aloe vera de la euronet Get Adobe Flash player www.asearedox.ro Ne gasiti si pe Facebook 
Ne gasiti si pe Netlog 
ACCES DISTRIBUITORI       Despre noi |  Misiune |  Produse |  Afectiuni |  Marturii |  In media |  Inregistrare distribuitor |  Inregistrare client preferential |  Contactati Euro Net |  Plan afacere
Username
ParolaZuccari

Aloeveraextra.ro

Re-code

nonizuccari.ro

aloeslim.ro

tainelesanatatii.ro

constiintasanatatii.ro

bioelemente.ro

Aloe Slim Day and Night pe florentina.ro

thecube.ro

Doriti sa beneficiati de preturi speciale? Deveniti acum membru Euro Net. Click aici pentru mai multe detalii !

ALOEVOLUTION MAXI Nume produs:

Aloe Vera - ALOEVOLUTION MAXI


Cod: 029
Pret cu amanuntul **: 12.67 EUR

Descriere:

De-a lungul anilor, Zuccari s-a angajat în cercetarea și dezvoltarea de soluții pentru înnoirea gamei de produse. Această filosofie a dat rezultate chiar și în cazul unui produs aparent simplu așa cum este un deodorant.

Iar EURO NET, prin distribuția Multi Level, aduce mai aproape de orice consumator acest produs remarcabil. Aloevolution se distinge prin formula sa excelentă care nu conține apă. Puterea sa se bazează pe sinergia a trei elemente componente:alaun, ceai verde și aloe vera, atent selecționate pentru a oferi un produs natural, eficient și practic.

De mult timp reclamele comerciale, anunturile și afișele promoționale din vitrinele magazinelor prezintă oameni ce-și stropesc fața și corpul cu apa limpede și cristalina, reprezentând cea mai buna imagine a hidratarii. În mod greșit,apa a fost considerată întotdeauna un element de bază în hidratarea pielii. Regretăm, dar va trebui să distrugem una din imaginile-reclamă, cea mai intens exploatată, în acest domeniu, în ultimii ani.

APA DIN PRODUSELE COSMETICE DESHIDRATEAZA PIELEA!De fapt,se evapora si odata cu ea sunt eliminate substanțele minerale și substanțele uleioase care mențin pielea hidratată și elastică. Cu alte cuvinte ,ne usucă pielea! Apa este folosită în industria cosmetica doar din considerente economice, deoarece este foarte ieftină și ușor de prelucrat, reprezentând ingredientul favorit al multor producatori de cosmetice. Tradiționala ,,piatră deodorant sau cristalul de alaun a dăinuit în timp până astăzi și înca mai este un subiect de mare interes.

Este un compus natural salin, de origine vulcanica, ce și-a datorat marele succes modului simplu de folosire. Proprietățile sale astringente controlează în mod natural excesul de transpirație fără a impiedica transpirația normală. Puterea sa odorizantă neutralizează eficient mirosurile neplacute ale corpului. Zuccari, întotdeauna constientă de învățăturile cuprinse în tradițiile populare, a îmbunătățit calitățile acestui ,,roll-on" prin folosirea cristalelor de alaun în formula lui Aloevolution, după dizolvarea acestora, în scopul de a-l face mai eficient, mai igienic și ușor de folosit.

De-a lungul anilor, Aloe barbadensis Miller a devenit mai puternică prin adaptarea la medii ostile și condiții climatice severe și învătând să se folosească de resursele disponibile. Gelul de Aloe, extras într-un mod care ajută la conservarea calităților sale, este folosit în industria cosmeticelor. Este obținut din miezul frunzei, partea cea mai bine protejată a plantei. Procedeul îi păstrează calitățile calmante ce permit protecția pielii, precum și a puterii sale de hidratare și hrănire. Aceste calități fac din Aloevolution un aliat prețios chiar și după epilare.

Testat dermatologic și clinic în laboratoarele Universității din Pavia, deodorantul s-a dovedit a fi hipoalergenic, compatibil cu epiderma și capabil să stopeze proliferarea bacteriilor. Prin cele trei componente ale sale: -ceai verde-reduce imunitatea bacteriilor și prin proprietățile antioxidante puternice elimină rapid radicalii liberi. -alaun-reglează excesul de transpirație prin proprietățile naturale ale acestei roci vulcanice. -aloe vera 100%-elimină iritațiile pielii foarte sensibile prin hidratare și calmare.

NU conține clorhidrat de aluminiu, produs ce usuca pielea! Aloevolution este un produs nepasteurizat, fără alcool, fără gaz și fără adaos de apa, un produs ce asigură protecție 48 de ore!

Compoziție: Aloe Barbadensis Miller, alaun de potasiu și ceai verde. Flacon 100 ml.


**TVA inclus

Va aflati aici: Aloe Vera / ALOEVOLUTION MAXI


[ Informatii suplimentare ] [ Cumpara acest produs ] [ Contact ]
Copyright 2005 - 2018 © Euro Net
Toate drepturile rezervate

Sitemap
RODSA Termeni si conditii
Produse:
Aloe vera extra 500   Aloe vera extra 1000   Aloe vera slurp!   Aloe vera d-tox   Aloe ofm   Aloe aurea 1000   Aloe aurea 500   Aloe pure gel   Aloe aurea monodoze   Aloe aurea gel   Fisio line   Aloevolution maxi   Intim_care   Intim_care plus   Comfort_care   Aloe ice   Aloe soft cream   Olio del re   Thermo lase   Kryo lase