aloe vera de la euronet Get Adobe Flash player www.asearedox.ro Ne gasiti si pe Facebook 
Ne gasiti si pe Netlog 
ACCES DISTRIBUITORI       Despre noi |  Misiune |  Produse |  Afectiuni |  Marturii |  In media |  Inregistrare distribuitor |  Inregistrare client preferential |  Contactati Euro Net |  Plan afacere
Username
ParolaZuccari

Aloeveraextra.ro

Re-code

nonizuccari.ro

aloeslim.ro

tainelesanatatii.ro

constiintasanatatii.ro

bioelemente.ro

Aloe Slim Day and Night pe florentina.ro

thecube.ro

Doriti sa beneficiati de preturi speciale? Deveniti acum membru Euro Net. Click aici pentru mai multe detalii !

ALOE VERA EXTRA 500 Nume produs:

Aloe Vera - ALOE VERA EXTRA 500


Cod: 004
Pret cu amanuntul **: 18.2 EUR

Descriere:
ALOE VERA EXTRA, suc 500 ml
Supliment alimentar,99,55% suc cu pulpă de Aloe barbadensis Miller ( Aloe vera ), provenit din culturi biologice certificate, fără adaos de apă , NEPASTEURIZAT ( maximă conservare a celor peste 150 de componente active )
De-a lungul timpului s-au făcut cercetări asupra extractului de Aloe vera și s-a dovedit că are proprietăți benefice asupra organismului.

STUDII CLINICE:

-Studiile efectuate în secția de imunologie și alergologie a Facultății de Medicină din or.Krakova de către conf. Dr. Andjei Seclic, MD, au demonstrat faptul că extractul apos al gelului de aloe poate fi utilizat ca adjuvant în tratamentul afecțiunilor alergice și a astmului bronșic. Utilizarea extractului de Aloe în perioada de acutizare a îmbunătățit considerabil starea de sănătate a pacienților și a crescut toleranța la medicamente.
[ Szczeklik A., 1974].
Importanța utilizării gelului de Aloe la pacienții cu astm bronșic a fost susținută și de către specialiștii din Japonia care au demonstrat efectul biostimulator al glicoproteinei A și al polizaharidului C asupra fagocitozei.

-Lichenul plan este o afecțiune inflamatorie cronică care afectează 1-2 % din populație.
În cadrul unui studiu clinic care s-a realizat în Thailanda la Universitatea din Khon Khaen, Facultatea de Medicină , secția dermatologie s-a demonstrat eficacitatea gelului de Aloe în tratamentul lichenului plan oral. Au fost folosite mai multe scheme terapeutice având rezultate diferite.
Studiul a fost randomizat,dublu-orb, sub controlul efectului placebo.
În cadrul acestui studiu au participat 54 de pacienți (34 femei și 20 bărbați) care au fost împărțiți în 2 grupe în mod egal. În prima grupă, pacienților li s-a administrat gel de aloe, iar în grupul 2, pacienții au primit tratament cu efect placebo timp de 8 săptămâni.

REZULTATELE :
- 22 din 27 pacienți care au primit gel de aloe au avut rezultate pozitive la tratament ceea ce reprezintă 81% , comparativ cu 1 pacient (4%) din grupul placebo.
9 pacienți (33 %) din primul grup au relatat dispariția senzației de arsură în zona lezată și doar un pacient din al doilea grup a relatat același efect.
Mai mult ca atât, 2 pacienți din grupul tratat cu aloe, (ceea ce reprezintă 7%) au avut remisie clinică completă.
Simptomatologia clinică s-a ameliorat la cel puțin 50% din pacienții primului grup comparativ cu 7% dintre pacienții grupului doi.
-Nu s-au observat reacții adverse concludente la pacienții din ambele grupuri.

CONCLUZIE : Tratamentul cu gel de Aloe a avut rezultate pozitive evidente și eficiență mai mare comparativ cu tratamentul placebo. Deci, gelul de aloe este considerat un remediu sigur de tratament alternativ la pacienții cu Lichen plan oral.

-Studiu comparativ al tratamentului cu Aloe Arborescens asociat chimioterapiei cu efectul chimioterapiei la pacienți cu cancer metastatic.

În Vivo 2009 Jan-Feb;23(1):171-5.
Lissoni P, Rovelli F, Brivio F, Zago R, Colciago M, Messina G, Mora A, Porro G.

Divizia de Radiologie Oncologică, Spitalul St. Gerardo, Monza, Milano, Italia.
Cele mai recente cercetări asupra imunobiologiei tumorilor, sugerează posibilitatea că anumite substanțe imunomodulatoare (atât endogene, cât și exogene) să influențeze eficacitatea și toxicitatea chimioterapiei. Aloe este una din cele mai importante plante care stimulează activitatea anticanceroasă; proprietățile ei antineoplazice sunt datorate mai multor mecanisme: antiproliferativ, imunostimulant și antioxidant. Acțiunea antiproliferativă este determinată de moleculele antracenice și antrachinonice, în timp ce efectul imunostimulant se datorează în primul rând acemănanului.

Studiul actual a inclus 240 pacienți cu tumori metastatice solide care au primit chimioterapie, cu sau fără Aloe. În funcție de tipul tumorii și starea clinică, pacienții au primit diferite citostatice: cei cu cancer pulmonar au fost tratați cu cisplatin și etoposide sau vinorelbine, pacienții cu cancer colorectal au primit oxaliplatin plus 5-fluorouracil (5-FU), pacienții cu cancer gastric au fost tratați cu 5-FU, iar cei cu cancer pancreatic au primit gemcitabine. Gelul de Aloe a fost administrat oral, câte 10 ml de 3 ori pe zi la jumătate din pacienții incluși în studiu (selectați aleator).

REZULTATE: Procentul regresiei tumorilor, controlul bolii și rata de supraviețuire în următorii 3 ani, au fost semnificativ crescute în cazul pacienților care au primit și Aloe pe lângă chimioterapie.
CONCLUZII: studiul sugerează ca gelul de Aloe poate fi asociat cu succes chimioterapiei pentru a crește eficiența tratamentului, atât în ceea ce privețte regresia tumorii, cât și rata de supraviețuire.

-În anul 1987 - Dr. Rosalie Burns este preocupată cu un studiu asupra virusului care provoacă herpesul. Observă că seva de aloe este foarte eficientă în vindecarea pustulelor, reducând în același timp și durerea. În același an, Dr. H. Reg McDaniel (Dallas) descoperă în urma cercetărilor făcute cu aloe vera stopează dezvoltarea SIDA. De asemenea distruge viruși care cauzează gripa, pojar, vărsat de vânt și alte infecții virale.

-În anul 1989 - Cercetători din Okinawa, Japonia, au publicat un studiu în Jurnalul Japonez al Cercetării Cancerului, în care arată ca aloe vera conține cel puțin trei agenți antitumorali: emodin, mannose și lecitina. Rezultatul studiului a fost că aloe vera ține sub control cancerul pulmonar și că este un tratament eficient pentru leucemie și sarcom și că previne formarea de tumori.

-În anul 1990. - Un grup de medici din Philadelphia au prezentat o lucrare la Brussels, în aprilie 1990. Studiul arată cum aloe vera, sau substanțe extrase din aloe reprezintă un tratament eficient împotriva virusului HIV. În cazul pacienților depistați pozitivi, sau a pacienților care sufereau de SIDA, administrarea zilnică de aloe vera (sau extracte) acționează ca o imunizare împotriva infecției HIV. La majoritatea pacienților, aloe vera a avut următoarele efecte:
- a oprit celulele infectate să reproducă virusul;
- fie a distrus virusul din sânge, fie a stimulat sistemul imunitar să distrugă virusul, sau chiar ambele variante;
- a ajutat stoparea bolii SIDA la pacienții depistați cu HIV pozitiv și a stopat boala în cazul celor care au ajuns la faza SIDA;
- unii pacienți au devenit seronegativi (virusul sau anticorpii virusului nu s-au mai găsit în sânge).

-În anul 700 - 800 - Scrierea lui Dioscorides ajunge și în China. Tot acum este menționată și prima utilizare a plantei în China. Chinezii se referă la această plantă cu denumirea Lu-hui, care înseamnă "depunere neagră" sau Hsiang-tqan referindu-se la gustul său amar. Chinezii mai descoperă că are efecte pozitive în sinuzită și o mai folosesc ca tratament pentru febră și convulsii la copii.

-În anul 1700 - 1900 - Este înregistrată prima dată denumirea științifică a plantei dată de Carl von Line în 1720: Aloe Vera Linne, denumire care în zilele noastre este Aloe Barbadensis Miller. Tot în această perioadă sunt datate sute de pagini scrise de medici și laici din întreaga lume care descriu utilizările medicale ale plantei. Aloe vera este recunoscută oficial de Farrmacopeea din Statele Unite ca purgativ și protector al pielii.

-În anul 1953 - C.C. Lushbaugh, și D.B. Hale, au efectuat un studiu din care reiese că aloe vera tratează ulcerul cu cel puțin 15% mai repede decât orice alt tratament cunoscut.

-Alte rezultate ne parvin din Marea Britanie, de la Londra, unde o persoană de vârstă mijlocie, domnul Mistry, a fost diagnosticat cu o tumoare la plămâni și i s-a dat ca termen doar șase luni de viață. O soluție prevăzută era cea a unei operații, care îi garanta 50% din reușită. Acesta, simțindu-se condamnat la moarte, s-a gândit să-ți contacteze un mai vechi prieten, J. Winter, care anterior vindecase un cancer de creier, prin utilizarea plantei de aloe. Astfel, domnul Mistry a început o cură zilnică cu suc de aloe. După un an tumoarea s-a limitat și condițiile sale clinice au început să se îmbunătățească considerabil.
-În 2002 la Universitatea din orașul Scranton, Pensilvania s-a efectuat un studiu clinic în cadrul căruia au fost analizate efectele gelului de Aloe Vera la administarea împreună cu vitaminele A și E. Investigatorul principal, Dr.Joe A.Vinson, a expus următoarea concluzie: la administrarea vitaminelor A și E în combinație cu gelul de Aloe Vera , crește biodisponibilitatea acestor vitamine. Persoanelor care au participat la acest studiu clinic li s-a administrat o anumită doză de vitamina A și E în combinație cu Aloe Vera și separat. Pentru monitorizare s-au efectuat analize de sânge înainte de administrare, în timpul și în urmatoarele 24 ore după administrare prin “testul dublu orb”. A fost examinată concentrația acestor vitamine în plasma sanguină. Rezultatele au arătat că administrarea vitaminelor A și E împreună cu Aloe Vera crește absorbția acestor vitamine, (deci are loc o absorbție mai completă), în plus crește și timpul de absorbție a acestor vitamine în sânge, adică în plasma se menține o concentrație optimă de vitamine pentru o perioadă mai îndelungată.
CONCLUZIE: Administrarea combinată a vitaminelor A și E cu Aloe Vera asigură o absorbție mai completă a vitaminelor și menține concentrația necesară a vitaminelor în plasma pe o perioadă mai îndelungată
- Spitalul Universitar de copii și adolescenți din Leipzig, Germania.

Danneman K, Hecker W, Haberland H, Herbst A, Galler A, Schafer T, Brahler E, Kiess W, Kapellen TM.

Metodele medicinii alternative sunt utilizate din ce în ce mai mult la copii și adulti. În cazul diabetului zaharat studiile clinice privind efectele medicinii alternative au fost preponderent orientate către adulți , care în majoritatea cazurilor suferă de diabet zaharat tip 2. Acest studiu a fost efectuat în patru Centre Pediatrice de Diabet din Leipzig, Berlin, Stuttgart și Bonn. La acest sondaj au participat 228 de familii, ceea ce reprezintă 65,9% din numărul total de 346 familii. Vârsta medie a pacienților fiind între 11.9-3.8 ani. Dintre aceștia 42 de pacienți (18,4%) primeau unu sau mai multe tipuri de tratamente alternative ( homeopatice, vitamine și minerale, aloe vera , nutriție). Părinții au fost motivați să utilizeze aceste metode de tratament pentru îmbunătățirea stării generale și a stării de sanatate a copiiilor (92,1%), pentru a încerca orice (77,8%) și pentru că aceste metode nu au efecte adverse (55,2%). Importanța administrării concomitente a injecțiilor de insulină era clară. Utilizarea metodelor alternative de tratament îmbunătățesc evident starea generală de sănătate și calitatea vieții, ceea ce merită luat în considerație.
- În Centrul de Gastroenterologie a Institutlui de Cercetări științifice celulare și moleculare Bart din Londra s-a efectuat un studiu clinic randomizat, dublu-orb,cu controlul efectului placebo asupra efectului gelului de aloe vera în colita ulceroasă.
La administrarea gelului de aloe vera timp de 4 săptămâni s-a produs o îmbunătățire evidentă a simptomatologiei clinice și a modificărilor histologice la pacienții cu colita ulceroasă, comparativ cu grupul placebo. Este necesară studierea aprofundată a potențialului terapeutic a gelului de aloe în cazul colitei ulceroase.
- S-a demonstrat că utilizarea gelului de aloe la copii este eficient pentru prevenirea calculilor renali. În timpul administrării gelului de aloe a crescut mult volumul urinar și excreția citratului și tartratului. Modificările biochimice ce apar în urma administrării gelului de aloe pot preîntâmpina apariția calculilor renali la copii. Department of Pediatrics, Faculty of Medicine, Khon Kaen University, Thailand.
 
Aloe vera în Diabet Zaharat: 
La Universitatea Mahidol din Bangok s-au efectuat două studii clinice în cadrul cărora au fost examinate efectele gelului de Aloe Vera adminstrat la pesoane bolnave de Diabet Zaharat tip 2. Rezultatele cercetărilor au fost comparate și cu tratamentul placebo. Nivelul glicemiei a scăzut semnificativ la pacienții care au primit Aloe Vera începând cu a doua saptămână și a continuat să scadă, astfel încât la sfârșitul celor 42 de zile valorile au scazut semnificativ. Rezultatul este impresionant comparativ cu rezultatele din lotul doi, unde variațiile glicemiei au fost insignifiante. Nivelul trigliceridelor de asemenea a scăzut evident începând cu săptămâna a 4-a de tratament cu gel de Aloe Vera la persoanele din primul lot.
Astfel, utilizarea zilnică și constantă a sucului de Aloe vera menține SĂNĂTATEA TUBULUI DIGESTIV, datorită prezenței în compoziția sa a antrachinonilor, a enzimelor digestive, a mucilagiilor, a vitaminelor și a hormonilor vegetali. În studiul efectuat de Universitatea din Pavia, Italia ,se arată EFECTUL ANTITUMORAL al compușilor antrachinonici ( aloemodina, acemanan ) prezenți în sucul de aloe.
PROPRIETĂȚILE ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE a pielii și celulelor este demonstrat prin prezența în compoziție a Manganului și Seleniului.

Vitaminele și mineralele din sucul de aloe, în stare pură, stimulează IRIGAREA SANGUINĂ și ajută la ELIMINAREA TOXINELOR din organism .
Prin conținutul crescut de enzime ( mai ales Bradichinaza ) și o antrachinonilor gelul de aloe are PROPRIETĂȚI ANTIBIOTICE.

Alți trei compuși ai plantei de aloe, și anume, acidul cinamic, izobarbaloina și acidul salicilic, AU ROL ANTIINFLAMATOR și ANALGEZIC, observându-se acțiunea calmantă și de reducere a inflamațiilor .

Cercetările au evidențiat și acțiunea

ANTIOXIDANTĂ, ANTIVIRALĂ, RADIOPROTECTOARE, ANTIMICOTICĂ, IMUNOMODULANTĂ a gelului de aloe, prin componetele naturale, specifice, dintre care enumerăm vitaminele și enzimele, aloina, saponinele, aminoacizii, mucopolizaharidele, etc.

Alegeți un produs de calitate din ALOE după criteriile:
-suc dens și bogat în pulpă
-gust caracteristic și intens
-NEPASTEURIZAT
-absența apei adăugate
-nefiltrat prin Carbon 
 
 Compoziție: suc pur de Aloe Vera-99.6 % -ce conține 3 grupe mari de componente active, și anume, grupa zaharidelor, grupa antrachinonilor și grupa constituenților nutritivi .
 
Administrare: Profilactic sau terapeutic - câte 50 ml dimineața pe stomacul gol, sau 25 ml dimineața și 25 ml seara înainte de culcare.
 
 


**TVA inclus

Va aflati aici: Aloe Vera / ALOE VERA EXTRA 500


[ Informatii suplimentare ] [ Cumpara acest produs ] [ Contact ]
Copyright 2005 - 2018 © Euro Net
Toate drepturile rezervate

Sitemap
RODSA Termeni si conditii
Produse:
Aloe vera extra 500   Aloe vera extra 1000   Aloe vera slurp!   Aloe vera d-tox   Aloe ofm   Aloe aurea 1000   Aloe aurea 500   Aloe pure gel   Aloe aurea monodoze   Aloe aurea gel   Fisio line   Aloevolution maxi   Intim_care   Intim_care plus   Comfort_care   Aloe ice   Aloe soft cream   Olio del re   Thermo lase   Kryo lase