aloe vera de la euronet Get Adobe Flash player www.asearedox.ro Ne gasiti si pe Facebook 
Ne gasiti si pe Netlog 
ACCES DISTRIBUITORI       Despre noi |  Misiune |  Produse |  Afectiuni |  Marturii |  In media |  Inregistrare distribuitor |  Inregistrare client preferential |  Contactati Euro Net |  Plan afacere
Username
ParolaZuccari

Aloeveraextra.ro

Re-code

nonizuccari.ro

aloeslim.ro

tainelesanatatii.ro

constiintasanatatii.ro

bioelemente.ro

Aloe Slim Day and Night pe florentina.ro

thecube.ro

Doriti sa beneficiati de preturi speciale? Deveniti acum membru Euro Net. Click aici pentru mai multe detalii !

KRYO LASE Nume produs:

Aloe Vera - KRYO LASE


Cod: 043
Pret cu amanuntul **: 14.22 EUR

Descriere:

Gel dermocosmetic pe bază de Aloe pentru uz extern - anti-inflamator, protectiv - este un amestec de extrase vegetale recomandat in durerile articulare, musculare, reumatism si in cazul contuziilor. Tehnologia “bang-fresh” garanteaza alinarea imediată a durerilor prin penetrarea extrem de rapidă a pielii. Un amestec de extrase vegetale, oportun echilibrate ce dau o senzatie de alinare in cazul durerilor articulare, musculare, reumatismului si in cazul contuziilor.
Aplicarea constantă de KRYO-LASE gel inlatură „limitarile” fizice pe care durerea le impune.

COMPONENTE:
ALOE - antiinflamator, protectiv, calmant. Zuccari extrage pulpa de Aloe la rece, produsul obtinut nu este pasteurizat fapt care asigură conservarea tuturor principiilor active;

GHEARELE DIAVOLULUI – radacina- e cunoscută ca un analgezic natural, antiinflamator, spasmolitic- util in artroze, reumatism, dureri articulare si chiar in cazul inflamatiilor musculare, tendinita, sciatică, dureri de spate si lombalgii.
I se mai spune si ,, cortizon vegetal ";

Gheara diavolului inlatură durerile reumatice si imbunătățeste mobilitatea articulară. Gheara diavolului este o plantă originară din sudul Africii, mai precis din desertul Kalahari. Cercetarile efectuate au dus la identificarea compusilor responsabili de actiunea farmacologică harpagozidă, procumbidul si harpagidul (compusi iridoidici). Rizomii de Harpagophytum au actiune antireumatică, antiinflamatoare, analgetică, comparabilă cu cea a derivatilor pirazolonici si fenilbutazonei. Indicatii: Artroze, spondiloze, artrite, entorse, contuzii, tendinite, bursite, fracturi, nevralgii, mialgii adjuvant in tratamentul poliartritei reumatoide gută favorizează eliminarea acidului uric.

 ARNICA MONTANA – originala din Alpi – are extraordinare virtuti emoliente, calmante si cicatrizante, reduce edemele si durerile. Arnica este o planta medicinală, sălbatică ale carei efecte antiinflamatoare si cicatrizante sunt promovate de medicina naturistă pentru tratarea diverselor afectiuni. Arnica este recunoscută datorită denumirilor populare pe care le-a capatat pe teritoriul tarii noastre: iarba soarelui, tata oilor, podbalul de munte, carul zanelor, ciuda etc.

Radacinile de arnică sunt utile pentru tratrea loviturilor, entorselor, echimozelor. Din radacini date printr-o răzatoare se iau 2 linguri care se introduc in 250 ml de alcool rafinat de 40 º. Macerarea dureaza două săptămani, iar extractul rezultat se utilizeaza sub forma de comprese.

 LEMN DULCE – radacini- cicatrizant si regenerant al tesuturilor. In Japonia si China se utilizează in tratamentul afectiunilor alergice, fiind un optim antiiflamator. Factorul curativ: frunzele si rădăcina.
Afectiuni pentru care se recomandă: reumatism, artrite, dismenoree, ulcer gastric, traheită, faringită, bronsită, constipatie, calculoză renală si biliară, hirsutism, infertilitate, reactii alergice, matreată. Tinctura din plantă de lemn-dulce impotriva osteoporozei, tulburari de premenopauză, reumatismului, infertilitatii, reactiilor alergice, hirsutism.
Osteoporoza (prevenire si combatere). Tulburari specifice premenopauzei (bufeuri, transpiratie, iritabilitate). Reumatism, reumatism degenerativ. Tinctura de lemn-dulce stimulează productia de hidrocortizon de catre corp, substantă care reduce rapid inflamația țesuturilor, ea fiind de altfel frecvent folosită si in terapia alopată. Planta stimulează producerea de catre corp a cortizonului natural, ceea ce justifică si utilizarea sa in lupusul eritematos, ca tratament de sine stătător sau ca adjuvant.

 MIERE - emolient, hidratant si calmant;

ARDEI - stimulează circulatia, redănd vitalitatea țesuturilor. Efect analgezic in cazul durerilor reumatismale, artritelor si a lombalgiilor. Recomandat in reumatism, in nevragii si afectiuni ale nervilor periferici. Frecționarea cu unguent pe bază de ardei iute intensifică circulația sangvină in zona afectată de reumatism, da senzatia de incalzire a articulațiilor si indepartează durerea. Efectul de calamare a durerii se datorează capsaicinei. Există studii stiintifice care au aratat ca in polineuropatia diabetică,  de exemplu unguentele pe bază de ardei iute au contribuit la recuperarea sensibilitatii, bolnavii nu s-au mai plăns din cauza amortelii picioarelor sau tulburarilor de mers. Redă mobilitatea articulatiilor si intensifică circulatia sangvinică periferică. Utilizat cu regularitate prin masaj acest produs ajuta la disparitia varicelor .

COACAZE NEGRE - antireumatic, antiinflamator. Coacăzul negru este un arbust apreciat pentru proprietatile terapeutice ale fructelor sale. Acestea contin un complex de vitamine si minerale, ceea ce le confera o utilizare diversă in tratarea multor afectiuni. Coacazele negre conțin multă vitamina C, de aproximativ trei ori mai mult decat lămăia. Coacăzele negre sunt foarte eficiente in tratarea afecțiunilor reumatice.

ROZMARIN - se extrag uleiurile esențiale prin distilare in curent de vapori - fără folosirea solventilor organici. Produsul obtinut contribuie la ameliorarea durerilor articulare si musculare de origine reumatică. Ajută in tratamentul sciaticii si lombalgiilor. Antiinflamator, decongestionant, ajută la eliminarea rigiditatii articulatiilor, ameliorează circulatia sanguină locală, creează senzatia de caldură, ajută la eliminarea durerii de diverse cauze.

GLUCOZAMINA SULFAT - este un antiinflamator utilizat in tratamentul osteoartrozei. Utilizarea sulfatului de glucozamină, un extract din carapacea crustaceelor, s-a dovedit a avea efect documentat pe artroza la genunchi. Cateva studii care au comparat efectul suplimentelor alimentare continănd sulfat de glucozaminacu cel al medicamentelor antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), care sunt folosite uzual pentru a scadea durerea articulară, au aratat cu precizie ca sulfatul de glucozamină a fost mai eficient in scaderea durerii si imbunătatirea functiei articulare. Efectul benefic al sulfatului de glucozamină a fost acela care i-a determinat pe reumatologi să-l recomande ca tratament de primă linie in tratarea artrozei la genunchi. Numeroase studii arată ca sulfatul de glucozamină,administrat pe perioade de 8-12 săptamăni, poate diminua durerea, in multe cazuri, chiar mai eficient decat medicamentele si imbunătateste functionarea articulatiilor. Glucozamina are efect de reconstructie a cartilajului articular, ajută la mentinerea sanătații cartilajului si s-a dovedit ca opreste erodarea cartilajului articular, considerată a fi cauza simptomatologiei. Multe studii au sugerat ca sulfatul de glucozamină poate chiar inlocui cartilajul deteriorat.
Pentru a fi eficientă, glucozamina are nevoie de prezenta sulfului. Sulfatul de glucozamină contine sulf si, prin urmare, este forma biologică activa a acestei substante.

CONDROITINA SULFAT - este un antiiflamator utilizat in dureri musculare si articulare. Condroitina sulfat este moleculă proteică mare (proteogligan) care dă elasticitate cartilajelor. Studiile indică eficiența Condoitrinului în reducerea durerilor la persoanele suferinde de Osteoartrită. S-a constatat de asemenea eficientă sporită a Condroitinului cănd este asociat cu glucozamina (Sulfat-GLS sau Clorhidrat-GHC). Condoitrin stopează distrugerea cartilagiilor in timp ce Glucozamina ajută la refacerea acestora.

 Adjuvant in boli reumatice degenerate

 Imbunătățeste mobilitatea articulațiilor

 Reduce simptomele in osteoartrită

 Ajuta la cresterea cartilajelor

 Protejează contra deteriorarii cartilajelor datorată bolilor articulare

 SCLEROGLUCANO - un polimer natural produs prin fermentarea ciupercilor
" sclerotium rofsii" dă pielii luminozitate si transparentă;

 ESCINA – plantă originară din Europa Orientală – proprietați vasoconstructoare si antiinflamatoare - pentru tratamentul contuziilor si echimozelor;

 METHIL SALICILAT – antipiretic, antiiflamator si antireumatic.

 INSTRUCTIUNI:

Se aplică KRYO- LASE – pe regiunea cutanată de tratat, masănd pănă la absorbția completă. A se repeta tratamentul de cel putin doua ori pe zi.
A se evita contactul cu ochii si cu mucoasele, a nu se aplica pe părțile lezate. Se vor spăla măinile după folosire.
Se aplică prin pulverizare de la distantă de cca 15 cm, masăndu-se pănă la absorbtia completă.
A se feri de surse de caldură, a nu se arunca in foc.

Compoziție: Aloe Barbadensis Miller, gheara diavolului, lemn-dulce, arnică-montană, miere, ardei, coacăze negre, rozmarin, glucozamină sulfat, condroitină sulfat, MSM . Flacon 125 ml.

 Informatii suplimentare KRYO-LASE

Nume  
Prenume  
Telefon  
E-mail  
Mesaj  
Test spam

Clic pentru cod nou
**TVA inclus

Va aflati aici: Aloe Vera / KRYO LASE


[ Informatii suplimentare ] [ Cumpara acest produs ] [ Contact ]
Copyright 2005 - 2018 © Euro Net
Toate drepturile rezervate

Sitemap
RODSA Termeni si conditii
Produse:
Aloe vera extra 500   Aloe vera extra 1000   Aloe vera slurp!   Aloe vera d-tox   Aloe ofm   Aloe aurea 1000   Aloe aurea 500   Aloe pure gel   Aloe aurea monodoze   Aloe aurea gel   Fisio line   Aloevolution maxi   Intim_care   Intim_care plus   Comfort_care   Aloe ice   Aloe soft cream   Olio del re   Thermo lase   Kryo lase