din Pavia, Italia, au arătat că se poate slăbi, în medie, 4 kg în 2 luni.
Rezultatul poate varia in functie de foarte multe particularitati individuale ca: greutatea de la care se porneste, nivelul personal de hormoni de estrogeni, stilul de viata personal. Astfel, am obtinut scaderi in greutate de 5 kg intr-o luna sau 2 kg in doua luni.
 
Doar atât se slăbește?
Este un nivel ideal de slăbit, pentru că orice produs sau dietă care fortează organismul să slăbească mai mult, produc dezechilibre majore în funcționarea acestuia și se soldează de cele mai multe ori cu efectul de "recădere"  sau "yo-yo", adică îngrășarea la loc sau mai mult.
Imaginați-vă cum ar arăta pielea dumneavoastră dacă ați slăbi 10 kg într-o lună!
 
Trebuie să țin un regim?
Noi vă recomandam o dieta echilibrată, cu evitarea exceselor și a produselor bogate în calorii.
De asemenea, ar ajuta și puțină mișcare, știut fiind faptul că exercițiul fizic, odată cu arderea țesutului adipos, crește și secreția de edorfine, adică buna-dispoziție.
 
Există pericolul de supradoză?
Produsul fiind 100% natural este utilizat de organism după propriile nevoi, îmbunătățindu-i funcțiile vitale, fără să îl epuizeze, așa cum se întâmplă cu majoritatea produselor de slăbit care, mai mult, dezechilibrează.
 
AI MAI AUZIT VREODATA CA E BINE SĂ BEI DE DIMINEAȚĂ?
Printre toate posibilitatile oferite de către tehnologie, cum ar fi pilulele sau capsulele, noi am ales o modalitate de aport, poate mai puțin practică, dar fără nici un dubiu mai eficace.
Consumând re-code® în primele ore ale dimineții este modul ideal de a optimiza aportul acestuia în orele ce urmează.
 
ZUCCARI recomandă aportul neîntrerupt de re-code® pe o perioadă de cel puțin 2 luni.
 
PRIMA LUNĂ ↓
Rezultate vizibile imediat
Pentru a obține un maxim de efect din aportul de izoflavonoizi nu este suficientă o perioadă scurtă!
 
Obiectivul triptic al 3nergy® (izoflavonoizi + fermenți lactici + florizina) are nevoie de un anumit număr de săptămâni  pentru a atinge rezultatul dorit. Din acest motiv re-code® a fost îmbogățit cu alte elemente naturale care au o acțiune imediată, cum ar fi păpădia și coada calului, care favorizează drenajul corect și purificarea corpului nostru. Astfel încât la început, în timp ce ne purificăm organismul, 3nergy® iși începe acțiunea de re-echilibrare.
 
Aceasta solutie permite produsului re-code® sa ofere rezultate apreciabile, determinate in principal de actiunea de drenaj si purificare, chiar din prima saptamana.
 
A DOUA LUNĂ ↓
Echilibrul hormonal
Continuând aportul de re-code® se oferă organismului cantitatea corectă de izoflavonoizi pentru a contribui la compensarea efectelor dezechilibrelor hormonale tipice oricarei femei care a depășit vârsta de 30 de ani.
Cantitatile de izoflavonoizi, fermenți lactici și florizina cuprinse în re-code®, sunt studiate in mod anume pentru a permite organismului nostru să se obișnuiască în mod treptat cu noua situatție ce urmează să se stabilească.
Re-code® este un supliment alimentar înregistrat la Ministerul Sănătății din Italia și Romania ca un co-adjuvant pentru controlul greutății corporale, în cadrul unei alimentații echilibrate și al unei activități fizice adecvate.
 
A TREIA LUNĂ ↓
Ce se intamplă după aceea?
În cazul în care decizi să întrerupi aportul de re-code® organismul tău va căuta să recreeze starea hormonală de la punctul de plecare, fără a facilita însă apariția vreunui efect de tip " recădere", mai bine cunoscut sub numele de efect yo-yo, asupra formei fizice.
Dacă însă vei decide continuarea utilizarii produsului, vei putea să continui să te bucuri de beneficiile oferite de întrebuințarea continua și constantă a re-code®.
Eventual, ai putea să alternezi perioadele de aport de re-code® cu perioade de pauză de câte o lună.
 
Cu toate acestea, un produs ce are nobila misiune de a recodifica corpul unei femei pentru a-i aminti cum reușea să slăbească în trecut, are nevoie de regularitate și fiecare dintre noi va putea să înțeleagă importanța faptului de a face din re-code® un bun obicei cotidian.
Se recomandă o dieta echilibrată, puțin sport, fără grasimi și glucide.

Este un remediu excelent pentru:
-menopauză, anticoncepționale, orice dereglări hormonale
-stres
-insomnii
-obezitate-diabet
-celulită-fermitate și elasticitatea pielii
-pentru probleme de tiroida
-drenaj, purificare
-stimulare-gastro-intestinală-hemoroizi
 
ESTROGENUL- este molecula MEMORIEI, stimulează dezvoltarea sinapselor celulelor nervoase, deci întarzie deteriorarea mintală.
 
Compoziție –Izoflavoni extrași din planta Pueraria Lobata, fermenți lactici, florizină , extract de păpădie, de coada calului ,de rubarbă, de soc, papaya fermentată, seleniu din drojdie , colagen marin , teanină din ceai verde , picolinat de crom, fibre solubile .
Mod de administrare:
Re-code® este simplu de utilizat: este suficient sa diluați 25 ml de produs, ușor de măsurat datorită dozatorului roz, în cel puțin un litru de apă ce urmează a se consuma pe parcursul unei singure zile.
Compoziția acestuia a fost de fapt în mod anume studiată pentru a conține în doza zilnică cantitățile de ingrediente active necesare pentru obținerea rezultatelor vizibile deja după primele zile de utilizare.


**TVA inclus

Va aflati aici: Suplimente Nutritive / RE-CODE


[ Informatii suplimentare ] [ Cumpara acest produs ] [ Contact ]
Copyright 2005 - 2018 © Euro Net
Toate drepturile rezervate

Sitemap
RODSA Termeni si conditii
Produse:
Re-code   Aloe vera d-gest   Aloe vera d-fence