aloe vera de la euronet Get Adobe Flash player www.asearedox.ro Ne gasiti si pe Facebook 
Ne gasiti si pe Netlog 
ACCES DISTRIBUITORI       Despre noi |  Misiune |  Produse |  Afectiuni |  Marturii |  In media |  Inregistrare distribuitor |  Inregistrare client preferential |  Contactati Euro Net |  Plan afacere
Username
ParolaZuccari

Aloeveraextra.ro

Re-code

nonizuccari.ro

aloeslim.ro

tainelesanatatii.ro

constiintasanatatii.ro

bioelemente.ro

Aloe Slim Day and Night pe florentina.ro

thecube.ro

Doriti sa beneficiati de preturi speciale? Deveniti acum membru Euro Net. Click aici pentru mai multe detalii !

NONI 1000ml Nume produs:

- NONI 1000ml


Cod: 015
Pret cu amanuntul **: 51.26 EUR

Descriere:

SUC NATURAL PUR 100%
Flacon de 1000ml

NONI este un suc natural pur 100%, obținut din fructe recoltate din culturi mixte selectate din cele mai bune zone tropicale. Un produs de calitate superioară, organic, obținut prin presare directă, fără adaos de apă, coloranți, conservanți sau aditivi. Sucul este filtrat și separat de pulpa fructului, ce este săracă în substanțe active relevante.

NONI este complet natural, grație unui proces tehnologic strict, care păstrează toate principiile nutritive prețioase în timpul fermentației.
De fapt, tocmai fermentarea naturală face posibilă evitarea pasteurizării, care distruge principiile active. În consecință, produsul nu numai că păstrează toate componentele benefice, dar se autoconservă fără adaosuri de stabilizatori, fiind mai ușor asimilabil de catre organism.

MOD DE ADMINISTRARE ȘI PĂSTRARE
Se recomandă administrarea a câte 25 ml dimineața și seara, preferabil pe stomacul gol. Noni poate fi luat ca atare sau poate fi diluat în apă sau în sucul de fructe preferat. După deschidere păstrați flaconul în frigider și consumați tot conținutul în 20 de zile. Prezența depunerilor garantează caracterul natural al produsului. Agitați înainte de folosire.

Fructul Noni este o sursă optimă de vitamina C, conținând circa 155 mg de acid ascorbic pe 100 grame. Vitamina C, sau acidul ascorbic, este o moleculă ce are multe întrebuințări în interiorul organismului nostru și este implicată în numeroase activități biochimice:

• Transportul hidrogenului și electronilor
• Sinteza colagenului și diverse reacții de hidroxilare
• Biosinteza carnitinei și catecolaminelor
• Catabolismul fenilalaninei și tirosinei
• Metabolizarea histaminei
• Protejarea de radicalii liberi.
Aceasta mai are și un rol fundamental în reacțiile imunodefensive și antibacteriene.

 

In anul 1953 dr. Ralph Heinicke a fost fascinat de  istorisirile traditionale care faceau referire la sucul de noni. Dupa cateva descoperiri semnificative, acesta a fost convins de potentialul sau de a imbunatati sanatatea pe mai multe nivele. De atunci si-a dedicat viata explorarii efectelor sucului de noni si promovarii acestuia.  Dupa dr Ralph Heinicke sucul de noni reprezinta cea mai valoroasa sursa de xeronina.

Sucul de noni este benefic in: artrite, diabet, hipertensiune arteriala, dermatomiozita, dureri de cap, probleme cardiace, SIDA, tumori, ulcer gastric, depresie, tulburari digestive, arterioscleroza, tulburari vasculare, intoxicatii, dependenta de droguri si alte tipuri de dependente.

Dr. Allen a fost printre primii care au scris despre efectele benefice ale sucului de noni. Dr. Abbott a scris un studiu despre efectele sucului de noni in diabetul zaharat. Dr. Bushnell a evidentiat efectele benefice ale sucului de noni in fracturi si ulceratii.

In prezent, se cunosc peste 100 de elemente importante in sucul de noni, printre care: magneziu, calciu, cupru, fier, fosfor, vitamina C, provitamina A, vitamine din grupul B, enzime si proteine necesare organismului.

Cercetatorii de la Universitatea Metz din Franta, in anii 90, au demonstrat efectul benefic al sucului de noni in hipertensiunea arteriala. Au documentat, de asemenea, efectul antialgic puternic (impotriva durerii) al sucului de noni, efect datorat continutului de proxeronina.

Un grup de cercetatori de la Universitatea din Tokyo au analizat peste 5000 de substante din sucul de noni si efectele sale anti-cancerigene, demonstrand efectul damnacathalului in blocarea dezvoltarii anumitor celule canceroase.

Studiind proprietatile anticanceroase ale sucului de  noni, Dr. Tate a ajuns la urmatoarele concluzii: seleniul si damnacanthalul distrug celulele canceroase, betasitosterolul impiedica raspandirea celulelor neoplazice in restul corpului, polizaharidele cresc imunitatea, iar xeronina, obtinuta din proxeronina actioneaza la nivelul membranelor celulare, crescand capacitatea acestora de a abosrbi nutrientii.

Elementele active din noni stimuleaza maduva osoasa, crescand imunitatea.  Protejeaza impotriva infectiilor cu diverse tipuri de virusuri, asa cum a fost confirmat de mai multe studii independente.

Atunci cand au fost intrebati cum functioneaza sucul de noni, polinezieni au admis cu sinceritate ca nu stiu raspunsul la aceasta intrebare.  Mai tarziu, in 1998, trei cercetatori au primit Premiul Nobel pentru Medicina pentru ca au descris efectele oxidului nitric la nivelul organismului uman.  S-a demonstrat ca sucul de noni stimuleaza producerea de oxid nitric in corpul nostru. Acest fapt este deosebit de benefic in cazul persoanelor care sufera de hipertensiune arteriala, stiut fiind faptul ca oxidul nitric favorizeaza relaxarea musculaturii netede arteriale.

In general, nu se cunosc efecte secundare consumului  de noni. Daca se observa tulburari digestive, este indicat sa reduceti doza.

Conform experientei sale sale de ani de zile, Dr. Solomon a spus ca, atunci cand pacientii se plang ca nu au observat efectele scontate dupa consumul sucului de noni, este vorba despre faptul ca s-au luat doze prea mici si/sau un timp insuficient. In peste 95% din cazuri, cei care au inregistrat ameliorari dupa consumul acestui produs, au facut tratament cel putin 3 luni neintrerupt.

American FDA (Societatea Americana pentru Alimente si Medicamente) a clasificat sucul de noni in categoria GRAS (in general considerate sigure). Aceasta inseamna ca sucul de noni este sigur  pentru femeile insarcinate si pentru cele care alapteaza. Cafeaua, de exemplu, nu este incadrata in aceasta categorie.

Un studiu efectuat la Universitatea Illinois asupra unui lot de fumatori a aratat ca dupa 30 de zile de tratament cu suc de noni de doua ori pe zi, nivelul lipid peroxidazei a scazut cu 27%, iar superoxidul anionic cu 23%. Aceste rezultate indica o putere antioxidanta a sucului de noni de 2,8 ori mai mare decat a vitaminei C. Oxidarea este un factor important in declansarea cancerului, de aceea utilizarea extractelor naturale cu proprietati antioxidante contribuie la prevenirea aparitiei tumorilor.

Principalele ingrediente active din sucul de noni sunt: vitamina C, potasiul, scopoletina, acidul octanoic, terpenoizii, vitamina A, acidul linoleic, diversi aminoacizi esentiali. Noni contine si un precursor al xeroninei, compus implicat in repararea celulara si chiar in repararea ADN-ului.

Sunt cateva studii care au confirmat efectul anti-angiogenic al sucului de noni. Asta inseamna ca in sucul de noni exista anumite substante care inhiba formarea de capilare noi. Intr-unul dintre aceste studii, 34 de femei cu cancer de san au fost impartie in doua loturi: jumatate au reprezentat lotul martor, iar jumatate au primit tratament cu suc de noni. Dupa 14 de zile de tratament, in grupul martor s-a inregistrat o crestere de sase ori a retelei de capilare de la nivelul tumorii, iar in grupul tratat cu noni s-a evidentiat o incetare a dezvoltarii retelei de capilare, cu degradarea partiala a capilarelor existente. Astfel, se poate spune ca noni previne dezvoltarea tumorilor prin impiedicarea dezvoltarii retelei vasculare necesare pentru hranirea lor.

Studii semnificative au evidentiat efectul analgezic al sucului de noni. Efectul de inhibitie al COX-2 a fost comparabil cu celecoxibul, iar al COX-1 cu 41% mai puternic decat al aspirinei.

 


Noni pentru a renunta la fumat

Înainte de toate, este necesar de mentionat o premiza: Noni nu este un medicament si cele ce urmeaza nu sunt sustinute de studii stiintifice, ci sunt marturii a numeroase persoane care, pentru a renunta la fumat, au gasit un ajutor valid în aceasta metoda. Cu toate acestea… Încercarea rau nu face: cine stie daca si printre cititorii acestei carti nu se numara vreo persoana care multumita Noni va reusi în sfârsit sa rupa lantul dependentei de fumat.

Este important sa subliniem ca, pentru a renunta la fumat, joaca un rol fundamental si factorul psihologic, deci este esential ca cei ce decid sa urmeze aceasta terapie, sa nu o faca pentru a multumi pe cineva, cum adeseori se întâmpla, ci sa fie cu adevarat decis sa nu mai inspire niciodata o gura de fum.

Tehnica utilizarii sucului de Noni pe care o vom descrie în continuare poate fi indicata pentru a combate orice tip de dependenta.

1.Stabiliti o data, aruncati pachetele de tigari si, din acea zi impuneti-va sa nu va mai atingeti de nici macar o tigara.
2. Plasati la vedere propria sticla de suc Noni în fiecare seara,(sau o sticla goala care sa va aminteasca de flaconul pastrat la frigider) înainte de a merge la culcare. Dimineata, imediat dupa ce va treziti, beti doua linguri (25 ml) de suc înainte de a înghiti orice alt aliment cu exceptia apei.
3. În primele 3 zile de tratament, consumati cel putin 6 linguri de suc de Noni la distanta de cel putin doua/trei ore una de alta.
4. Începând cu ziua a 4-a diminuati doza: beti în total 4 linguri în cursul unei zile. Veti observa ca dependenta dumneavoastra nu mai este o nevoie fizica.
5. În acest punct va fi posibil pentru dumneavoastra sa reduceti doza la un tratament de mentinere, reprezentat de administrarea a doar doua linguri de suc pe zi.

Pentru ca acest tratament sa aiba succes, este important sa fie sprijinit de administrarea unei cantitati mari de apa, cel mai bine naturala, oligominerala sau purificata. Motivatia este simpla: acest aport suplimentar de lichide va servi la normalizarea metabolismului si la “spalarea” sângelui de nicotina.
O ultima curiozitate: cine a renuntat la fumat prin aceasta metoda, îsi aminteste ca, în prima perioada de tratament, mirosul de nicotina era foarte prezent pe corp si pe haine.

Acest fenomen este probabil legat de faptul ca pielea însasi este îmbibata cu nicotina, care necesita câtva timp pentru a parasi tesuturile. În realitate, exista si o motivatie mai stiintifica care sugereaza utilizarea de Noni ca si ajutor împotriva dependentei de fumat: mai clar a explicat Doctorul Ralph Heinicke, o adevarata autoritate în materie de Noni si principiile active continute de acesta, care abordeaza aceasta tematica în cartea “Understanding the Miracle: An Introduction to the Science of Noni” (“Întelegerea Miracolului: O Introducere în Stiinta Fructului Noni”)

Totul este strâns legat de xeronina. Dupa cum am vazut deja anterior, Noni contine xeronina, dar este bogat si în toate substantele care ajuta la formarea acesteia, deci putem pur si simplu spune ca îi stimuleaza producerea.
Xeronina este esentiala pentru functionarea celulelor. Simplificând, în momentul în care este introdusa nicotina, creierul da comanda celulelor sa o utilizeze pe aceasta în locul xeroninei, care este prezenta în corp în cantitati inferioare si deci este conservata pentru a fi disponibila în caz de nevoie. Si mai grav este ca, atunci când creierul se obisnuieste sa primeasca propria “doza zilnica” de nicotina, tinde sa adapteze la aceasta forma celulelor, în asa fel încât acestea sa fie capabile ele însele sa o prefere, substituind-o xeroninei.
De aici începe dependenta fizica, care impune unui fumator sa introduca în propriul corp cantitati constante de nicotina.

De fapt, prin aportul regulat de Noni, vom pune organismul sa creeze mai multa xeronina. În acel punct, receptorii celulelor vor prefera xeronina nicotinei. Si sa nu subestimam faptul ca xeronina nu creeaza nici o dependenta, în special pentru ca este în mod natural prezenta în organism.

 

A fost demonstrat prin experimente de laborator că Noni stimulează celulele să producă oxid de azot, în mod comun denumit oxid nitric. Acest fapt poate nu vă spune multe sau dimpotrivă ar putea să vă îngrijoreze, din moment ce oxidul nitritic este cunoscut ca și o substanță dăunătoare pentru mediu, emis ca și gaz de eșapament de către automobile. Oxidul nitric a fost numit molecula anului în 1992 în Science Magazine (Jurnalul Științific) pentru importanta sa activitate biologică.
Proprietățile excepționale ale oxidului nitric au fost descoperite în anii `80. Importanța sa deosebită a fost brusc recunoscută de către comunitatea științifică: pentru acest fapt oamenii de știință Louis Ignarro, Robert Furchgott și Ferid Murad au primit premiul Nobel pentru medicină în 1998.

Noni are o întrebuințare milenară, să ne amintim că era utilizat de indigeni deja cu 2000 de ani în urmă pentru a vindeca: fracturi de oase, entorse, răni profunde la nivelul pielii, contuzii, menstruații neregulate, cardio vasculopatii (ateroscleroza), tumori, ulcere gastrice, probleme de piele, depresii, simptome de oboseală cronică, senilitate, probleme digestive și astm.
Mulțumită numeroaselor studii efectuate pe Morinda citrifolia L. s-a descoperit că aceasta este imunostimulant, analgezic, anti-hipertensiv, detoxifiant, antiinflamator, antioxidant, antiviral, antibacterian, antiparazitar, energizant și multe altele încă. Să descoperim, deci, mai în detaliu, diversele proprietăți ale acestei plante care, pe bună dreptate, de cele mai multe ori a fost numită “miraculoasă”.

În Italia cresc cazurile de mortalitate legate de persoanele care au fost lovite de infarct. Alarma este dată de analiza a 100.000 de cazuri care se înregistrează în fiecare an în Italia.
Aparatul nostru circulator este o rețea de vase sanguine prin interiorul cărora curge sângele. Arterele, venele și capilarele sunt responsabile cu transportul oxigenului, nutrienților, hormonilor și multor altor substanțe vitale pentru supraviețuirea corpului nostru. O funcționare greșită a sistemului nostru circulator poate fi cauza unor nereguli serioase ale inimii printre care: inimă mărită sau îngroșată; tahicardie de la hipertensiune; presiunea sanguină ridicată poate duce la o ocluzie a arterelor și o explozie sanguină ulterioară ar putea cauza infarctul.

Cu siguranță pentru a favoriza o bună circulație a sângelui și pentru a preveni orice problemă la inimă este bine să se urmeze anumite reguli: menținerea unui regim alimentar corect, cu mâncăruri puțin grase și cu puțină sare; oprirea fumatului și efectuarea de activitate fizică regulată, chiar și treizeci de minute de plimbare la pas rapid în fiecare zi ar fi de ajuns. Un astfel de stil de viață ar putea fi completat prin administrarea zilnică de suc de Noni.
În sucul de Noni se găsește scopoletina, compus descoperit la Universitatea din Hawaii în 1992, care favorizează dilatarea arterelor ceea ce permite prin urmare scăderea tensiunii arteriale mulțumită producerii de oxid nitric. Oxidul nitric acționează direct asupra vaselor sanguine sporind elasticitatea acestora, inima devenind în acest fel mai puțin obosită și se reduce în consecință hipertensiunea. Xeronina intervine în restructurarea celulelor deteriorate din sistemul circulator.

Stimularea indirectă a xeroninei, conținută în sucul de Noni, asupra organismului pentru a produce endorfine este esențială pentru a combate durerea. Xeronina acționează direct asupra proteinelor prezente în celulele implicate în distribuția durerii. Cum am văzut deja, capacitatea analgezică a Morindei citrifolia este în doze mari și este la 75% din aceea a morfinei. Spre deosebire, însă, de aceasta din urmă, ea nu produce daune organismului. Este eficace împotriva cefaleelor debilitare, mialgiilor, durerilor articulare, neuromusculare și scheletice. Teste efectuate în 1990 demonstrează că ameliorează semnificativ rezistența la durere. Cercetătorii sunt convinși că Noni nu are nici un efect toxic. Până acum pare că Noni întărește în mod decisiv organismul împotriva durerii.

Fructul Noni poate fi folosit pentru a combate multe dependențe: în mod sigur acționează împotriva dependenței de fumat. Substanța care cauzează dependența de fumat este nicotina. Nicotina este un alcaloid, așa cum este și cocaina și marea parte a substanțelor care provoacă obișnuință. Nicotina acționează asupra centrilor nervoși ai plăcerii, solicitându-i. Odată terminat efectul asupra organismului, reacționează, solicitând din nou același stimul, și de aici rezultă sindromul dependenței. Noni aduce xeronina, care este și ea tot un alcaloid. Xeronina se atașează de acei reactivi care au o mare afinitate pentru nicotină modulându-le activitatea. Din acest motiv xeronina este un bun adjuvant în procesul de dezintoxicare.

Sistemul imunitar este o “aglomerare” de celule și organe limfatice primare și secundare – amigdale, timus, splina, apendice limfatic și măduva osoasă – care ne protejează corpul de atacul continuu al bacteriilor, paraziților și virușilor. Organele limfatice sunt răspunzătoare pentru creșterea și dezvoltarea limfocitelor, adică celulele prezente în sânge care au un efect imunostimulator. Acestea recunosc toate posibilele amenințări pentru corpul nostru și le combat. Putem astfel clasifica diversele nereguli legate de sistemul imunitar:
Alergia – este reacția anormală și exagerată a organismului pentru substanțe care în mod normal sunt bine tolerate, sau chiar utile acestuia, așa cum sunt alimentele. Când cauzează această reacție, substanța este denumită alergen. Principalele simptome sunt strănutul, usturimea ochilor și lăcrimare, furnicături, dar chiar și reacții cutanate cum ar fi roșeața, iritațiile, apariția de umflături.

HIV/SIDA – SIDA cauzează o stare inflamatorie cronică care produce disfuncționalități severe sistemului imunitar și o reducere în consecință a limfocitelor T.
Cancerul – reproducerea necontrolată a anumitor celule modificate din punct de vedere cromozomic și cauzează neoplazii. Astfel de celule nu mai răspund sistemelor pe care corpul nostru le activează pentru a se apăra.
Admițând că prevenirea este esențială pentru a vindeca bolile pe care le-am analizat, este important să ne amintim cum Noni reușește să aibă un efect imunostimulator. Polizaharidele conținute de acesta stimulează organsimul să producă limfocite, și anume limfocitele T, constituenții principali ai sistemului imunitar, responsabile pentru apărarea împotriva atacului microorganismelor patogene ca virușii, bacteriile și sporii.
Teste efectuate cu succes pe Noni evidențiază dezvoltarea timusului (glandă importană în procesul de creștere a limfocitelor T). Xeronina stimulează producerea de celule T care acționează direct la nivelul imunității celulo-mediate. Noni stimulează în plus producerea de anticorpi care se dispun apoi pe membranele celulare, cu funcții de apărare.
Pe lângă acestea combinația dintre xeronină și acidul ursolic prezente în Noni are un impact pozitiv asupra sistemului imunitar ajutându-l să prevină cancerul dar și să combată acțiunea diverșilor agenți virali și infecții, având în vedere de exemplu că ar putea să reare celulele distruse de HIV.

Doctroul Hall, un medic din Statul Utah, a întâlnit o îmbunătățire decisivă a stării de sănătate a pacienților care sufereau de artrită, tendinită, bursită sau tunel carpian cărora le prescrisese sucul de Noni ca supliment alimentar. Doctorul Hall susține că Noni ajută corpul să-și regleze și să controleze procesele inflamatoare.
Noni, mulțumită scopolaminei, este capabil să inhibe creșterea Helicobacter pilori, responsabil pentru dureroasele ulcere gastrice.

Procesul de îmbătrânire bombardează corpul nostru cu radicali liberi care pot cauza o multitudine de boli degenerative datorate de o înmulțire celulară ce poate duce la melanoame cutanate sau forme tumorale. Teoria xeroninei susține că, în timp ce îmbătrânim, corpul încet - încet sintetizează din ce în ce mai puțină xeronină. Bând suc de Noni, care este bogat în xeronină, se încetinește în mod decisiv acest proces. Celulele fitohrănitoare conținute de Noni protejează corpul de radicalii liberi. Noni conține doi dintre cei mai buni antioxidanți: vitamina C și seleniul.
În mod esențial combate efectele negative ale radicalilor liberi asurpra organismului nostru.

De ce se bea sucul de Noni?
Sucul pur de Noni, deși nu este un medicament, este un tratament optim pentru propriul corp. Ajută la a ne simți mai bine și la atenuarea durerilor. Doar sucul pur de Noni, fără conservanți, păstrează întregi componentele sale și deci nu le compromite eficiența.

Sucul de Noni vindecă toate bolile?
Cum adeseori a fost dezbătut pe parcursul cărții, Noni nu trebuie asimilat ca și substitut al medicamentelor. Are fără nici un dubiu efecte analgezice, imunostimulatoare, anti hipertensive dar nu poate fi asimilat cu gândul că va avea efecte miraculoase. Adevărat este însă că Noni are capacitatea de a ajuta în marea parte a cazurilor, extinzându-și abilitățile în măsura în care pacientul este pregătit fizic și mental să-l primească.

Acționează foarte repede?
Nu este ușor de dat un răspuns unic în acest caz deoarece acest fapt variază în funcție de caracteristicile fizice și psihologice ale individului care îl folosește. Am putea însă spune, în baza anumitor observații, că s-au descoperit, după șase săptămâni de la prima întrebuințare (să ne amintim că Noni trebuie administrat în mod regulat conform indicațiilor furnizate anterior), rezultate exaltante: corpul primește mai multă energie, se percep îmbunătățiri semnificative iar persoana care îl asimilează se simte mai activă.

Se poate bea suc Noni toată viața?
Cu siguranță că da, și este chiar recomandabil, dacă se dorește parcurgerea unei vieți în plină formă și cu spiritul corect. Nu există deci o limită de timp pentru asimilarea acestuia. Cu siguranță putem adăuga că până la data actuală nu au fost înregistrate cazuri de subiecți care din cauza administrării sucului Noni să fi suferit efecte nedorite.

Pe durata sarcinii femeile pot bea suc de Noni?
Cu siguranță. Este chiar benefic să facă acest lucru. Noni reprezintă o mare sursă de nutrienți, optimizează absorbția de substanțe vitale și îmbunătățește funcționarea generală a organismului. Mai mult, în această perioadă foarte stresantă pentru orice femeie, Noni reprezintă un real sprijin psihologic. Este demonstrat că îmbunătățește și stabilizează starea psihică, fapt ce este de mare ajutor nu numai pentru mame, dar chiar și pentru viitori tați.

Diabeticii îl pot folosi?
Cantitatea de carbohidrați conținută într-o lingură (25 ml) este foarte redusă, dar diabeticii trebuie să îi acorde atenția cuvenită. În general sunt multe beneficiile pe care Noni le poate aduce diabeticilor: Kahuna îl folosesc de secole pentru a vindeca exact această boală.

Copiii îl pot folosi?
Principiile active ale sucului de Noni sunt de mare ajutor pentru copiii de toate vârstele. Dimpotrivă, un moment delicat precum creșterea ar trebui să fie în mod special monitorizată și îngrijită din punctul de vedere al nutriției: am vazut cum Noni îmbunătățește absorbția alimentelor și funcționarea proteinelor: ar fi și un mare bine pentru cei mici să se bucure de aceste trăsături ale lui. Conform mărturiilor adolescenților care îl folosesc în mod obișnuit nu numai că au mai puține probleme cu acneea decât prietenii lor, dar sunt și mai echilibrați și mai liniștiți.

Se pot lua doze mai mari?
Da, dar nu este necesar. Noni nu este un medicament, ci un aliment foarte natural și sănătos, care oferă o stimulare tonică organismului nostru.
Sunt posibile reacții alergice în urma ingerării de suc Noni?
În mod normal nu. Teoretic, orice tip de substanță este potențial capabilă să dezlănțuiască reacții alergice. Multe persoane sunt alergice la diverse alimente fără nici măcar să știe de acel aliment anume care le creează neplăceri.
Alergia este de fapt o reacție de apărare excesivă a organismului împotriva a ceva care în sine nu este deloc periculos. Persoanele care manifestă alergii legate de fructele exotice sau citrice, nu trebuie în mod necesar să dezvolte reacții alergice cu privire la Noni.
Un studiu la scară largă, efectuat în Statele Unite a demonstrat că, printre consumatorii de suc Noni procentul de persoane ce au rezultat alergice este în jur de zero.

Sucul de Noni poate fi administrat în perioadele de spitalizare?
Pentru toți aceia care au suferit o intervenție chirugicală, în perioada post-operatorie pot bea sucul de Noni. Va fi pentru ei o sursă de sănătate deoarece va oferi energie și vitalitate și va accelera scurgerea perioadei de convalescență.

Concluzii
Noni nu este un medicament dar fiind bogat în vitamine, minerale, oligoelemente, enzime, alcaloizi și fitosteroli, constituie răspunsul ideal pentru prevenirea multor maladii.
Virtuțile benefice ale fructului sunt dovedite de diferite cercetări științifice care au demonstrat că Noni înlesnește:
• amelioarea simptomelor depresiei
• combaterea radicalilor liberi și îmbătrânirii
• întărirea sistemului imunitar
• regularizarea ritmurilor biologice și somnului
• regularizarea metabolismului
• dobândirea de mai multă energie și o mai bună stare de bine psiho-fizică
• atenuarea simptomelor alergice
• îmbunătățirea problemelor pielii.

O întrebuințare constantă a sucului facilitează o contribuție decisivă la întinerirea corpului și spiritului favorizând longevitatea.

Compoziție: suc pur, natural fermentat de Noni (Morinda Citrifolia) 100%
 
Administrare: Profilactic și terapeutic -25 ml de 2 ori pe zi, dimineața pe stomacul gol și seara înainte de culcare.


**TVA inclus

Va aflati aici: / NONI 1000ml


[ Informatii suplimentare ] [ Cumpara acest produs ] [ Contact ]
Copyright 2005 - 2018 © Euro Net
Toate drepturile rezervate

Sitemap
RODSA Termeni si conditii
Produse:
The cube   Aloe slim day and night   Noni 500ml   Noni 1000ml   Noni aromatizat 500ml   Noni aromatizat 1000ml   Euro 2 diet   Papaya start up   Papaya pura   Fisio diur cu aroma de ceai verde   Fisio diur cu aroma de grapefruit   Fisio diur cu aroma de ananas   Aloevolution deoepil   Aloevolution pocket   Fem_care   Aloekeep white   Penelope - cremă de măini, fată si corp   Penelope - crema de fata cu extract de caviar