aloe vera de la euronet Get Adobe Flash player www.asearedox.ro Ne gasiti si pe Facebook 
Ne gasiti si pe Netlog 
ACCES DISTRIBUITORI       Despre noi |  Misiune |  Produse |  Afectiuni |  Marturii |  In media |  Inregistrare distribuitor |  Inregistrare client preferential |  Contactati Euro Net |  Plan afacere
Username
ParolaZuccari

Aloeveraextra.ro

Re-code

nonizuccari.ro

aloeslim.ro

tainelesanatatii.ro

constiintasanatatii.ro

bioelemente.ro

Aloe Slim Day and Night pe florentina.ro

thecube.ro

Doriti sa beneficiati de preturi speciale? Deveniti acum membru Euro Net. Click aici pentru mai multe detalii !

ALOE VERA D-GEST Nume produs:

Suplimente Nutritive - ALOE VERA D-GEST


Cod: 006
Pret cu amanuntul **: 30.74 EUR

Descriere:

Probleme cu digestia?
Încercați Aloe Vera D-gest

Cauți ceva puternic pentru a-ți ajuta organismul să combată problemele gastro-intestinale?
La aceasta s-a gândit ZUCCARI când a pus la punct Aloe Vera D-gest, un supliment nutrițional dedicat celor ce cunosc calitățile digestive ale gelului de Aloe dar doresc mai mult de atât. Pentru a răspunde exigențelor tale echipa tehnică a ZUCCARI a adăugat gelului de Aloe Vera trei aliați puternici:

Mușețelul ( Matricaria chamomilla ) - este bogat în uleiuri esențiale, acționează asupra sistemului digestiv, încurajând funcționarea corectă - relaxează pereții intestinelor, ameliorează durerile și ajută la eliminarea gazelor. Este un remediu intern antiinflamator eficient pentru sistemul respirator și cel digestiv. O simplă cană de ceai de mușetel ameliorează indigestia, calmează inflamațiile precum gastrita și ajută la prevenirea ulcerului. Inhalarea uleiurilor esențiale ajută la tratarea membranelor mucoase din sinusuri și plămâni.

Lemnul dulce ( Glycyrrhiza glabra ) - În țara noastră, o găsim în Oltenia, Banat și sudul Moldovei, iar specialiștii în medicina naturistă recomandă planta inclusiv pentru tratarea inflamațiilor, bronșitei, artritei și problemelor digestive
. Rădăcina lemnului dulce se folosește în tratamentele naturiste, pentru că ea conține numeroși compuși chimici care asigură sănătatea stomacului, a sistemului respirator și chiar osos.

 Menta ( Mentha piperita ) - La noi, menta sau izma este recunoscută pentru efectele sale de tratare a tulburărilor digestive, dar și ale celor hepatobiliare ori pentru patologiile pancreasului. Datorită conținutului de mentol, ceaiul produce o ușoară anesteziere a mucoasei tubului digestiv, având astfel o acțiune antiseptică, prevenind infecțiile ce pot duc la colite sau ulcer gastric. Totodată, din acest motiv, menta este cunoscută ca fiind un bun antidiareic. Nu în ultimul rând, ceaiul de mentă are un efect carminativ, calmând durerile de burtă.

STUDII CLINICE:

1953 d.H. - C.C. Lushbaugh, și D.B. Hale, au efectuat un studiu din care reiese că aloe vera tratează ulcerul cu cel puțin 15% mai repede decât orice alt tratament cunoscut.

Studiu randomizat, dublu-orb, controlat cu placebo asupra efectului gelului de aloe vera administrat oral în colita ulcerativă acută.

1985 d.H. - Dr. Jeffrey Bland de la Institutul Linus Pauling a observat în urma unor studii făcute că sucul de aloe vera ajută la îmbunătățirea digestiei proteinelor, normalizează tranzitul intestinal, echilibrează nivelul bacteriilor digestive, ajută în caz de indigestie, colici digestive, aciditate gastrică.

Centrul de Gastroenterologie, Institutul de Biologie Celulara și Moleculara Barts, Scoala de Medicină și Stomatologie Queen Mary, Londra, UK.

Preparatele naturale pe bază de aloe vera au fost deseori menționate pentru efectele anti-inflamatorii, și sunt utilizate pe scară largă de către pacienții suferind de afecțiuni intestinale, deși nu există dovezi știintifice în acest sens.
De aceea, a fost organizat acest studiu dublu-orb, randomizat, controlat cu placebo, pentru a verifica eficacitatea și siguranța administrării gelului de aloe vera ca tratament al colitelor ulcerative active, formă medie sau moderată.

 Gelul de aloe vera administrat oral timp de 4 săptămâni produce un răspuns clinic favorabil mult mai frecvent decât placebo; reduce de asemenea activitatea histologică specifică bolii și poate fi administrat în siguranță.
Este necesară o evaluare suplimentară a potențialului terapeutic al gelului de aloe vera în afecțiunile inflamatorii intestinale.

Această echipă face ca neplăcerile gastro- intestinale să devină o amintire îndepărtată.
De ce să bem Aloe?
Aloe Vera ( Barbadensis Miller ) are extraordinare virtuți pe care este gata să vi le dezvăluie. Crescând în condiții extreme, această plantă știe să-și optimizeze resursele vitale și să se apere de atacurile externe. Această forță a sa contribuie zilnic la stabilirea unui echilibru de durată.

Consumul zilnic de Aloe contribuie la regăsirea unei stări naturale de sănătate prin:
stimularea autoapărării,
favorizarea funcțiilor organismului
îmbunătățirea performanței și eficienței.

Cum se distinge un produs de calitate din Aloe
Sucul dens și bogat în pulpă; gustul caracteristic și intens; procesul productiv care păstrează principiile active evitând tratamentele destructive cum ar fi pasteurizarea și filtrarea cu carbon; absența apei adăugate.
Toată gama de produse Zuccari posedă aceste calități.

Compoziție: suc pur de Aloe Vera-98.23%, extract uscat din frunze de Mentă (Mentha piperita), extract uscat din flori de Mușețel (Matricaria chamomilla), extract uscat din rădăcini de Lemn-Dulce (Glycynhiza glabra)

Mod de administrare:
50 ml. de două ori pe zi, înainte de mesele principale. Agitați înainte de
utilizare. După ce a fost deschis, flaconul se va păstra la frigider și va fi
consumat în maxim 30 de zile.


 

  

 

 

 **TVA inclus

Va aflati aici: Suplimente Nutritive / ALOE VERA D-GEST


[ Informatii suplimentare ] [ Cumpara acest produs ] [ Contact ]
Copyright 2005 - 2018 © Euro Net
Toate drepturile rezervate

Sitemap
RODSA Termeni si conditii
Produse:
Re-code   Aloe vera d-gest   Aloe vera d-fence