aloe vera de la euronet Get Adobe Flash player www.asearedox.ro Ne gasiti si pe Facebook 
Ne gasiti si pe Netlog 
ACCES DISTRIBUITORI       Despre noi |  Misiune |  Produse |  Afectiuni |  Marturii |  In media |  Inregistrare distribuitor |  Inregistrare client preferential |  Contactati Euro Net |  Plan afacere
Username
ParolaZuccari

Aloeveraextra.ro

Re-code

nonizuccari.ro

aloeslim.ro

tainelesanatatii.ro

constiintasanatatii.ro

bioelemente.ro

Aloe Slim Day and Night pe florentina.ro

thecube.ro

Doriti sa beneficiati de preturi speciale? Deveniti acum membru Euro Net. Click aici pentru mai multe detalii !

NONI AROMATIZAT 1000ml Nume produs:

- NONI AROMATIZAT 1000ml


Cod: 017
Pret cu amanuntul **: 51.26 EUR

Descriere:

SUC NATURAL PUR 100%
Flacon de 1000ml

NONI Aromatizat este un suc natural pur 100%, obținut din fructe recoltate din culturi mixte selectate din cele mai bune zone tropicale. Un produs de calitate superioară, organic, obținut prin presare directă, fără adaos de apă, coloranți, conservanți sau aditivi. Sucul este filtrat și separat de pulpa fructului, ce este săracă în substanțe active relevante.

NONI Aromatizat este complet natural, grație unui proces tehnologic strict, care păstrează toate principiile nutritive prețioase în timpul fermentației.
De fapt, tocmai fermentarea naturală face posibilă evitarea pasteurizării, care distruge principiile active. În consecință, produsul nu numai că păstrează toate componentele benefice, dar se autoconservă fără adaosuri de stabilizatori, fiind mai ușor asimilabil de catre organism.
Aromele excelente adăugate acestui suc extraordinar de Noni îi conferă un gust unic.

NONI Aromatizat este un extraordinar suc plin de micronutrienți esențiali, care sunt capabili să asigure suportul pentru starea de bine dorită de oricine. Iată acțiunile sinergice fundamentale ale Noni:
Adjuvant pentru creșterea naturală a imunității
Asigură energie și stare de bine, fizică și psihică
Perfect pentru revitalizarea organismului în caz de stres accentuat sau de schimbări sezoriene
Are un rol regenerant
Ajută împotriva radicalilor liberi responsabili de procesele degenerative de îmbătrânire
Bogat în substante bioactive ca vitamine, minerale, oligo-elemente, enzime, aminoacizi.

 


Noni pentru a renunța la fumat

Înainte de toate, este necesar de menționat o premiză: Noni nu este un medicament și cele ce urmează nu sunt susținute de studii științifice, ci sunt mărturii a numeroase persoane care, pentru a renunța la fumat, au gasit un ajutor valid în aceasta metoda. Cu toate acestea… Încercarea rau nu face: cine știe dacă și printre cititorii acestei cărți nu se numără vreo persoana care mulțumita Noni va reusi în sfârsit sa rupa lantul dependentei de fumat.

Este important sa subliniem ca, pentru a renunta la fumat, joaca un rol fundamental si factorul psihologic, deci este esential ca cei ce decid sa urmeze aceasta terapie, sa nu o faca pentru a multumi pe cineva, cum adeseori se întâmpla, ci sa fie cu adevarat decis sa nu mai inspire niciodata o gura de fum.

Tehnica utilizării sucului de Noni pe care o vom descrie în continuare poate fi indicata pentru a combate orice tip de dependență.

1.Stabiliți o dată, aruncați pachetele de țigări și, din acea zi impuneți-vă să nu vă mai atingeți de nici măcăr o țigară.
2. Plasați la vedere propria sticlă de suc Noni în fiecare seară,(sau o sticlă goală care să vă amintească de flaconul păstrat la frigider) înainte de a merge la culcare. Dimineața, imediat după ce vă treziți, beți două linguri (25 ml) de suc înainte de a înghiți orice alt aliment cu excepța apei.
3. În primele 3 zile de tratament, consumați cel puțin 6 linguri de suc de Noni la distanță de cel puțin doua/trei ore una de alta.
4. Începând cu ziua a 4-a diminuați doza: beți în total 4 linguri în cursul unei zile. Veți observa că dependența dumneavoastră nu mai este o nevoie fizică.
5. În acest punct va fi posibil pentru dumneavoastră să reduceți doza la un tratament de menținere, reprezentat de administrarea a doar două linguri de suc pe zi.

Pentru că acest tratament să aibă succes, este important să fie sprijinit de administrarea unei cantități mari de apă, cel mai bine naturală, oligominerală sau purificată. Motivația este simplă: acest aport suplimentar de lichide va servi la normalizarea metabolismului și la “spălarea” sângelui de nicotină.
O ultimă curiozitate: cine a renunțat la fumat prin această metodă, își amintește că, în prima perioadă de tratament, mirosul de nicotină era foarte prezent pe corp și pe haine.

Acest fenomen este probabil legat de faptul că pielea însăși este îmbibată cu nicotină, care necesită câtva timp pentru a părăsi țesuturile. În realitate, există și o motivație mai științifică care sugerează utilizarea de Noni că și ajutor împotriva dependenței de fumat: mai clar a explicat Doctorul Ralph Heinicke, o adevărată autoritate în materie de Noni și principiile active conținute de acesta, care abordează această tematică în cartea “Understanding the Miracle: An Introduction to the Science of Noni” (“Întelegerea Miracolului: O Introducere în Stiinta Fructului Noni”)

Totul este strâns legat de xeronina. După cum am văzut deja anterior, Noni conține xeronină, dar este bogat și în toate substanțele care ajută la formarea acesteia, deci putem pur și simplu spune ca îi stimulează producerea.
Xeronina este esențială pentru funcționarea celulelor. Simplificând, în momentul în care este introdusă nicotina, creierul da comandă celulelor să o utilizeze pe aceasta în locul xeroninei, care este prezentă în corp în cantități inferioare și deci este conservată pentru a fi disponibilă în caz de nevoie. Și mai grav este că, atunci când creierul se obișnuiește să primească propria “doză zilnică” de nicotina, tinde să adapteze la această formă celulelor, în așa fel încât acestea să fie capabile ele însele să o prefere, substituind-o xeroninei.
De aici începe dependența fizică, care impune unui fumator să introducă în propriul corp cantități constante de nicotină.

De fapt, prin aportul regulat de Noni, vom pune organismul să creeze mai multă xeronina. În acel punct, receptorii celulelor vor preferă xeronină nicotinei. Și să nu subestimam faptul că xeronina nu creează nici o dependență, în special pentru că este în mod natural prezentă în organism.

 Noni (Morinda citrifolia L.) este o plantă tropicală unică prin multitudinea proprietăților sale benefice, cunoscute populației polineziene de peste 2000 de ani.
Noni are habitatul ideal în insulele calde ale Pacificului. Răspândirea sa rapidă în toată zona pan-tropicală se datorează unei abilități naturale unice: semințele sale conțin câte o bulă mică de aer ce le permite să plutească, dusă de curenți, pentru luni de-a rândul.
Pline de vitalitate și iubitoare de soare, tufișurile de Noni sunt caracterizate de o incredibilă putere de adaptare. Își arată vitalitatea chiar și în cele mai vitrege condiții de viață. Noni este capabil să se regenereze și se numără printre puținele plante capabile să colonizeze solul acoperit de lava vulcanică.

Ca o plantă viguroasă și tenace, Noni își demonstrează energia vitală prin explozia de flori albe parfumate și prin mulțimea de fructe caracteristice neregulate și bizare ce îl acoperă. Acestea seamănă cu niște dude uriașe care până se coc sunt lucioase și verzi. Când sunt coapte se albesc și sunt gata de recoltat.

Fructul de Noni are un gust puternic și un miros pătrunzător dar ceea ce îl face deosebit este extraordinara concentrație de elemente nutritive care evidențiază incredibila sinergie dintre componentele sale active.

MOD DE ADMINISTRARE ȘI PĂSTRARE
Se recomandă administrarea a câte 25 ml dimineața și seara, preferabil pe stomacul gol. Noni Aromatizat poate fi luat ca atare sau poate fi diluat în apă sau în sucul de fructe preferat. După deschidere păstrați flaconul în frigider și consumați tot conținutul în 20 de zile. Prezența depunerilor garantează caracterul natural al produsului. Agitați înainte de folosire

De ce se bea sucul de Noni?
Sucul pur de Noni, deși nu este un medicament, este un tratament optim pentru propriul corp. Ajută la a ne simți mai bine și la atenuarea durerilor. Doar sucul pur de Noni, fără conservanți, păstrează întregi componentele sale și deci nu le compromite eficiența.

Sucul de Noni vindecă toate bolile?
Cum adeseori a fost dezbătut pe parcursul cărții, Noni nu trebuie asimilat ca și substitut al medicamentelor. Are fără nici un dubiu efecte analgezice, imunostimulatoare, anti hipertensive dar nu poate fi asimilat cu gândul că va avea efecte miraculoase. Adevărat este însă că Noni are capacitatea de a ajuta în marea parte a cazurilor, extinzându-și abilitățile în măsura în care pacientul este pregătit fizic și mental să-l primească.

Acționează foarte repede?
Nu este ușor de dat un răspuns unic în acest caz deoarece acest fapt variază în funcție de caracteristicile fizice și psihologice ale individului care îl folosește. Am putea însă spune, în baza anumitor observații, că s-au descoperit, după șase săptămâni de la prima întrebuințare (să ne amintim că Noni trebuie administrat în mod regulat conform indicațiilor furnizate anterior), rezultate exaltante: corpul primește mai multă energie, se percep îmbunătățiri semnificative iar persoana care îl asimilează se simte mai activă.

Se poate bea suc Noni toată viața?
Cu siguranță că da, și este chiar recomandabil, dacă se dorește parcurgerea unei vieți în plină formă și cu spiritul corect. Nu există deci o limită de timp pentru asimilarea acestuia. Cu siguranță putem adăuga că până la data actuală nu au fost înregistrate cazuri de subiecți care din cauza administrării sucului Noni să fi suferit efecte nedorite.

Pe durata sarcinii femeile pot bea suc de Noni?
Cu siguranță. Este chiar benefic să facă acest lucru. Noni reprezintă o mare sursă de nutrienți, optimizează absorbția de substanțe vitale și îmbunătățește funcționarea generală a organismului. Mai mult, în această perioadă foarte stresantă pentru orice femeie, Noni reprezintă un real sprijin psihologic. Este demonstrat că îmbunătățește și stabilizează starea psihică, fapt ce este de mare ajutor nu numai pentru mame, dar chiar și pentru viitori tați.

Diabeticii îl pot folosi?
Cantitatea de carbohidrați conținută într-o lingură (25 ml) este foarte redusă, dar diabeticii trebuie să îi acorde atenția cuvenită. În general sunt multe beneficiile pe care Noni le poate aduce diabeticilor: Kahuna îl folosesc de secole pentru a vindeca exact această boală.

Copiii îl pot folosi?
Principiile active ale sucului de Noni sunt de mare ajutor pentru copiii de toate vârstele. Dimpotrivă, un moment delicat precum creșterea ar trebui să fie în mod special monitorizată și îngrijită din punctul de vedere al nutriției: am vazut cum Noni îmbunătățește absorbția alimentelor și funcționarea proteinelor: ar fi și un mare bine pentru cei mici să se bucure de aceste trăsături ale lui. Conform mărturiilor adolescenților care îl folosesc în mod obișnuit nu numai că au mai puține probleme cu acneea decât prietenii lor, dar sunt și mai echilibrați și mai liniștiți.

Se pot lua doze mai mari?
Da, dar nu este necesar. Noni nu este un medicament, ci un aliment foarte natural și sănătos, care oferă o stimulare tonică organismului nostru.
Sunt posibile reacții alergice în urma ingerării de suc Noni?
În mod normal nu. Teoretic, orice tip de substanță este potențial capabilă să dezlănțuiască reacții alergice. Multe persoane sunt alergice la diverse alimente fără nici măcar să știe de acel aliment anume care le creează neplăceri.
Alergia este de fapt o reacție de apărare excesivă a organismului împotriva a ceva care în sine nu este deloc periculos. Persoanele care manifestă alergii legate de fructele exotice sau citrice, nu trebuie în mod necesar să dezvolte reacții alergice cu privire la Noni.
Un studiu la scară largă, efectuat în Statele Unite a demonstrat că, printre consumatorii de suc Noni procentul de persoane ce au rezultat alergice este în jur de zero.

Sucul de Noni poate fi administrat în perioadele de spitalizare?
Pentru toți aceia care au suferit o intervenție chirugicală, în perioada post-operatorie pot bea sucul de Noni. Va fi pentru ei o sursă de sănătate deoarce va oferi energie și vitalitate și va accelera scurgerea perioadei de convalescență.

Concluzii
Noni nu este un medicament dar fiind bogat în vitamine, minerale, oligoelemente, enzime, alcaloizi și fitosteroli, constituie răspunsul ideal pentru prevenirea multor maladii.
Virtuțile benefice ale fructului sunt dovedite de diferite cercetări științifice care au demonstrat că Noni înlesnește:
• amelioarea simptomelor depresiei
• combaterea radicalilor liberi și îmbătrânirii
• întărirea sistemului imunitar
• regularizarea ritmurilor biologice și somnului
• regularizarea metabolismului
• dobândirea de mai multă energie și o mai bună stare de bine psiho-fizică
• atenuarea simptomelor alergice
• îmbunătățirea problemelor pielii.

O întrebuințare constantă a sucului facilitează o contribuție decisivă la întinerirea corpului și spiritului favorizând longevitatea.

Compoziție: suc pur,natural fermentat de Noni (Morinda Citrifolia) 100%
 
Administrare: Profilactic și terapeutic -25 ml de 2 ori pe zi, dimineața pe stomacul gol și seara înainte de culcare.


**TVA inclus

Va aflati aici: / NONI AROMATIZAT 1000ml


[ Informatii suplimentare ] [ Cumpara acest produs ] [ Contact ]
Copyright 2005 - 2018 © Euro Net
Toate drepturile rezervate

Sitemap
RODSA Termeni si conditii
Produse:
The cube   Aloe slim day and night   Noni 500ml   Noni 1000ml   Noni aromatizat 500ml   Noni aromatizat 1000ml   Euro 2 diet   Papaya start up   Papaya pura   Fisio diur cu aroma de ceai verde   Fisio diur cu aroma de grapefruit   Fisio diur cu aroma de ananas   Aloevolution deoepil   Aloevolution pocket   Fem_care   Aloekeep white   Penelope - cremă de măini, fată si corp   Penelope - crema de fata cu extract de caviar