aloe vera de la euronet Get Adobe Flash player www.asearedox.ro Ne gasiti si pe Facebook 
Ne gasiti si pe Netlog 
ACCES DISTRIBUITORI       Despre noi |  Misiune |  Produse |  Afectiuni |  Marturii |  In media |  Inregistrare distribuitor |  Inregistrare client preferential |  Contactati Euro Net |  Plan afacere
Username
ParolaZuccari

Aloeveraextra.ro

Re-code

nonizuccari.ro

aloeslim.ro

tainelesanatatii.ro

constiintasanatatii.ro

bioelemente.ro

Aloe Slim Day and Night pe florentina.ro

thecube.ro

Doriti sa beneficiati de preturi speciale? Deveniti acum membru Euro Net. Click aici pentru mai multe detalii !

ALOE PURE GEL Nume produs:

Aloe Vera - ALOE PURE GEL


Cod: 011
Pret cu amanuntul **: 12.57 EUR

Descriere:

Aloe Pure Gel:
Atât de bun încât îți vine să-l mănânci!

Aloe Pure Gel este primul preparat dermo-cosmetic bio-activ complet natural astfel încât poate fi comestibil. Pulpa de Aloe Vera este extrasă manual frunză cu frunză și stoarsă exact cum poți face și tu. Apoieste gelificată într-un mod natural. Conține doar elemente bio-disponibile (metabolizate integral de epidermă) și bio-eficiente (alese direct de către plantă în mod echilibrat). Produsul nu este pasteurizat sau filtrat, rezultând un gel pur pentru aplicare direct pe piele pentru hrănirea și calmarea ei. Conform recomandărilor, produsul este util în:
• inflamații ale gingiilor
• adjuvant pentru calmarea arsurilor
• tăieturi, zgârieturi, contuzii
• înroșiri ale pielii datorate transpirației și frecărilor
• iritații după bărbierit sau depilat
• crăpături ale mâinilor datorate frigului și muncii grele
• după expunerea la soare
• picioare uscate sau deshridatate
• iritații ale scutecelor

STUDII CLINICE:

1973 d.H. - Un grup de cercetători din Cairo (Egipt) au folosit aloe vera pentru tratarea seboreei, acneei, ulcerații dermice cronice și pierderea de păr și au avut rezultate uimitoare.

1980 d.H. - Medicul John Heggars de la Centrul de Arsuri din Chicago, a demonstrat capacitatea compușilor din aloe vera de a vindeca arsuri de gradul III, și degerături până la de 6 ori mai rapid decât tratamentele obișnuite. Dr. Heggars a ajuns la concluzia că efectele benefice sunt date de compușii de tip steroidal și de acidul salicilic. De asemenea, a observat că în urma tratamentului cu aloe, nu rămân cicatrici, se reface culoarea naturală a pielii, și chiar regenerează foliculii de păr, permițând creșterea din nou a părului în zonele care au suferit arsuri.

Efectele gelului de Aloe Vera în arsuri - studiu clinic și histologic
J Med Assoc Thai. 1995 Aug;78(8):403-9.
Visuthikosol V, Chowchuen B, Sukwanarat Y, Sriurairatana S, Boonpucknavig V.
Departmentul de Chirurgie, Facultatea de Medicină, Spitalul Ramathibodi , Universitatea Mahidol, Bangkok,
Thailanda.
Studiul a fost realizat pe douăzeci și șapte de pacienți care au suferit arsuri medii și care au fost tratați cu gel de aloe sau cu vaselină în aplicații locale. Leziunile la nivelul cărora s-a aplicat gel de aloe s-au vindecat mai repede, cu un timp mediu de vindecare de 11,89 de zile, comparativ cu 18,19 zile în cazul aplicațiilor cu vaselină.
Utilizând testul t și având o valoare p Din punct de vedere histologic, zonele tratate cu gel de aloe s-au epitelizat mai devreme.
Efectele adverse înregistrate au fost minore, de tipul disconfortului local.
Acest studiu a arătat eficiența gelului de aloe vera în arsuri, deschiând noi perspective pentru cercetări mai amănunțite.

1934 d.H. - Prima lucrare medicală modernă publicată de C. E. Collins în Statele Unite. Lucrarea descrie utilizarea de aloe vera pentru tratarea dermatitelor provocate de radiațiile solare. Tot în această perioadă se folosesc unguentele și gelurile pe bază de aloe.
1936 - 1939 d.H. - Foarte mulți medici din Statele Unite folosesc frunzele de aloe vera cu rezultate uimitoare în arsuri, ulcere sau dermatite.

1940 - 1941 d.H. - Medicii T. Rowe, B.K. Lovell, și Lloyd M. Parks au observat că aloe vera vindecă arsurile mai repede decât orice alt tratament cunoscut.

Compoziție: 100% gel pur de Aloe Vera, conține doar elemente bio-disponibile

Mod de utilizare:
Aplicați un strat generos pe zona de interes. Conform recomandărilor de pe verso, produsul este util în: inflamații ale gingiilor adjuvant pentru calmarea arsurilor tăieturi, zgârieturi, contuzii înroșiri ale pielii datorate transpirației și frecărilor iritații după bărbierit sau depilat crăpături ale mâinilor datorate frigului și muncii grele după expunerea la soare picioare uscate sau deshridatate iritații ale scutecelor etc.**TVA inclus

Va aflati aici: Aloe Vera / ALOE PURE GEL


[ Informatii suplimentare ] [ Cumpara acest produs ] [ Contact ]
Copyright 2005 - 2018 © Euro Net
Toate drepturile rezervate

Sitemap
RODSA Termeni si conditii
Produse:
Aloe vera extra 500   Aloe vera extra 1000   Aloe vera slurp!   Aloe vera d-tox   Aloe ofm   Aloe aurea 1000   Aloe aurea 500   Aloe pure gel   Aloe aurea monodoze   Aloe aurea gel   Fisio line   Aloevolution maxi   Intim_care   Intim_care plus   Comfort_care   Aloe ice   Aloe soft cream   Olio del re   Thermo lase   Kryo lase