aloe vera de la euronet Get Adobe Flash player www.asearedox.ro Ne gasiti si pe Facebook 
Ne gasiti si pe Netlog 
ACCES DISTRIBUITORI       Despre noi |  Misiune |  Produse |  Afectiuni |  Marturii |  In media |  Inregistrare distribuitor |  Inregistrare client preferential |  Contactati Euro Net |  Plan afacere
Username
ParolaZuccari

Aloeveraextra.ro

Re-code

nonizuccari.ro

aloeslim.ro

tainelesanatatii.ro

constiintasanatatii.ro

bioelemente.ro

Aloe Slim Day and Night pe florentina.ro

thecube.ro

Doriti sa beneficiati de preturi speciale? Deveniti acum membru Euro Net. Click aici pentru mai multe detalii !

ALOE VERA D-FENCE Nume produs:

Suplimente Nutritive - ALOE VERA D-FENCE


Cod: 008
Pret cu amanuntul **: 30.74 EUR

Descriere:

Vrei să te simți rezistent și inatacabil ca un veritabil războinic?
Bazează-te pe Aloe Vera D-fence!

Cauți ceva puternic pentru a-ți ajuta organismul prea vulnerabil la atacurile externe? La asta s-a gândit și ZUCCARI când a pus la punct Aloe Vera D-fence. Un supliment nutrițional dedicat celor ce cunosc calitățile imunostimulatoare ale gelului de Aloe, dar vor ceva mai mult de atât.
Pentru a răspunde exigențelor tale, echipa tehnică a ZUCCARI a adăugat gelului de Aloe alți trei aliați puternici:
Echinacea (Echinacea purpurea )
Maca ( Lepidium meyenii )
Noni (Morida citrifolia L.)
Această echipă te păzește ca nici un atac să nu te prindă nepregătit!
De ce să bem Aloe?
Aloe Vera ( Barbadensis Miller ) are extraordinare virtuți pe care este gata să vi le dezvăluie. Crescând în condiții extreme, această plantă știe să-și optimizeze resursele vitale și să se apere de atacurile externe. Această forță a sa contribuie zilnic la stabilirea unui echilibru de durată.
Consumul zilnic de Aloe contribuie la regăsirea unei stări naturale de sănătate prin:
stimularea autoapărării
favorizarea funcțiilor organismului
îmbunătățirea performanței și eficienței
Cum se distinge un produs de calitate din Aloe
Sucul dens și bogat în pulpă; gustul caracteristic și intens; procesul productiv care păstrează principiile active evitând tratamentele distructive cum ar fi pasteurizarea și filtrarea cu carbon; absența apei adăugate.
Toată gama de produse Zuccari posedă aceste calități.

STUDII CLINICE:


-În anul 1987 - Dr. Rosalie Burns este preocupată cu un studiu asupra virusului care provoacă herpesul. Observă că seva de aloe este foarte eficientă în vindecarea pustulelor, reducând în același timp și durerea. În același an, Dr. H. Reg McDaniel (Dallas) descoperă în urma cercetărilor făcute ca aloe vera stopează dezvoltarea SIDA. De asemenea distruge virușii care cauzează gripa, pojar, vărsat de vânt și alte INFECTII VIRALE. 

-În anul 1969 - în urma unui studiu efectuat medicul Eugene Zimmerman, la Colegiul de Stomatologie Baylor, s-a ajuns la concluzia că aloe vera este un antiinflamator foarte puternic care distruge un spectru larg de microorganisme ce produc diferite afecțiuni bucale.

-Studiile recente arată că Aloe Vera stimulează sistemul imunitar al bolnavilor de cancer și lungește perioada lor de vârstă. Distruge radicalii liberi cu proprietățile sale antioxidante și stimulează formarea celulelor albe, eliberând proteine de protecție și alte subsțante ce întăresc sistemul imunitar.

Datorită acestor proprietăți, planta face parte din programul nutritional al bolnavilor de sida, prevenind apariția infectiilor.

-Sucul de aloe contine substanțe cu o puternică acțiune împotriva virușilor, agenților infecțioși de formă sferică și poliedrică, care trăiesc și se reproduc în interiorul celulelor vii. În mod special, acemananul are efecte antivirale și imunomodulante, care reglează sistemul imunitar în baza exigentelor reale ale organismului.

-Sistemul imunitar, spectrul apărător al organismului nostru, e predispus la combaterea atacului extern al agenților patogeni, bacterii și viruși. Când, din anumite motive, acțiunea sa se reduce, corpul devine vulnerabil. În acest caz suntem usor predispuși la boală. Studii medicale recente demonstrează că un remediu al creșterii sistemului imunitar, apare tocmai de la unul din principiile active ale sucului de aloe, și anume acemananul.

-Acest polizaharid posedă extraordinare proprietăți de acțiune în mod direct asupra celulelor predispuse activității imunologice ale organismului. Conform studiilor descoperitorului său, Bill McAnalley, acemananul este o moleculă care interctionează cu sistemele de apărare ale cobailor supuși unei administrări zilnice de carrisină.

-Teoria cercetătorilor europeni, Hermans și Clumeck, este și aceasta mult mai interesantă. Aceștia, de fapt, au realizat un studiu asupra interacțiunii mucozaharidelor cu virusul HIV și au găsit rezultate surprinzătoare. Acemananul dezvoltă o acțiune directă asupra creșterii producției de macrofagi, limfocitele T și celula beta din pancreas. Astfel, sunt limitate daunele provocate de folosirea de medicamente anti-retrovirale, cum este AZT-ul. Chiar și măduva spinării, foarte delicată, supusă unor daune uneori ireparabile, prin folosirea unor medicamente puternice, precum AZT, își trage beneficii din acțiunea antivirală și protectoare a organelor, din partea acemananului.
În concluzie, acemananul este în stare să crească acțiunea depurativă a sângelui, favorizând în acest fel o mai mare posibilitate din partea corpului de a combate boli și în găsirea căilor de vindecare.

-Astăzi, tot mai mulți medici combină medicina normală cu alimentația și cu integrarea de substanțe miraculoase. Pacienții bolnavi de SIDA, infectați cu HIV, pe lângă medicina convențională, utilizeaza în alimentația lor și diversi nutrienți, precum planta de aloe. Remediile farmacologice cu integratori fitoterapeutici și un stil de viață mai ordonat duc la rezultate imediate și stabile în timp, ajungând astfel la un nou și mai amplu concept de sănătate.


Compoziție: suc pur de Aloe Vera-98.33%, suc de Noni (Morinda citrifolia), extract uscat de Echinaceea (Echinacea purpurea), extract uscat din rădăcini de Maca (Lepidium meyenii).

Mod de administrare: 25 ml. de două ori pe zi, înainte de mesele principale. Agitați înainte de utilizare. După ce a fost deschis, flaconul se va păstra la frigider și va fi consumat în maxim 30 de zile.

 

 

 
 

 

 

 **TVA inclus

Va aflati aici: Suplimente Nutritive / ALOE VERA D-FENCE


[ Informatii suplimentare ] [ Cumpara acest produs ] [ Contact ]
Copyright 2005 - 2018 © Euro Net
Toate drepturile rezervate

Sitemap
RODSA Termeni si conditii
Produse:
Re-code   Aloe vera d-gest   Aloe vera d-fence