aloe vera de la euronet Get Adobe Flash player www.asearedox.ro Ne gasiti si pe Facebook 
Ne gasiti si pe Netlog 
ACCES DISTRIBUITORI       Despre noi |  Misiune |  Produse |  Afectiuni |  Marturii |  In media |  Inregistrare distribuitor |  Inregistrare client preferential |  Contactati Euro Net |  Plan afacere
Username
ParolaZuccari

Aloeveraextra.ro

Re-code

nonizuccari.ro

aloeslim.ro

tainelesanatatii.ro

constiintasanatatii.ro

bioelemente.ro

Aloe Slim Day and Night pe florentina.ro

thecube.ro

Doriti sa beneficiati de preturi speciale? Deveniti acum membru Euro Net. Click aici pentru mai multe detalii !

ALOE OFM Nume produs:

Aloe Vera - ALOE OFM


Cod: 0081
Pret cu amanuntul **: 62.47 EUR

Descriere:

Aloe OFM:
tradiția oferă ajutorul înțelept

Aloe Talent OFM este un remediu obținut după o formulă specială din suc de aloe și miere naturală. Această rețetă a fost împărtășită de către Ordinul Frații Minori (de unde și numele OFM) format din călugării misionari franciscani. Ei au observat cum în Brazilia populația băștinașă folosea un amestec format din Aloe arborescens, miere și brandy pentru tratarea diferitelor afecțiuni grave cât și pentru pacienții bonavi de cancer.

 
Aloe Arborescens: specia de Aloe cu cele mai evidente proprietăți imunostimulente și antitumorale;
Aloe arborescens este o plantă xerofită, vivace avaâd proprietăți cicatrizante și biostimulente remarcabile, fiind utilizată pentru tratamentul rănilor, ulcerelor, exemelor și a plăgilor postoperatorii.În Japonia și Rusia extractul de Aloe și aloină sunt folosite în tratamentul afecțiunilor cutanate și oculare. Studiile clinice au evidențiat  acelerarea vindecării rănilor induse la animale de laborator, care au fost tratate cu gel de Aloe arborescens. S-a observat că la aceste animale a scăzut rata suprainfecției bacteriene, datorită efectului imunostimulent și antibacterian a gelului de Aloe. Studiul italian al prof. Palu evidentiază faptul că aloemodina din Aloe manifestă o capacitate specifică antitumorală, în special asupra tumorilor tesutului nervos, și a ectodermului fiind recomandată  pacienților bolnavi de cancer. 


• Mierea:- medicament și aliment prețios în același timp . Calitățile extraordinare ale mierii sunt recunoscute de toți oamenii de știință, fiind folosită încă din antichitate. Tracii numeau mierea „hrana vie”. Mierea se asimilează foarte ușor de către celulele organismului, oferindu-le energie, substanțe bioactive și nutritive. Studiile au relevat faptul că mierea facilitează o mai bună performanță fizică și conferă rezistență la oboseală mai ales la eforturi repetate; de asemenea oferă un mai bun randament mental. Conținutul de microelemente al mierii este similar celui al sângelui uman. Vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, flavone, flavonoizi, compuși aromatici, fitohormoni, acizi organici - lactic, citric, malic, oxalic, dextrina, compuși ai azotului, minerale: fosfor, fier, magneziu, clor - în total 435 de substanțe active. Aceasta asigură mierii un loc aparte în reglarea funcțiilor organismului uman, fiind asociat cu principiile active din gelul de Aloe.

 
• Brandy: un adaos foarte mic face ca organismul să se bucure de extraordinarele sale calități și să activeze acțiunea gelului de Aloe. Alcoolul se folosește pentru o mai bună extracție a principiilor active din plante, facilitând absorbția lor în sânge și pentru sporirea penetrabilității substanțelor active în celule.


Aloe Talent OFM a relansat această formulă ce creează o extraordinară sinergie prin care fiecare element component le activează pe celelalte. O comuniune perfectă ce contribuie la un echilibru fizic și psihic excelent. Aloe Talent OFM poate contribui la îmbunătățirea asimilării principiilor active și creșterea beneficiilor asociate consumului de Aloe pe termen lung.
De ce să bem Aloe?
Sucul de Aloe are extraordinare virtuți pe care este gata să vi le dezvăluie. Crescând în condiții extreme, această plantă știe să-și optimizeze resursele vitale și să se apere de atacurile externe. Această forță a sa contribuie zilnic la stabilirea unui echilibru de durată.
Consumul zilnic de Aloe contribuie la regăsirea unei stări naturale de sănătate prin:
• stimularea autoapărării,
• favorizarea funcțiilor organismului
• îmbunătățirea performanței fizice și eficienței.

Aloe Talent OFM este indicat în:

-Anemie, convalescentă, pentru bătrâni sau copii;

-Afecțiuni pulmonare, bronșite, tuberculoză;

-Insomnii, astenie nervoasă, cefalee;

-Ca antiseptic: contra bolilor de stomac și intestine, ulcere, gastrite;

Afecțiuni ale ficatului și vezicii biliare;

-Afecțiuni renale;

-Afecțiuni cutanate, exeme;

-Pentru întărirea imunității: în răceli frecvente, gripă;

-Afecțiuni tumorale;


Cum se distinge un produs de calitate din Aloe
Sucul dens și bogat în pulpă; gustul caracteristic și intens; procesul productiv care păstrează principiile active evitând tratamentele destructive cum ar fi pasteurizarea și filtrarea cu carbon; absența apei adăugate.
Toată gama de produse Zuccari posedă aceste calități.

Compoziție: suc pur de Aloe Arborescens-40.76%, Miere-56.1%, Alcool (coniac)-2.54%.

Mod de administrare: 50ml. dimineața pe stomacul  gol sau 50 ml. seara înainte de culcare. Se poate consuma simplu sau în amestec  cu alte băuturi (ceai, suc) .La nevoie se poate dubla doza. Flaconul se conservă într-un loc aerisit ferit de căldură. Odată deschis flaconul se va păstra la frigider și se consumă în maxim 30 de zile. A se agita înainte de întrebuințare.Ingrediente: miere, Aloe Arborescens Miller (pulpă 100% pură) alcool.

 **TVA inclus

Va aflati aici: Aloe Vera / ALOE OFM


[ Informatii suplimentare ] [ Cumpara acest produs ] [ Contact ]
Copyright 2005 - 2018 © Euro Net
Toate drepturile rezervate

Sitemap
RODSA Termeni si conditii
Produse:
Aloe vera extra 500   Aloe vera extra 1000   Aloe vera slurp!   Aloe vera d-tox   Aloe ofm   Aloe aurea 1000   Aloe aurea 500   Aloe pure gel   Aloe aurea monodoze   Aloe aurea gel   Fisio line   Aloevolution maxi   Intim_care   Intim_care plus   Comfort_care   Aloe ice   Aloe soft cream   Olio del re   Thermo lase   Kryo lase