aloe vera de la euronet Get Adobe Flash player www.asearedox.ro Ne gasiti si pe Facebook 
Ne gasiti si pe Netlog 
ACCES DISTRIBUITORI       Despre noi |  Misiune |  Produse |  Afectiuni |  Marturii |  In media |  Inregistrare distribuitor |  Inregistrare client preferential |  Contactati Euro Net |  Plan afacere
Username
ParolaZuccari

Aloeveraextra.ro

Re-code

nonizuccari.ro

aloeslim.ro

tainelesanatatii.ro

constiintasanatatii.ro

bioelemente.ro

Aloe Slim Day and Night pe florentina.ro

thecube.ro

Doriti sa beneficiati de preturi speciale? Deveniti acum membru Euro Net. Click aici pentru mai multe detalii !

THERMO LASE Nume produs:

Aloe Vera - THERMO LASE


Cod: 042
Pret cu amanuntul **: 14.22 EUR

Descriere:

Gel dermocosmetic pe bază de Aloe pentru uz extern - anti-inflamator, protectiv - este un amestec de extrase vegetale recomandat în durerile articulare, musculare, reumatism și în cazul contuziilor. Efectul termogenic și sinergia celor 14 componente sunt ideale pentru un masaj benefic.
Aplicarea constantă de Thermo-lase cremă înlatură „limitarile” fizice pe care durerea le impune.
Thermo-lase nu este un medicament ci este un gel dermocosmetic pentru uz extern ce ofera o revigorare imediată.

COMPONENTE:
ALOE - antiinflamator, protectiv, calmant . Zuccari extrage pulpa de Aloe la rece, produsul obținut nu este pasteurizat, fapt care asigură conservarea tuturor principiilor active;

GHEARELE DIAVOLULUI
– radacina- e cunoscută ca un analgezic natural, antiinflamator, spasmolitic- util în artroze, reumatism, dureri articulare și chiar în cazul inflamațiilor musculare, tendinită, sciatică, dureri de spate și lombalgii.
I se mai spune și ,, cortizon vegetal ";

Gheara diavolului inlătură durerile reumatice și îmbunătățeste mobilitatea articulară. Gheara diavolului este o plantă originară din sudul Africii, mai precis din deșertul Kalahari. Cercetarile efectuate au dus la identificarea compușilor responsabili de acțiunea farmacologică harpagozidă, procumbidul și harpagidul (compuși iridoidici). Rizomii de Harpagophytum au acțiune antireumatică, antiinflamatoare, analgetică, comparabilă cu cea a derivaților pirazolonici și fenilbutazonei. Indicații: Artroze, spondiloze, artrite, entorse, contuzii, tendinite, fracturi, nevralgii, mialgii adjuvant în tratamentul poliartritei reumatoide gută favorizează eliminarea acidului uric. 

ARNICA MONTANA – originală din Alpi – are extraordinare virtuți emoliente, calmante și cicatrizante, reduce edemele și durerile. Arnica este o planta medicinală, salbatică ale cărei efecte antiinflamatoare și cicatrizante sunt promovate de medicina naturistă pentru tratarea diverselor afecțiuni. Arnica este recunoscută datorită denumirilor populare pe care le-a căpătat pe teritoriul țării noastre: iarba soarelui, tata oilor, podbalul de munte, carul zânelor, ciuda etc. 

Rădăcinile de arnică sunt utile pentru tratrea loviturilor, entorselor, echimozelor. Din rădăcini date printr-o răzătoare se iau 2 linguri care se introduc în 250 ml de alcool rafinat de 40 º. Macerarea durează doua săptămâni, iar extractul rezultat se utilizează sub formă de comprese.

LEMN DULCE – rădăcini- cicatrizant și regenerant al țesuturilor. În Japonia și China se utilizeaza în tratamentul afecțiunilor alergice, fiind un optim antiiflamator. Factorul curativ: frunzele și rădăcina.
Afecțiuni pentru care se recomandă: reumatism, artrite, dismenoree, ulcer gastric, traheita, faringită, bronșită, constipație, calculoză renală și biliară, hirsutism, infertilitate, reacții alergice, mătreață. Tinctura din planta de lemn-dulce împotriva osteoporozei, tulburări de premenopauză, reumatismului, infertilității, reacțiilor alergice, hirsutism.
Osteoporoza (prevenire și combatere). Tulburări specifice premenopauzei (bufeuri, transpirație, iritabilitate). Reumatism, reumatism degenerativ Tinctură de lemn-dulce stimulează producția de hidrocortizon de către corp, substanță care reduce rapid inflamația țesuturilor, ea fiind de altfel frecvent folosită și în terapia alopată. Planta stimulează producerea de către corp a cortizonului natural, ceea ce justifică și utilizarea sa în lupusul eritematos, ca tratament de sine stătator sau ca adjuvant.

MIERE - emolient, hidratant și calmant;

ARDEI - stimulează circulația, redând vitalitatea țesuturilor. Efect analgezic în cazul durerilor reumatismale, artritelor și a lombalgii. Recomandat în reumatism, în nevralgii și afecțiuni ale nervilor periferici. Frecționarea cu unguent pe bază de ardei iute intensifică circulația sangvină în zona afectată de reumatism, dă senzația de încalzire a articulațiilor și îndepărtează durerea. Efectul de calamare a durerii se datoreaza capsaicinei. Exista studii științifice care au arătat că în polineuropatia diabetică,  de exemplu unguentele pe bază de ardei iute au contribuit la recuperarea sensibilității, bolnavii nu s-au mai plâns din cauza amorțelii picioarelor sau tulburărilor de mers. Redă mobilitatea articulațiilor și intensifică circulația sangvinică periferică. Utilizat cu regularitate prin masaj acest produs ajută la dispariția varicelor .

COACAZE NEGRE - antireumatic, antiinflamator. Coacazul negru este un arbust apreciat pentru proprietățile terapeutice ale fructelor sale. Acestea conțin un complex de vitamine și minerale, ceea ce le confera o utilizare diversă în tratarea multor afecțiuni. Coacazele negre conțin multa vitamina C, de aproximativ trei ori mai mult decat lămâia.Coacazele negre sunt foarte eficiente în tratarea afecțiunilor reumatice.

ROZMARIN - se extrag uleiurile esențiale prin distilare în curent de vapori - fără folosirea solvenților organici. Produsul obținut contribuie la ameliorarea durerilor articulare și musculare de origine reumatica. Ajută în tratamentul sciaticii și lombalgiilor. Antiinflamator, decongestionant, ajută la eliminarea rigidității articulațiilor, ameliorează circulația sanguină locală, creează senzația de căldură, ajută la eliminarea durerii de diverse cauze.


GLUCOZAMINA SULFAT - este un antiinflamator utilizat în tratamentul osteoartrozei. Utilizarea sulfatului de glucozamină, un extract din carapacea crustaceelor, s-a dovedit a avea efect documentat pe artroză la genunchi. Câteva studii care au comparat efectul suplimentelor alimentare conținând sulfat de glucozaminacu cel al medicamentelor antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), care sunt folosite uzual pentru a scădea durerea articulară, au arătat cu precizie că sulfatul de glucozamină a fost mai eficient în scăderea durerii și îmbunătățirea funcției articulare. Efectul benefic al sulfatului de glucozamină a fost acela care i-a determinat pe reumatologi să-l recomande ca tratament de prima linie în tratarea artrozei la genunchi. Numeroase studii arată că sulfatul de glucozamină,administrat pe perioade de 8-12 săptămâni, poate diminua durerea, în multe cazuri, chiar mai eficient decât medicamentele și îmbunătățește funcționarea articulațiilor.Glucozamina are efect de reconstrucție a cartilajului articular, ajută la menținerea sănătății cartilajului și s-a dovedit că oprește erodarea cartilajului articular, considerată a fi cauza simptomatologiei.Multe studii au sugerat că sulfatul de glucozamină poate chiar înlocui cartilajul deteriorat.
Pentru a fi eficientă, glucozamina are nevoie de prezența sulfului. Sulfatul de glucozamină conține sulf și, prin urmare, este forma biologic activă a acestei substanțe.
 

CONDROITINA SULFAT - este un antiiflamator utilizat în dureri musculare și articulare. Condroitina sulfat este molecula proteica mare (proteogligan) care dă elasticitate cartilajelor. Studiile indică eficiența Condoitrinului în reducerea durerilor la persoanele suferind de Osteoartrită. S-a constatat de asemena eficiența sporită a Condroitinului când este asociat cu glucozamina (Sulfat-GLS sau Clorhidrat-GHC). Condoitrin stopează distrugerea cartilagiilor în timp ce Glucozamina ajută la refacerea acestora.

 Adjuvant in boli reumatice degenerative

 Îmbunătățește mobilitatea articulațiilor

 Reduce simptomele în osteoratrită

 Ajută la creșterea cartilajelor

 Protejează contra deteriorării cartilajelor datorată bolilor articulare

MSM ( metil sulfonil metan ) - contribuie la formarea colagenului, cheratinei și aminoacizilor esențiali – numeroase studii au subliniat faptul că MSM reprezintă un ajutor contra osteo-artritelor, reumatismelor și durerilor musculare. Este cunoscut pentru reducerea durerilor cauzate de artrită, reumatism articular, osteoartrită. Metil-sulfonil-metanul (MSM) este o sulfură nemetalică foarte răspandită în natură. Sulful este al patrulea mineral din componenta organismului uman și are un rol esențial în funcționarea proceselor de creștere și regenerare.

SCLEROGLUCANO - un polimer natural produs prin fermentarea ciupercilor
" sclerotium rofsii" ce dă pielii luminozitate și tran
sparență;

ESCINA – plantă originară din Europa Orientală – proprietăți vasoconstructoare și antiinflamatoare - pentru tratamentul contuziilor și echimozelor;

METHIL SALICILAT – antipiretic, antiiflamator și antireumatic.

Se aplică THERMO- LASE – pe regiunea cutanată de tratat, masând până la absorbția completă. A se repeta tratamentul de cel putin doua ori pe zi.
A se evita contactul cu ochii și cu mucoasele, a nu se aplica pe parțile lezate. Se vor spală mâinile după folosire. Poate genera o senzație de căldura și de roseață asupra părții tratate, indicând funcționarea sa corecta.

Compoziție: Aloe Barbadensis Miller, ghearadiavolului, lemn-dulce, arnică-montană, miere, ardei, coacăze negre, rozmarin, glucozamină sulfat, condroitină sulfat, MSM .Tub 110 ml .

 **TVA inclus

Va aflati aici: Aloe Vera / THERMO LASE


[ Informatii suplimentare ] [ Cumpara acest produs ] [ Contact ]
Copyright 2005 - 2018 © Euro Net
Toate drepturile rezervate

Sitemap
RODSA Termeni si conditii
Produse:
Aloe vera extra 500   Aloe vera extra 1000   Aloe vera slurp!   Aloe vera d-tox   Aloe ofm   Aloe aurea 1000   Aloe aurea 500   Aloe pure gel   Aloe aurea monodoze   Aloe aurea gel   Fisio line   Aloevolution maxi   Intim_care   Intim_care plus   Comfort_care   Aloe ice   Aloe soft cream   Olio del re   Thermo lase   Kryo lase