aloe vera de la euronet Get Adobe Flash player www.asearedox.ro Ne gasiti si pe Facebook 
Ne gasiti si pe Netlog 
ACCES DISTRIBUITORI       Despre noi |  Misiune |  Produse |  Afectiuni |  Marturii |  In media |  Inregistrare distribuitor |  Inregistrare client preferential |  Contactati Euro Net |  Plan afacere
Username
ParolaZuccari

Aloeveraextra.ro

Re-code

nonizuccari.ro

aloeslim.ro

tainelesanatatii.ro

constiintasanatatii.ro

bioelemente.ro

Aloe Slim Day and Night pe florentina.ro

thecube.ro

Doriti sa beneficiati de preturi speciale? Deveniti acum membru Euro Net. Click aici pentru mai multe detalii !

FEM_CARE Nume produs:

- FEM_CARE


Cod: 032
Pret cu amanuntul **: 20.81 EUR

Descriere:

Descriere:
Supliment nutrițional ce oferă un echilibrat și eficace raport de substanțe funcționale pentru bunăstarea proceselor fiziologice ale căilor urinare. Conține extracte 100% naturale ( Aloe Vera, cranberry, extracte de ulei de arbore de ceai etc.) .Flacon de 300 ml.
Este un integrator alimentar ideal în cazul cistitelor, uretritelor și a nefritelor.
Extractul de culoare roșu carmin din Cranberry, provenit din țările nordice, cu renumite calități depurative, însoțește purificantul suc din pulpa de ALOE și fructele de afine, sucul de mere, extractului de cimbru. Particularitățile acestor plante le-a permis să fie alese de Zuccari pentru o misiune nobilă: să-și pună la dispoziție propriile calități pentru a oferi ajutor în cazul unor inflamații, prurit și dureri în timpul urinării; cu alte cuvinte în caz de uretrite, cistite și nefrite. Senzația de disconfort ce însoțește aceste disfuncții este redusă, grație utilizării constante de FEM_CARE.

Ingrediente suc din fructe de afine (vaccinium macrocarpon), apă, suc de mere (prunus malus), suc din frunze de aloe (aloe barbadensis miller), extract de cimbru(thymus vulgaris) partea aeriana, extract fluid din frunze de strugurele ursului (arctostaphylos uva ursi) d.e. 10% arbutin, flori de”nuiaua de aur” (solidag o virgaurea)d.e.6%hiperoxid, guma xantan. Conservanți: sorbat de potasiu. Antioxidanți: benzoat de sodiu, clorura de zinc, ulei esential din frunze de arbore de ceai(melaleuca alternifolia), sulfat de cupru. Acidifianți: acid citric, sulfat de maltodextrina.
Avertizări:A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Acest supliment nu înlocuiește o dietăvariată. Fiind de origine vegetala, în produs se pot gasi urme de sedimente. A nu se depăsi doza zilnică recomandată. Nu este indicat a se folosi în timpul sarcinii sau al alăptării.

Efectul extractului din frunze de Aloe în cistite, vezică urinară dureroasă, durere pelvină cronică și prostatită non-bacteriana: studiu dublu-orb, controlat placebo, efectuat la Centrul de Urologie din Rockville, Maryland
Czarapata, B. J. (1995, Octombrie).
Proceedings of the NIDDK Scientific Symposium, San Diego, California, National Institutes of Health,
Rockville, Maryland.

Rezumat: Plecând de la utilizarea empirică a extractelor de Aloe Vera de către pacienții cu cistită interstitială, Centrul de Urologie din Rockville, Maryland a inițiat un studiu clinic, dublu-orb, controlat placebo care a cuprins 13 astfel de cazuri. Pacienții au fost împărțiți în doua loturi: unul a primit ințial trei luni placebo și apoi 3 luni tratament cu Aloe Vera, iar celălalt a primit ințial 3 luni tratament cu Aloe Vera și apoi 3 luni placebo. Studiul a cuprins și un segment de cross-over, perioadă în care pacienții au primit simultan cele doua tratamente, terapia efectuandu-se în funcție de opțiunile individuale. Pacienții au fost numerotați randomizat de către un computer, iar produsele le-au fost livrate de către un furnizor care nu era informat despre conținutul pachetelor. Obiectivul primar a fost acela de a studia siguranță și eficacitatea extractului de Aloe Vera în controlul simptomatologiei urinare. Simptomele urmărite au fost: frecvența micțiunilor, nocturia, disuria, senzația de micțiune dureroasa, durerea suprapubiana. Raspunsul la terapie a fost monitorizat printr-un chestionar asupra calității vieții, un indice al problemelor și al simptomelor, un chestionar al stării de sănătate și un jurnal al micțiunilor pe 24 de ore. Din cei 13 pacienți aleși, 8 au ramas în studiu pe toata perioada de 6 luni cât a durat studiul. Șapte dintre aceștia au înregistrat ameliorări ale simptomatologiei, atât in ceea ce privește durerea pelvină, cât și frecvența micțiunilor, senzația de micțiune dureroasa și nocturia (87,5%). Patru pacienți au înregistrat o ameliorare semnificativă a simptomatologiei (50%). A fost doar un singur pacient care nu a prezentat nici o îmbunătățire după cele 6 luni de tratament (12,5%).

Compoziție: Aloe Barbadensis Miller, extract din fructe de Cranberry , merișor (suc de mere), extract de cimbru, ulei de arbore de ceai, extract din strugurele ursului, flori de „nuiaua de aur” , suc de afine .

MOD DE ADMINISTRARE:
A se agita înainte de utilizare. În primele patru zile se diluează 50ml. de Fem_care într-un litru de apă cu conținut scăzut de sodiu și se consumă pe parcursul intregii zile. După aceste patru zile, se procedeaza identic, folosind numai 25 ml de Fem_care.**TVA inclus

Va aflati aici: / FEM_CARE


[ Informatii suplimentare ] [ Cumpara acest produs ] [ Contact ]
Copyright 2005 - 2018 © Euro Net
Toate drepturile rezervate

Sitemap
RODSA Termeni si conditii
Produse:
The cube   Aloe slim day and night   Noni 500ml   Noni 1000ml   Noni aromatizat 500ml   Noni aromatizat 1000ml   Euro 2 diet   Papaya start up   Papaya pura   Fisio diur cu aroma de ceai verde   Fisio diur cu aroma de grapefruit   Fisio diur cu aroma de ananas   Aloevolution deoepil   Aloevolution pocket   Fem_care   Aloekeep white   Penelope - cremă de măini, fată si corp   Penelope - crema de fata cu extract de caviar