aloe vera de la euronet Get Adobe Flash player www.asearedox.ro Ne gasiti si pe Facebook 
Ne gasiti si pe Netlog 
ACCES DISTRIBUITORI       Despre noi |  Misiune |  Produse |  Afectiuni |  Marturii |  In media |  Inregistrare distribuitor |  Inregistrare client preferential |  Contactati Euro Net |  Plan afacere
Username
ParolaZuccari

Aloeveraextra.ro

Re-code

nonizuccari.ro

aloeslim.ro

tainelesanatatii.ro

constiintasanatatii.ro

bioelemente.ro

Aloe Slim Day and Night pe florentina.ro

thecube.ro

Doriti sa beneficiati de preturi speciale? Deveniti acum membru Euro Net. Click aici pentru mai multe detalii !

FISIO DIUR Nume produs:

Detoxifiere - FISIO DIUR


Cod: 025
Pret cu amanuntul **: 21.89 EUR

Descriere:

Supliment nutrițional pe bază de plante și sucuri naturale, cu adaos de minerale. Purifică  organismul, stimulează metabolismul, întreține microcirculația centrală și periferică. Este un produs echilibrat cu fitonutrienți care îmbunătățesc funcțiile fiziologice ale sistemului digetiv, urogenital, osteoarticular, circulator , imun si nervos.

Flacon de 300ml ( 250 ml + 50 ml gratis).

FISIO DIUR reprezintă cea mai eficientă formulă pentru drenarea lichidelor corporale , reglează nivelul mineralelor în corp.

5 PROPRIETĂȚI principale:
-STIMULEAZĂ METABOLISMUL – ajută la arderea grăsimilor și a produșilor metabolici secundari (substanțe toxice exogene și endogene ce se acumulează în corp), neutralizează radicalii liberi;
- DEPURATIVĂ ȘI DE DRENARE- tonifică ficatul și rinichii, asigură eliminarea toxinelor din celule, sânge și limfă. Elimină excesul de lichide din organism , stimulează diureza și filtratia glomerulară. Reglează echilibrul acido-bazic în organism.
-REGULATOR AL TRANZITULUI INTESTINAL – stimulează peristaltismul intestinal, crește volumul conținutului intestinal, ușurează evacuarea  din intestine, astfel preintâmpină fermentația și absorbția toxinelor prin peretele intestinal;
-ÎMBUNĂTĂȚEȘTE CIRCULAȚIA CENTRALĂ ȘI PERIFERICĂ -îmbunătățirea microcirculației asigură o mai bună oxigenare a țesuturilor, astfel crește nivelul energetic și funcțional al celulelor. Ajută la refacerea funcțiilor cerebrale.Crește tonusul și elasticitatea vaselor sanguine,stimulează reintoarcerea venoasă, asigură o ușurare la nivelul gambelor, elimină edemele periferice.

-REMINERALIZANT – conținutul bogat în minerale asigură remineralizarea oaselor, preîntâmpină osteoporoza. Reglează conținutul de Ca , P ,Fe,Mg, Si, K, Cl, Cu, Zn, în organism.

12 COMPONENTE NATURALE : 

*PRUNA -De nenumarate ori, oamenii de stiință au analizat minuțios prună. În urma analizelor, s-a descoperit că ea este bogată în glucide (fructoză și levuloză), acizi organici, vitaminele A și B, potasiu, calciu, fosfor, magneziu, fier, s.a. Aceste fructe sunt recomandate în cazul numeroaselor boli având multiple efecte benefice: fortifică sistemul nervos, combate stările de oboseală și astenie, reglează funcțiile digestive  și tranzitul intestinal , decongestionează ficatul (reduce hepatomegalia).  Pruna este un aliment recomandat tuturor ființelor, dar în special persoanelor solicitate fizic și psihic, copiilor, vârstnicilor și astenicilor. Având efecte depurative, dezintoxicante,antipiretice, diuretice, laxative, emoliente este indicat persoanelor suferinde de atonie gastrica,dischinezie biliara, anemie, hepatită, hemoroizi, ateroscleroză, reumatism, gută. Dacă suferiți de constipație, consumați fructele miraculoase, difenisatina din prune stimulează mișcarile peristaltice ale intestinului, crește volumul conținutului intestinal, usurând evacuarea.

 *MĂRUL – se spune că " un măr pe zi ține doctorul departe"- favorizează eliminarea toxinelor și menține echilibrul acido-bazic în sânge. Sucul de mere, conține pectină, celuloză, zaharoză, săruri minerale, dar și vitamine: PP, A, B1, C.

Efectele sucului de mere sunt multiple: diuretic, tonic muscular, antiseptic intestinal, laxativfavorizând scăderea în greutate. Consumul  merelor atât în stare pură cât și preparata este indicat în diverse afecțiuni: ulcer gastric, diabet, insomnie, migrene, diete de slăbire, obezitate, convalescență, anemie, erupții cutanate, acnee, cicatrizarea rănilor. De asemenea, sucul de mere este un remediu excelent împotriva diferitor forme de astenie. Una dintre cauzele frecvente ale depresiei și neurasteniei este carența de vit. C. Aportul insuficient al vit. C afectează sinteza noradrenalinei și a unor  neurotransmițători de la nivelul creierului, ceia  ce poate provoca apariția stărilor depresive și a disfuncțiilor neurologice.  Merele conțin acid malic, o substanță care stimulează digestia, fiind indicate cu precadere în cazul persoanelor care consuma multe grăsimi. Substanțele nutritive antioxidante din sucul de mere ajută la reducerea radicalilor liberi și a colesterolului, mai ales a lipo-proteinelor cu densitate scăzută, ajutând astfel la prevenirea aterosclerozei , infarctului miocardic, accidentelor vasculare cerebrale. Pectina, principala fibrã solubilã, reduce producerea de LDL-colesterol la nivelul ficatului. În același timp, merele sunt ideale pentru cei care au probleme cu ficatul. Pectina, poate contribui și la prevenirea cancerului, prin eliberarea în anumite condiții a unui fragment molecular cu proprietăți anti-cancerigene. Mai mult, s-a stabilit că, în cazul cancerului de prostată, celulele canceroase pot fi distruse în proporțe de 40% cu ajutorul pectinei. 

Conținutul bogat în fibre – 5 g/100 g – recomandă merele pentru reglarea tranzitului intestinal și stimularea detoxifierii organismului. Merele mențin sãnãtatea plãmânilor și pancreasului: un studiu epidemiologic larg realizat în Anglia, Finlanda și Olanda, în care au fost incluși în lot cei cu un consum minim de 2 mere pe sãptãmânã, au arãtat fatã de lotul martor cã consumul de mere scade incidența astmului bronsic și a dibetului zaharat. Merele îmbunătățesc în general funcționarea plămânilor, deoarece conțin antioxidanți. Unele studii sugerează că datorită conținutului bogat în quercetina , riscul de apariție a cancerului pulmonar  se reduce la jumătate.
 
Flavonoizii ce se conțin în mar au acțiune antioxidantă și prin această preîntâmpinã un mare numãr de afecțiuni cronice și degenerative.

Știați că medicul francez Denis Dumont (1830-1886) a remarcat la sfârșitul secolului al XIX-lea că pietrele la rinichi erau foarte rare în Normandia. Dr. Denis Durmont punea aceasta pe seama faptului că normanzii consumau mult cidru (băutură obținută prin fermentarea sucului de mere), o metodă inedită de prevenire a calculilor renali.

TAMARINDUL - Tamarindul este utilizat de peste 500 de ani ca remediu laxativ și revigorant. În medicina Ayurvedică este recomandat persoanelor care au disfuncții digestive și  gastrointestinale, și pentru cei cu  probleme cardiace, având acțiune cardioprotecoare.

*Studiile biochimice efectuate au demonstrat prezența saponinelor, sescuiterpenelor, taninurilor alcaloizilor, phlobataminelor și a altor componente ce manifesta activitate bactericidă și bacteriostatică asupra bacteriilor gram pozitive și gram negative în special asupra Salmonelei typhi , Salmonelei paratyphi și a Staphylococcului aureus. Pulpa fructului manifestă  o acțiune toxică asupra unor paraziți intestinali . Este un regulator optim al funcțiilor intestinale, datorită  abundenței de acizi colici conținuti în pulpă. Are acțiune tonic hepatică, stimulând detoxifierea și secreția biliară. Ajută la fixarea și eliminarea fluorului din organism ,fiind utilizat în cazul fluorozei. Este un excelent purificator al sângelui și a pielii.

* Conform unui studiu clinic care s-a efectuat la Institutul Național de Nutriție din Hyderabad, India, s-a demonstrat că administrarea interna a Tamarindului crește excreția urinară a fluorului, fiind util pentru combaterea fluorozei.

Studiul a fost randomizat, sub control dietetic. În cadrul acestui studiu  a fost examinat efectul Tamarindului în căptarea și eliminarea fluorului la copii de vârsta școlară. S-a observat că în lotul la care a fost administrat Tamarind cantitatea de fluor în urină de 24 ore a fost de 4,8 mg/ zi, comparativ cu cantitătea de fluor în urina de 24 de ore la lotul martor 3,5 mg/zi, totodata a scăzut eliminarea magneziului și a zincului la copiii ce au primit Tamarind. Excreția calciului și a fosforului nu a evidențiat diferențe la cele două loturi de pacienți. S–a observat și o stimulare a eliminarii creatininei.

GINKGO BILOBA- Stimulează inteligența îmbunătățește memoria și capacitatea de concentrare . Ginkgo biloba mărește acuitatea vizuală și îmbunătățește auzul.
Preparatele din Ginkgo biloba stimulează circulația și încetinesc procesele de îmbătrânire.

Există pe lumea această o plantă medicinală care anual salvează zeci de milioane de   vie-ți ! Cum? Prin extraordinarele sale calitati terapeutice in afectiunile cardiovasculare, afectiuni care sunt principala cauza de mortalitate la nivel mondial. Giko biloba este un arbore legendar, vechi de mai bine de 250 milioane de ani. Chinezii au folosit secole de-a randul aceasta planta, iar acum si cercetarile moderne au luat in considerare beneficiile acestei  plante . Știința medicală contemporană recunoaște efectele profilactice și curative remarcabile a frunzelor si semintelor de Ginko biloba .
 În zilele noastre, extractul din frunze este unul dintre medicamentele naturiste cele mai cunoscute și utilizate în Europa. Preparatele de Ginkgo biloba sunt folosite într-o multitudine de afecțiuni.
 In medicina traditionala aceasta planta este folosita pentru a trata tulburarile circulatorii si pentru a spori
memoria
. Astfel, extractul de Gingko biloba poate fi folosit in special pentru maladiile asociate cu scaderea fluxului  sanguin in creier, in special la persoanele in varsta .
Există studii clinice care demonstrează că preparatele din această plantă sunt foarte utile în stadiul incipient al bolii Alzheimer, întârziind dezvoltarea demenței senile.

Ce alte beneficii aduce Gingko biloba?

- Creste activitatea metabolică și energetică a celulelor neuronale, îmbunătățește neurotransmisia prin stimularea neurtransmitatorilor,

-Mărește oxigenarea țesuturilor cerebrale, cu efecte benefice la persoanele care suferă de un aflux sanguin redus în zona creierului;
- Această plantă medicinală s-a dovedit că susține tratarea impotenței și infertilității la bărbați;

- Neutralizează radicalii liberi având efecte antioxidante.  

 - Ginkgolidele acționează ca inhibitori PAF (factori de agregare a plachetelor sanguine și a leucocitelor), având un  rol important  în prevenirea tromboemboliilor  la nivel cerebral, coronarian și a membrelor inferioare;
 -Previne atacul cardiac și accidentele vasculare cerebrale, dar poate fi utilizata si pentru recuperarea după infarctul miocardic și după congestia cerebrală;
- Amelioreaza si  circulația sanguină periferică, previne apariția de varice, ulcere varicoase, flebite și tromboze precum și tulburările de coagulare la nivelul capilarelor, calmeaza durerile din gambe (crampe musculare), utila pentru persoanele cu picioare și mâini reci;

 -Adjuvant în degenerescență maculară și în retinopatia diabetică - flavonoidele conținute în frunzele acestui arbore protejează retina de procesele degenerative care apar odata cu vârsta, dar și de efectele secundare ale diabetului. În aceste cazuri tratamentul cu Ginko biloba are mai ales un rol preventiv, dar sunt consemnate și cazuri în care a fost stopată, cu ajutorul său, evoluția degenerescentei maculare și a retinopatiei diabetice.

- Afecțiunile urechilor ( tinitus ) și
tulburările oculare
de asemenea beneficiază de pe urma efectelor curative  produse de Gingko biloba asupra sistemului circulator;
- Menține elasticitatea vaselor și întărește pereții venelor chiar si la vârste înaintate, evită formarea ulcerelor varicoase.

STUDII CLINICE:

*Un studiu clinic efectuat  în 1993 în Germania , pe 165 de paciente la vârste cuprinse între 18 și 45 de ani, suferind de sindrom premenstrual, a stabilit eficacitatea acestei plante în această disfuncție . La pacientele care au luat 40 mg de extract de ginkgo, de trei ori pe zi, în cure de 3 luni, s-a observat o reducere a durerilor de sâni și pelviene înaintea ciclului menstrual, o reducere a retenției de lichide . Peste 80% din femeile care au luat Ginkgo au relatat o îmbunătățire a stării psihice înaintea menstrelor, o reducere semnificativa a stărilor de iritabilitate, de depresie ori de oboseală, care apareau inițial inaintea menstrelor.

* Adjuvant în tumori cerebrale și mamare - un studiu făcut la Universitatea de Medicina din Georgetown, SUA, dat publicității în 2006, a pus în evidența proprietățile antitumorale ale extractului standardizat din frunze de ginkgo biloba. Animalelor de experiența le-au fost implantate tumori cerebrale și mamare umane, dupa care au fost tratate cu extract din aceasta planta. Rezultatele acestui studiu au semnalat o reducere a agresivității și a gradului de răspândire a celulelor tumorale la animalele care au primit tratament cu Gingko biloba.

*Un studiu efectuat pe 202 persoane și publicat în 1997 în revista Asociației Medicale Americane a arătat că după un an de tratament cu Ginkgo biloba (120 mg pe zi), bolnavii de Alzheimer își păstraseră mult mai multe funcții mentale decât cei care nu au primit acest tratament. 

*Vitiligo - un studiu din 2003 al Departamentului de Dermatologie din cadrul Institutului de Medicină "Candigarh" din India a stabilit faptul că o cură cu Ginkgo stopează în 46% din cazuri evoluția acestei afecțiuni și în 30% din cazuri ajută chiar la o repigmentare parțiala a pielii. Studiul a fost făcut pe un lot de pacienți. Se administrează către 40 mg (un comprimat) de extract standardizat de Ginkgo biloba, de trei ori pe zi, în cure de 90 de zile, urmate de alte 30 de zile de pauză.

*VULTURICAVulturica este o plantă careia i s-au recunoscut calitățile medicinale înca din secolul al XIX-lea.Această plantă are în compoziția sa: acizi organici , umbeliferona, taninuri , săruri minerale, etc. Abundența  de flavonoizi din această plantă stimulează diureza, manifestând în același timp acțiune uricozurică și antibiotică fiind utilă în lupta cu microorganismele patogene. Ea reprezintă un diuretic  extrem de eficient și lipsit de efecte adverse, prescrisă în cazurile de edeme sau de simptom numit "picioare grele", dar mai ales persoanelor care vor să slăbească. Este cunoscută  și acțiunea antispastică, expectorantă și anticatarală a plantei.   În lunile de vară, prin pajiștile însorite din zona de munte ne atrage atenția o plantă cu înflorescențe mici, caramizii. Este vulturica sau Hieracium pilosella L., dupa cum ii spun botanistii.                                                                                   

*MESTEACAN –este un arbore suplu și elegant, care se detașează printr-o puritatea aparte între ceilalți copaci, fiind cunoscut dintotdeauna ca o plantă purificatoare, având proprietăți diuretice, diaforetice și febrifuge.

Ce boli vindecă seva mesteacanului?
"Toate!" Aceasta a fost concluzia medicului personal al lui Napoleon Bonaparte după campania din Rusia, unde a avut ocazia să vadă pe viu efectul sevei de mesteacan, folosită de către țăranii ruși drept panaceu universal.

*Cercetatorii Universitatii Medicale din Illinois, Statele Unite, au ajuns la concluzia că la unele tipuri de celule tumorale se declansează un proces de autodistrugere sub influența sevei de mesteacan. Administrata intern, ea încetinește creșterea melanomului, în principal, dar și a altor tipuri de celule tumorale.

Principalul "vinovat" pentru acest efect este un principiu activ:ACIDUL BETULINIC, care se gasește în proporții mari și în frunzele de mesteacan. Pe lângă tipurile de cancer sus menționate, în ultima vreme s-au obținut rezultate pozitive și în cancerul ovarian, cancerul pulmonar și cancerul mamar.

*Adjuvant in tratamentul HIV - in anul 1994, cercetatorii de la Universitatea Carolina de Nord au raportat ca substantele active din scoarta de mesteacan si din seva de mesteacan au incetinit multiplicarea virusului care produce SIDA.

Cea mai importantă proprietate a produselor din frunze de mesteacăn este cea diuretică și depurativă. Se mai menționează acțiunea antiinflamatoare,antireumatică, tonic, digestivă, coleretică, bacteriostatică. Se recomandă în formele ușoare de hipertensiune arterială și alte boli cu retenție de apaă, în reumatism, gută, pielonefrite, afecțiuni digestive, hepato-biliare, gastrice, precum și în curele de detoxifiere.

*COADA CALULUI - este cunoscut ca un bun diuretic și un remineralizant natural grație conținutului bogat în dioxid de siliciu, săruri de potasiu, mangan. Ajută la fixarea calciului în oase, întărește dinții, consolidează țesutul conjunciv, crescând rezistența lui și ajută la reconstituirea cartilajelor articulare.

Este o plantă de leac cunoscută și folosită în Europa din timpuri imemoriale. Marii medici și învațăti ai antichității, Galen și Plinius, o menționează în tratatele lor chiar cu denumirea de coada-calului și o foloseau ca sursă de acid salicilic (substanță activă conținută în Aspirina modernă) utilizând-o  în bolile de plamâni și de rinichi, care se agravează iarna.. Dioscoride, medic, farmacolog și botanist al Greciei antice, laudă proprietățile hemostatice ale acestei plante. În același scop o recomandau și medicii Evului Mediu (Paracelsus, Culpeper), iar mai târziu, preotul Kneipp, părintele terapiei naturale contemporane. Studii de ultima ora pun în evidență proprietăți excepționale ale acestei plante foarte răspandite la noi . Flavonoizii, fitosterina , oxidul salicilic,  saponozidele și alcaloizii conținuți în coada-calului protejează aparatul respirator împotriva infecțiilor și refac țesuturile distruse în cazul bronșitei, pneumoniei sau tuberculozei , protejează inima și vasele de sânge. Coada-calului este folosită pentru vindecarea contuziilor (umflături, vânătăi), cicatrizarea rănilor, ulcerului varicos, bubelor, edemelor la picioare, degerăturilor, eczemelor, neurodermitelor. Combate transpirația excesiva a picioarelor. Deasemenea, datorită acțiunii diuretice a ceaiului, acesta este indicat în prevenirea litiazei urinare (spală nisipul din rinichi și căile urinare).
 
Medicul german Sebastian Kneipp, care a readus această plantă în medicina naturistă în Germania secolului XIX, recomandă această plantă și în tratamentul artrozei sub formă de ceai/elixir. În zilele noastre, această plantă se regăsește în diverse preparate de tip ceai pentru tratamentul reumatismului, afectiunilor renale  și pentru purificare a sângelui. De asemenea este cunoscut și efectul hemostatic al acestei plante, având un conținut bogat de fier și minerale, stimulează hematopoeza.

*ORTOSIFONIDELE - sunt plante exotice asemanatoare cu menta, ce stimulează activitatea biliară, fiind un depurativ și detoxifiant general al organismului; Reglează digestia stimulează secreția sucurilor gastrice și  biliare, având efecte coleretice și colagoge ajută la evacuarea bilei din vezica biliara prin canalele biliare către intestinul subțire.  Reglează tranzitul intestinal, contribuie la reducerea flatulentei și a fermentației intestinale ( formarea de gaze), crește apetitul, reduce riscul apariției disfuncției biliare a “bilei lenese”. Este utilizată cu succes în cazul dietelor de slăbire , obezitate și celulita, scade nivelul de colesterol din sange.

SULFINA GALBENA – “ este o plantă meliferă  care produce mult nectar și este vizitata des de albinele care transformă nectarul în miere.”

Sulfina galbena, datorită conținutului bogat în flavonoizi și acid meliotic tonifică peretele vaselor sanguine ,ajută la prevenirea și tratarea insuficienței venoase cronice și a bolii varicoase, combate edemele,durerile de gamba și crampele musculare prin stimularea circulației și a reantoarcerii venoase. În plus, ea conține  anticoagulanți și  fluidifianți de origine vegetală - cumarine, fiind recomandată în tratamentul preventiv al tromboflebitei, preintampină formarea cheagurilor sanguine. Cumarina are valoare clinica medicală, fiind precursorul unor anticoagulante, în special, warfarina. Studiile farmacologice ale derivatelor cumarinelor au aratat că unele dintre ele au acțiune, colagoga, antitumorală și sedativa. Planta este folosită și în tratamentul hemoroizilor și a stazei limfatice, crește debitul venos și activitatea limfochinetică .

Datorită acțiunii sale antiseptice și antiinflamatorii este folosită ca un decongestionant în conjunctivite, sinuzite și iritații ale mucoasei nazale. Poate fi folosită și în insomnii, hemicranie și excitabilitate nervoasă, având efect sedativ și antalgic.

SÂNZIENELE -  Sânzienele galbene sunt un simbol al verii, deoarece perioada lor de maxima înflorire este identica cu perioada de maxima strălucire a soarelui.  Este o plantă cu flori galbene, mici și dese ca o ploaie de stele. Misterul acestei plante folosită de sute de ani în tratamentul bolilor de ficat, a reumatismului, a bolilor tiroidiene, renale și nervoase - nu a putut fi pătruns deocamdată de către știința. Cu toate acstea , Sanziana galbena face parte din plantele cu cele mai variate întrebuințari în medicina tradițională.

-Are o influență binefăcătoarea asupra activității glandei tiroide.

-Are  efect diuretic util în caz de nefrite și edem renal, fiind de asemenea considerat un depurativ sanguin ideal;

- Poate fi utilizată  în afecțiuni  urogenitale (calculoză renală cu eliminarea nisipului și a deșeurilor toxice din rinichi și vezică urinară, edeme renale, cistite, nefrite cronice, pielonefrite, tulburări de menopauză, afecțiuni ale uterului, impotență, colibaciloză urinară, cancer renal și genital);

- boli digestive (icter, calculoză biliară, curățirea ficatului și a pancreasului de toxine, diaree, enterite, enterocolite, catar gastrointestinal);
-  adjuvant  în bolile sistemului nervos (nevroze, epilepsie, isterie, insomnie, vertij, stări de oboseală și epuizare);
- contra tumorilor ganglionare, noduli tiroidieni, afecțiuni ale glandelor tiroide și ale coardelor vocale;
- contra cancerului limbii, al laringelui și al organelor genitale;
- contra durerilor reumatismale și artrozice;
- în boli  metabolice (obezitate, dislipidemii, anemie).

-Sânzienele galbene sunt unele dintre cele mai bune plante cosmetice. Cea mai importanta acțiune a lor este aceea de curățare a pielii de pete, de micile semne rămase în urma arsurilor, a acneei, a iritațiilor.

*PIRUL TÂRÂTOR - „O buruiană este o plantă ale carei virtuți încă nu au fost  descoperite,” era de părere filosoful și poetul american Ralph Waldo Emerson.

Este o plantă perenă care îmbină proprietățile diuretice și emoliente asupra mucoasei căilor urinare, datorită conținutului de manitol, mucilagii și inulină, ale carei extracte stimulează rinichii asigurând o eliminare eficientă a apei, sărurilor și a substanțelor toxice .În medicina naturală moderna  pirul este folosit în tratamentul afecțiunilor tractului urinar. Rădacinile de pir mai conțin triticină, o cantitate mica de ulei volatil format în principal din agropiren, având efecte antiseptice , antimicrobiene și antiinflamatorii. Conținutul bogat în fructoză, saponine, inozită, glucovanilina, săruri de potasiu, acid salicilic, bioxidul de siliciu, fier, vitaminele A, B, carotenoizi, substanțe minerale ca: siliciu, aluminiu, fier, sodiu,potasiu, calciu, îi conferă urmatoarele proprietăți curative: echilibrarea funcției digestive, tratează afecțiunile ficatului și a vezicii biliare, antiseptic respirator și exectorant, reumatismul, afecțiunile splinei, celulită, efectul remineralizant,elimină din sânge toxinele și deșeurile toxice. Ca plantă medicinală, pirul are efecte benefice în inflamațiile tubului digestiv, afecțiunile căilor urinare, hipertensiune, infecțiile respiratorii și reumatism.

Îmbunătățește secreția glandelor sebacee, redând pielii luciul și delicatețea sa naturală.

PĂPĂDIAPrimele mențiuni asupra efectelor terapeutice ale păpădiei datează din timpul medicilor arabi Rhazes și Avicena. În tratatul su de medicina, "Cartea Tamăduirii", Avicena o recomandă în tratarea unor afecțiuni. În Europa, păpădia a început să fie utilizată relativ recent, în secolul al XVI-lea. Păpădia este foarte mult utilizată în prepararea salatelor și a unor alimente în Japonia, Italia, Franta, India, SUA, etc., fiind cultivată că orice plantă de grădina.

Papadia se recomanda ca medicament in toate bolile in care exista un dezechilibru al glandelor cu secretie exocrina (glandelor salivare, digestive, intestinale, pancreasului,ficatului, glandelor sebacee). Datorita acestor calitati, ea se foloseste in unele boli ale ficatului, deoarece amelioreaza  secretia biliara, stimuleaza digestia, mareste pofta de mancare in perioadele convalescenta, etc.Are actiune hepatoprotectoare fiind un excelent decongestionant hepatic. 

Gratie principiului amar manifesta o actiune puternica depurativa si drenanta, elimina toxinele din organism. Este un decongestionant limfatic, dreneaza limfa si reduce edemul (umflatura nedureroasa rezultata din infiltrarea unui lichid seros in tesutul celular subcutanat). Proprietatile ei coleretice si colagoge o recomanda ca remediu eficient in tratarea afectiunilor hepato-biliare acute sau cronice: insuficienta hepatica, litiaza biliara,  hepatita infectioasa, dischinezie biliara, colecistita. Datorita proprietatilor diuretice si depurative, papadia poate fi folosita in cure de detoxifiere,  stimuland organismul sa elimine toxinele. In felul acesta ea ajuta in mod indirect la tratarea acneei, eczemelor, hemoroizilor, reumatismului, obezitatii, aterosclerozei, hipertensiunii arteriale, constipatiei, inflamatiilor .Extractul de papadie este indicat si in curele de slabire.

Compoziție: Concentratul lichid conține componente bioactive din : tamarin , vulturică, mesteacăn, pir târâtor, ortosifonide, coada calului, sânziană, păpădia, sulfina galbenă, ginkgo biloba, suc de măr, suc de prună.

MOD DE ADMINISTRARE:
Diluati 20 ml de FISIO DIUR intr-un litru de apa si beti de-a lungul intregii zile. Procedati astfel pentru primele 4 zile. Continuati,diluand 10 ml pe zi intr-un litru de apa, pana epuizati continutul. Pentru o mai buna eficienta a produsului se recomanda, pe perioada utilizarii sale, consumul de legume, fructe si proteine, limitand cat mai mult consumul de carbohidrati.
Agitati inainte de utilizare. Contine capac dozator.

AVERTISMENTE :Nu lasati la indemana copiilor. Integratorii alimentari nu constituie substituenti ai unei diete alimentare variate. Nu depasiti doza zilnica recomandata.
Consultati medicul daca in paralel urmati un tratament cu medicamente anticoagulante sau impotriva formarii calculilor.
Nu se recomanda administrarea acestui produs in timpul sarcinii sau alaptarii. 

    

 

 

 

 

 **TVA inclus

Va aflati aici: Detoxifiere / FISIO DIUR


[ Informatii suplimentare ] [ Cumpara acest produs ] [ Contact ]
Copyright 2005 - 2018 © Euro Net
Toate drepturile rezervate

Sitemap
RODSA Termeni si conditii
Produse:
Fisio diur