aloe vera de la euronet Get Adobe Flash player www.asearedox.ro Ne gasiti si pe Facebook 
Ne gasiti si pe Netlog 
ACCES DISTRIBUITORI       Despre noi |  Misiune |  Produse |  Afectiuni |  Marturii |  In media |  Inregistrare distribuitor |  Inregistrare client preferential |  Contactati Euro Net |  Plan afacere
Username
ParolaZuccari

Aloeveraextra.ro

Re-code

nonizuccari.ro

aloeslim.ro

tainelesanatatii.ro

constiintasanatatii.ro

bioelemente.ro

Aloe Slim Day and Night pe florentina.ro

thecube.ro

Doriti sa beneficiati de preturi speciale? Deveniti acum membru Euro Net. Click aici pentru mai multe detalii !

INTIM_CARE PLUS Nume produs:

Aloe Vera - INTIM_CARE PLUS


Cod: 034
Pret cu amanuntul **: 13.28 EUR

Descriere:

Săpun lichid intim pe bază de Aloe Vera cu pH fiziologic. Efect de curățire si hidratare a mucoaselor genitale, previne pruritul si iritatiile. Flacon de 250 ml.
Un produs protectiv pentru probleme de hipersensibilitate, un detergent intim care curată si protejează mucoasele iritate si inflamate.Este un produs destinat celor ce nu se multumesc cu orice pentru igiena intimă.
Utilizarea a patru elemente exclusive din lumea vegetală (aloe, salvie, semințe de grapefruit si ulei de arbore de ceai) si totală absentă a apei si a SLS-ului conferă produsului caracteristici unice in domeniul său. Actiunea sa este bazată pe un tensioactiv profund hipoalergenic (Disodium Cocoyl Glutamate) cu spumare moderată ce respectă compozitia lipidica locală : curăță delicat si in acelasi timp protejează mucoasele iritate si inflamate.
Este un produs inovator destinat celor ce au nevoie de un săpun lichid de inaltă tolerabilitate, celor ce suferă alergii la detergenți comuni, de probleme dermatologice, sau de hipersensibilitate la SLS. Un compus echilibrat, util in timpul sarcinii sau după nastere, de asemenea postoperator sau in patologii ca vulvovaginite, hemoroizi, etc. Indispensabil pentru toate persoanele fara probleme, dar care aleg simbolul calitatii.

Varianta Intim Care+ nu conține SLS și este îmbogățită cu ulei din arbore de ceai, are un efect hidratant ce asigură igiena locală și protejează mucoasele iritate sau inflamate.

PLANTE MEDICINALE CONTINUTE SI PROPRIETATILE ACESTORA:
-ALOE- efect calmant, protectiv si cicatrizant ;
-SALVIE - o planta cu o aroma puternica, indragostita de soare, capabila sa aline inflamatiile cutanate si sa dezinfecteze ulceratiile minore;
-SEMINTE DE GRAPEFRUIT – s-a descoperit ca aceste seminte posedă caracteristici ce le recomandă ca un adevarat antibiotic natural, care nu slabeste sistemul imunitar;
-ULEI DE ARBORE DE CEAI – un ulei esential cu un miros caracteristic, bogat in 48 de compusi organici ce se dovedesc prețiosi aliați in protecția impotriva infecțiilor bacteriene.

Compoziție: Aloe Barbadensis Miller, salvie, semințe de grapefruit, ulei de arbore de ceai .Flacon de 250 ml .

MOD DE UTILIZARE
Pentru igiena intimă se foloseste ca un detergent intim normal, vărsand o cantitate mică in palmă sau prin diluarea a 1-2 lingurite produs intr-un litru de apă după care clatiți abundent .
Pentru baie sau dus folositi produsul ca pe un sapun lichid normal.**TVA inclus

Va aflati aici: Aloe Vera / INTIM_CARE PLUS


[ Informatii suplimentare ] [ Cumpara acest produs ] [ Contact ]
Copyright 2005 - 2018 © Euro Net
Toate drepturile rezervate

Sitemap
RODSA Termeni si conditii
Produse:
Aloe vera extra 500   Aloe vera extra 1000   Aloe vera slurp!   Aloe vera d-tox   Aloe ofm   Aloe aurea 1000   Aloe aurea 500   Aloe pure gel   Aloe aurea monodoze   Aloe aurea gel   Fisio line   Aloevolution maxi   Intim_care   Intim_care plus   Comfort_care   Aloe ice   Aloe soft cream   Olio del re   Thermo lase   Kryo lase