aloe vera de la euronet Get Adobe Flash player www.asearedox.ro Ne gasiti si pe Facebook 
Ne gasiti si pe Netlog 
ACCES DISTRIBUITORI       Despre noi |  Misiune |  Produse |  Afectiuni |  Marturii |  In media |  Inregistrare distribuitor |  Inregistrare client preferential |  Contactati Euro Net |  Plan afacere
Username
ParolaZuccari

Aloeveraextra.ro

Re-code

nonizuccari.ro

aloeslim.ro

tainelesanatatii.ro

constiintasanatatii.ro

bioelemente.ro

Aloe Slim Day and Night pe florentina.ro

thecube.ro

Doriti sa beneficiati de preturi speciale? Deveniti acum membru Euro Net. Click aici pentru mai multe detalii !

NONI 500ml Nume produs:

- NONI 500ml


Cod: 014
Pret cu amanuntul **: 25.63 EUR

Descriere:

SUC NATURAL PUR 100%
Flacon de 500ml

NONI este un suc natural pur 100%, obținut din fructe recoltate din culturi mixte selectate din cele mai bune zone tropicale. Un produs de calitate superioară, organic, obținut prin presare directă, fără adaos de apă, coloranți, conservanți sau aditivi. Sucul este filtrat și separat de pulpa fructului, ce este săracă în substanțe active relevante.

NONI este complet natural, grație unui proces tehnologic strict, care păstrează toate principiile nutritive prețioase în timpul fermentației.
De fapt, tocmai fermentarea naturală face posibilă evitarea pasteurizării, care distruge principiile active. În consecință, produsul nu numai că păstrează toate componentele benefice, dar se autoconservă fără adaosuri de stabilizatori, fiind mai ușor asimilabil de către organism.

MOD DE ADMINISTRARE ȘI PĂSTRARE
Se recomandă administrarea a câte 25 ml dimineața și seara, preferabil pe stomacul gol. Noni poate fi luat ca atare sau poate fi diluat în apă sau în sucul de fructe preferat. După deschidere păstrați flaconul în frigider și consumați tot conținutul în 20 de zile. Prezența depunerilor garantează caracterul natural al produsului. Agitați înainte de folosire.

Fructul Noni este o sursă optimă de vitamina C, conținând circa 155 mg de acid ascorbic pe 100 grame. Vitamina C, sau acidul ascorbic, este o moleculă ce are multe întrebuințări în interiorul organismului nostru și este implicată în numeroase activități biochimice:

• Transportul hidrogenului și electronilor
• Sinteza colagenului și diverse reacții de hidroxilare
• Biosinteza carnitinei și catecolaminelor
• Catabolismul fenilalaninei și tirosinei
• Metabolizarea histaminei
• Protejarea împotriva radicalilor liberi.
Aceasta mai are și un rol fundamental în reacțiile imunodefensive și antibacteriene.

În anul 1953 dr. Ralph Heinicke a fost fascinat de  istorisirile traditionale care făceau referire la sucul de noni. După câteva descoperiri semnificative, acesta a fost convins de potențialul său de a îmbunătăți sănătatea pe mai multe niveluri. De atunci și-a dedicat viața explorării efectelor sucului de noni și promovării acestuia.  După dr Ralph Heinicke sucul de noni reprezintă cea mai valoroasă sursă de xeronină.

Sucul de noni este benefic în: artrite, diabet, hipertensiune arterială, dermatomiozită, dureri de cap, probleme cardiace, SIDA, tumori, ulcer gastric, depresie, tulburări digestive, arterioscleroză, tulburări vasculare, intoxicații, dependența de droguri și alte tipuri de dependențe.

Dr. Allen a fost printre primii care au scris despre efectele benefice ale sucului de noni. Dr. Abbott a scris un studiu despre efectele sucului de noni în diabetul zaharat. Dr. Bushnell a evidențiat efectele benefice ale sucului de noni în fracturi și ulcerații.

În prezent, se cunosc peste 100 de elemente importante în sucul de noni, printre care: magneziu, calciu, cupru, fier, fosfor, vitamina C, provitamina A, vitamine din grupul B, enzime și proteine necesare organismului.

Cercetătorii de la Universitatea Metz din Franta, în anii 90, au demonstrat efectul benefic al sucului de noni în hipertensiunea arterială. Au documentat, de asemenea, efectul antialgic puternic (împotriva durerii) al sucului de noni, efect datorat conținutului de proxeronină.

Un grup de cercetători de la Universitatea din Tokyo au analizat peste 5000 de substanțe din sucul de noni și efectele sale anti-cancerigene, demonstrând efectul damnacathalului în blocarea dezvoltării anumitor celule canceroase.

Studiind proprietățile anticanceroase ale sucului de  noni, Dr. Tate a ajuns la următoarele concluzii: seleniul și damnacanthalul distrug celulele canceroase, betasitosterolul împiedică răspândirea celulelor neoplazice în restul corpului, polizaharidele cresc imunitatea, iar xeronina, obtinuta din proxeronina acționează la nivelul membranelor celulare, crescând capacitatea acestora de a abosrbi nutrienții.

Elementele active din noni stimulează maduva osoasă, crescând imunitatea.  Protejează împotriva infecțiilor cu diverse tipuri de virusuri, așa cum a fost confirmat de mai multe studii independente.

Atunci când au fost întrebați cum funcționează sucul de noni, polinezieni au admis cu sinceritate că nu știu răspunsul la această întrebare.  Mai târziu, în 1998, trei cercetători au primit Premiul Nobel pentru Medicină pentru că au descris efectele oxidului nitric la nivelul organismului uman.  S-a demonstrat că sucul de noni stimulează producerea de oxid nitric în corpul nostru. Acest fapt este deosebit de benefic în cazul persoanelor care suferă de hipertensiune arterială, știut fiind faptul că oxidul nitric favorizează relaxarea musculaturii netede arteriale.

În general, nu se cunosc efecte secundare consumului  de noni. Dacă se observă tulburari digestive, este indicat să reduceți doza.

Conform experienței sale sale de ani de zile, Dr. Solomon a spus că, atunci când pacienții se plâng că nu au observat efectele scontate după consumul sucului de noni, este vorba despre faptul că s-au luat doze prea mici și/sau un timp insuficient. În peste 95% din cazuri, cei care au înregistrat ameliorări după consumul acestui produs, au facut tratament cel putin 3 luni neîntrerupt.

American FDA (Societatea Americană pentru Alimente și Medicamente) a clasificat sucul de noni în categoria GRAS (în general considerate sigure). Aceasta înseamnă că sucul de noni este sigur  pentru femeile însărcinate și pentru cele care alăptează. Cafeaua, de exemplu, nu este încadrată în această categorie.

Un studiu efectuat la Universitatea Illinois asupra unui lot de fumatori a arătat ca după 30 de zile de tratament cu suc de noni de două ori pe zi, nivelul lipid peroxidazei a scăzut cu 27%, iar superoxidul anionic cu 23%. Aceste rezultate indică o putere antioxidantă a sucului de noni de 2,8 ori mai mare decât a vitaminei C. Oxidarea este un factor important în declanșarea cancerului, de aceea utilizarea extractelor naturale cu proprietăți antioxidante contribuie la prevenirea aparitței tumorilor.

Principalele ingrediente active din sucul de noni sunt: vitamina C, potasiul, scopoletina, acidul octanoic, terpenoizii, vitamina A, acidul linoleic, diverși aminoacizi esențiali. Noni conține și un precursor al xeroninei, compus implicat în repararea celulară și chiar în repararea ADN-ului.

Sunt câteva studii care au confirmat efectul anti-angiogenic al sucului de noni. Asta înseamnă că în sucul de noni există anumite substanțe care inhibă formarea de capilare noi. Într-unul dintre aceste studii, 34 de femei cu cancer de sân au fost împărție în două loturi: jumătate au reprezentat lotul martor, iar jumătate au primit tratament cu suc de noni. După 14 de zile de tratament, în grupul martor s-a înregistrat o creștere de șase ori a rețelei de capilare de la nivelul tumorii, iar în grupul tratat cu noni s-a evidențiat o încetare a dezvoltării rețelei de capilare, cu degradarea parțială a capilarelor existente. Astfel, se poate spune că noni previne dezvoltarea tumorilor prin împiedicarea dezvoltării rețelei vasculare necesare pentru hrănirea lor.

Studii semnificative au evidențiat efectul analgezic al sucului de noni. Efectul de inhibitie al COX-2 a fost comparabil cu celecoxibul, iar al COX-1 cu 41% mai puternic decât al aspirinei.


Noni pentru a renunța la fumat

Înainte de toate, este necesar de menționat o premiză: Noni nu este un medicament și cele ce urmează nu sunt susținute de studii știintifice, ci sunt mărturii a numeroase persoane care, pentru a renunța la fumat, au găsit un ajutor valid în aceasta metodă. Cu toate acestea… Încercarea rău nu face: cine știe dacă si printre cititorii acestei cărți nu se numară vreo persoană care mulțumită Noni va reuși în sfârșit să rupă lanțul dependenței de fumat.

Este important să subliniem că, pentru a renunța la fumat, joacă un rol fundamental și factorul psihologic, deci este esențial că cei ce decid să urmeze această terapie, să nu o facă pentru a mulțumi pe cineva, cum adeseori se întâmpla, ci sa fie cu adevarăt decis sa nu mai inspire niciodata o gură de fum.

Tehnica utilizării sucului de Noni pe care o vom descrie în continuare poate fi indicată pentru a combate orice tip de dependență.

1.Stabiliți o dată, aruncați pachetele de țigari și, din acea zi impuneți-vă să nu vă mai atingeți de nici măcar o țigară.
2. Plasați la vedere propria sticlă de suc Noni în fiecare seară,(sau o sticlă goală care să vă amintească de flaconul pastrat la frigider) înainte de a merge la culcare. Dimineața, imediat după ce vă treziți, beți două linguri (25 ml) de suc înainte de a înghiți orice alt aliment cu excepția apei.
3. În primele 3 zile de tratament, consumați cel puțin 6 linguri de suc de Noni la distanță de cel puțin doua/trei ore una de alta.
4. Începând cu ziua a 4-a diminuați doza: beți în total 4 linguri în cursul unei zile. Veți observa că dependența dumneavoastră nu mai este o nevoie fizică.
5. În acest punct va fi posibil pentru dumneavoastră să reduceți doza la un tratament de menținere, reprezentat de administrarea a doar două linguri de suc pe zi.

Pentru ca acest tratament sa aiba succes, este important sa fie sprijinit de administrarea unei cantități mari de apă, cel mai bine naturală, oligominerală sau purificată. Motivația este simplă: acest aport suplimentar de lichide va servi la normalizarea metabolismului și la “spălarea” sângelui de nicotină.
O ultimă curiozitate: cine a renunțat la fumat prin această metodă, îsi amintește că, în prima perioadă de tratament, mirosul de nicotina era foarte prezent pe corp și pe haine.

Acest fenomen este probabil legat de faptul că pielea însăși este îmbibată cu nicotină, care necesită câtva timp pentru a părăsi țesuturile. În realitate, există și o motivație mai știintifică care sugerează utilizarea de Noni ca și ajutor împotriva dependenței de fumat: mai clar a explicat Doctorul Ralph Heinicke, o adevărată autoritate în materie de Noni și principiile active conținute de acesta, care abordează această tematică în cartea “Understanding the Miracle: An Introduction to the Science of Noni” (“Întelegerea Miracolului: O Introducere în Stiinta Fructului Noni”)

Totul este strâns legat de xeronină. După cum am văzut deja anterior, Noni conține xeronină, dar este bogat si în toate substantele care ajuta la formarea acesteia, deci putem pur si simplu spune ca îi stimuleaza producerea.
Xeronina este esentiala pentru functionarea celulelor. Simplificând, în momentul în care este introdusa nicotina, creierul da comanda celulelor sa o utilizeze pe aceasta în locul xeroninei, care este prezenta în corp în cantitati inferioare si deci este conservata pentru a fi disponibila în caz de nevoie. Si mai grav este ca, atunci când creierul se obisnuieste sa primeasca propria “doza zilnica” de nicotina, tinde sa adapteze la aceasta forma celulelor, în asa fel încât acestea sa fie capabile ele însele sa o prefere, substituind-o xeroninei.
De aici începe dependenta fizica, care impune unui fumator sa introduca în propriul corp cantitati constante de nicotina.

De fapt, prin aportul regulat de Noni, vom pune organismul să creeze mai multa xeronina. În acel punct, receptorii celulelor vor prefera xeronina nicotinei. Și să nu subestimăm faptul că xeronina nu creează nici o dependență, în special pentru că este în mod natural prezentă în organism.
 
A fost demonstrat prin experimente de laborator că Noni stimulează celulele să producă oxid de azot, în mod comun denumit oxid nitric. Acest fapt poate nu vă spune multe sau dimpotrivă ar putea să vă îngrijoreze, din moment ce oxidul nitritic este cunoscut ca și o substanță dăunătoare pentru mediu, emis ca și gaz de eșapament de către automobile. Oxidul nitric a fost numit molecula anului în 1992 în Science Magazine (Jurnalul Științific) pentru importanta sa activitate biologică.
Proprietățile excepționale ale oxidului nitric au fost descoperite în anii `80. Importanța sa deosebită a fost brusc recunoscută de către comunitatea științifică: pentru acest fapt oamenii de știință Louis Ignarro, Robert Furchgott și Ferid Murad au primit premiul Nobel pentru medicină în 1998.

Noni are o întrebuințare milenară, să ne amintim că era utilizat de indigeni deja cu 2000 de ani în urmă pentru a vindeca: fracturi de oase, entorse, răni profunde la nivelul pielii, contuzii, menstruații neregulate, cardio vasculopatii (ateroscleroza), tumori, ulcere gastrice, probleme de piele, depresii, simptome de oboseală cronică, senilitate, probleme digestive și astm.
Mulțumită numeroaselor studii efectuate pe Morinda citrifolia L. s-a descoperit că aceasta este imunostimulant, analgezic, anti-hipertensiv, detoxifiant, antiinflamator, antioxidant, antiviral, antibacterian, antiparazitar, energizant și multe altele încă. Să descoperim, deci, mai în detaliu, diversele proprietăți ale acestei plante care, pe bună dreptate, de cele mai multe ori a fost numită “miraculoasă”.

În Italia cresc cazurile de mortalitate legate de persoanele care au fost lovite de infarct. Alarma este dată de analiza a 100.000 de cazuri care se înregistrează în fiecare an în Italia.
Aparatul nostru circulator este o rețea de vase sanguine prin interiorul cărora curge sângele. Arterele, venele și capilarele sunt responsabile cu transportul oxigenului, nutrienților, hormonilor și multor altor substanțe vitale pentru supraviețuirea corpului nostru. O funcționare greșită a sistemului nostru circulator poate fi cauza unor nereguli serioase ale inimii printre care: inimă mărită sau îngroșată; tahicardie de la hipertensiune; presiunea sanguină ridicată poate duce la o ocluzie a arterelor și o explozie sanguină ulterioară ar putea cauza infarctul.

Cu siguranță pentru a favoriza o bună circulație a sângelui și pentru a preveni orice problemă la inimă este bine să se urmeze anumite reguli: menținerea unui regim alimentar corect, cu mâncăruri puțin grase și cu puțină sare; oprirea fumatului și efectuarea de activitate fizică regulată, chiar și treizeci de minute de plimbare la pas rapid în fiecare zi ar fi de ajuns. Un astfel de stil de viață ar putea fi completat prin administrarea zilnică de suc de Noni.
În sucul de Noni se găsește scopoletina, compus descoperit la Universitatea din Hawaii în 1992, care favorizează dilatarea arterelor ceea ce permite prin urmare scăderea tensiunii arteriale mulțumită producerii de oxid nitric. Oxidul nitric acționează direct asupra vaselor sanguine sporind elasticitatea acestora, inima devenind în acest fel mai puțin obosită și se reduce în consecință hipertensiunea. Xeronina intervine în restructurarea celulelor deteriorate din sistemul circulator.

Stimularea indirectă a xeroninei, conținută în sucul de Noni, asupra organismului pentru a produce endorfine este esențială pentru a combate durerea. Xeronina acționează direct asupra proteinelor prezente în celulele implicate în distribuția durerii. Cum am văzut deja, capacitatea analgezică a Morindei citrifolia este în doze mari și este la 75% din aceea a morfinei. Spre deosebire, însă, de aceasta din urmă, ea nu produce daune organismului. Este eficace împotriva cefaleelor debilitare, mialgiilor, durerilor articulare, neuromusculare și scheletice. Teste efectuate în 1990 demonstrează că ameliorează semnificativ rezistența la durere. Cercetătorii sunt convinși că Noni nu are nici un efect toxic. Până acum pare că Noni întărește în mod decisiv organismul împotriva durerii.

Fructul Noni poate fi folosit pentru a combate multe dependențe: în mod sigur acționează împotriva dependenței de fumat. Substanța care cauzează dependența de fumat este nicotina. Nicotina este un alcaloid, așa cum este și cocaina și marea parte a substanțelor care provoacă obișnuință. Nicotina acționează asupra centrilor nervoși ai plăcerii, solicitându-i. Odată terminat efectul asupra organismului, reacționează, solicitând din nou același stimul, și de aici rezultă sindromul dependenței. Noni aduce xeronina, care este și ea tot un alcaloid. Xeronina se atașează de acei reactivi care au o mare afinitate pentru nicotină modulându-le activitatea. Din acest motiv xeronina este un bun adjuvant în procesul de dezintoxicare.

Sistemul imunitar este o “aglomerare” de celule și organe limfatice primare și secundare – amigdale, timus, splina, apendice limfatic și măduva osoasă – care ne protejează corpul de atacul continuu al bacteriilor, paraziților și virușilor. Organele limfatice sunt răspunzătoare pentru creșterea și dezvoltarea limfocitelor, adică celulele prezente în sânge care au un efect imunostimulator. Acestea recunosc toate posibilele amenințări pentru corpul nostru și le combat. Putem astfel clasifica diversele nereguli legate de sistemul imunitar:
Alergia – este reacția anormală și exagerată a organismului pentru substanțe care în mod normal sunt bine tolerate, sau chiar utile acestuia, așa cum sunt alimentele. Când cauzează această reacție, substanța este denumită alergen. Principalele simptome sunt strănutul, usturimea ochilor și lăcrimare, furnicături, dar chiar și reacții cutanate cum ar fi roșeața, iritațiile, apariția de umflături.

HIV/SIDA – SIDA cauzează o stare inflamatorie cronică care produce disfuncționalități severe sistemului imunitar și o reducere în consecință a limfocitelor T.
Cancerul – reproducerea necontrolată a anumitor celule modificate din punct de vedere cromozomic și cauzează neoplazii. Astfel de celule nu mai răspund sistemelor pe care corpul nostru le activează pentru a se apăra.
Admițând că prevenirea este esențială pentru a vindeca bolile pe care le-am analizat, este important să ne amintim cum Noni reușește să aibă un efect imunostimulator. Polizaharidele conținute de acesta stimulează organsimul să producă limfocite, și anume limfocitele T, constituenții principali ai sistemului imunitar, responsabile pentru apărarea împotriva atacului microorganismelor patogene ca virușii, bacteriile și sporii.
Teste efectuate cu succes pe Noni evidențiază dezvoltarea timusului (glandă importană în procesul de creștere a limfocitelor T). Xeronina stimulează producerea de celule T care acționează direct la nivelul imunității celulo-mediate. Noni stimulează în plus producerea de anticorpi care se dispun apoi pe membranele celulare, cu funcții de apărare.
Pe lângă acestea combinația dintre xeronină și acidul ursolic prezente în Noni are un impact pozitiv asupra sistemului imunitar ajutându-l să prevină cancerul dar și să combată acțiunea diverșilor agenți virali și infecții, având în vedere de exemplu că ar putea să reare celulele distruse de HIV.

Doctroul Hall, un medic din Statul Utah, a întâlnit o îmbunătățire decisivă a stării de sănătate a pacienților care sufereau de artrită, tendinită, bursită sau tunel carpian cărora le prescrisese sucul de Noni ca supliment alimentar. Doctorul Hall susține că Noni ajută corpul să-și regleze și să controleze procesele inflamatoare.
Noni, mulțumită scopolaminei, este capabil să inhibe creșterea Helicobacter pilori, responsabil pentru dureroasele ulcere gastrice.

Procesul de îmbătrânire bombardează corpul nostru cu radicali liberi care pot cauza o multitudine de boli degenerative datorate de o înmulțire celulară ce poate duce la melanoame cutanate sau forme tumorale. Teoria xeroninei susține că, în timp ce îmbătrânim, corpul încet - încet sintetizează din ce în ce mai puțină xeronină. Bând suc de Noni, care este bogat în xeronină, se încetinește în mod decisiv acest proces. Celulele fitohrănitoare conținute de Noni protejează corpul de radicalii liberi. Noni conține doi dintre cei mai buni antioxidanți: vitamina C și seleniul.
În mod esențial combate efectele negative ale radicalilor liberi asurpra organismului nostru.

De ce se bea sucul de Noni?
Sucul pur de Noni, deși nu este un medicament, este un tratament optim pentru propriul corp. Ajută la a ne simți mai bine și la atenuarea durerilor. Doar sucul pur de Noni, fără conservanți, păstrează întregi componentele sale și deci nu le compromite eficiența.

Sucul de Noni vindecă toate bolile?
Cum adeseori a fost dezbătut pe parcursul cărții, Noni nu trebuie asimilat ca și substitut al medicamentelor. Are fără nici un dubiu efecte analgezice, imunostimulatoare, anti hipertensive dar nu poate fi asimilat cu gândul că va avea efecte miraculoase. Adevărat este însă că Noni are capacitatea de a ajuta în marea parte a cazurilor, extinzându-și abilitățile în măsura în care pacientul este pregătit fizic și mental să-l primească.

Acționează foarte repede?
Nu este ușor de dat un răspuns unic în acest caz deoarece acest fapt variază în funcție de caracteristicile fizice și psihologice ale individului care îl folosește. Am putea însă spune, în baza anumitor observații, că s-au descoperit, după șase săptămâni de la prima întrebuințare (să ne amintim că Noni trebuie administrat în mod regulat conform indicațiilor furnizate anterior), rezultate exaltante: corpul primește mai multă energie, se percep îmbunătățiri semnificative iar persoana care îl asimilează se simte mai activă.

Se poate bea suc Noni toată viața?
Cu siguranță că da, și este chiar recomandabil, dacă se dorește parcurgerea unei vieți în plină formă și cu spiritul corect. Nu există deci o limită de timp pentru asimilarea acestuia. Cu siguranță putem adăuga că până la data actuală nu au fost înregistrate cazuri de subiecți care din cauza administrării sucului Noni să fi suferit efecte nedorite.

Pe durata sarcinii femeile pot bea suc de Noni?
Cu siguranță. Este chiar benefic să facă acest lucru. Noni reprezintă o mare sursă de nutrienți, optimizează absorbția de substanțe vitale și îmbunătățește funcționarea generală a organismului. Mai mult, în această perioadă foarte stresantă pentru orice femeie, Noni reprezintă un real sprijin psihologic. Este demonstrat că îmbunătățește și stabilizează starea psihică, fapt ce este de mare ajutor nu numai pentru mame, dar chiar și pentru viitori tați.

Diabeticii îl pot folosi?
Cantitatea de carbohidrați conținută într-o lingură (25 ml) este foarte redusă, dar diabeticii trebuie să îi acorde atenția cuvenită. În general sunt multe beneficiile pe care Noni le poate aduce diabeticilor: Kahuna îl folosesc de secole pentru a vindeca exact această boală.

Copiii îl pot folosi?
Principiile active ale sucului de Noni sunt de mare ajutor pentru copiii de toate vârstele. Dimpotrivă, un moment delicat precum creșterea ar trebui să fie în mod special monitorizată și îngrijită din punctul de vedere al nutriției: am vazut cum Noni îmbunătățește absorbția alimentelor și funcționarea proteinelor: ar fi și un mare bine pentru cei mici să se bucure de aceste trăsături ale lui. Conform mărturiilor adolescenților care îl folosesc în mod obișnuit nu numai că au mai puține probleme cu acneea decât prietenii lor, dar sunt și mai echilibrați și mai liniștiți.

Se pot lua doze mai mari?
Da, dar nu este necesar. Noni nu este un medicament, ci un aliment foarte natural și sănătos, care oferă o stimulare tonică organismului nostru.
Sunt posibile reacții alergice în urma ingerării de suc Noni?
În mod normal nu. Teoretic, orice tip de substanță este potențial capabilă să dezlănțuiască reacții alergice. Multe persoane sunt alergice la diverse alimente fără nici măcar să știe de acel aliment anume care le creează neplăceri.
Alergia este de fapt o reacție de apărare excesivă a organismului împotriva a ceva care în sine nu este deloc periculos. Persoanele care manifestă alergii legate de fructele exotice sau citrice, nu trebuie în mod necesar să dezvolte reacții alergice cu privire la Noni.
Un studiu la scară largă, efectuat în Statele Unite a demonstrat că, printre consumatorii de suc Noni procentul de persoane ce au rezultat alergice este în jur de zero.

Sucul de Noni poate fi administrat în perioadele de spitalizare?
Pentru toți aceia care au suferit o intervenție chirugicală, în perioada post-operatorie pot bea sucul de Noni. Va fi pentru ei o sursă de sănătate deoarece va oferi energie și vitalitate și va accelera scurgerea perioadei de convalescență.

Concluzii
Noni nu este un medicament dar fiind bogat în vitamine, minerale, oligoelemente, enzime, alcaloizi și fitosteroli, constituie răspunsul ideal pentru prevenirea multor maladii.
Virtuțile benefice ale fructului sunt dovedite de diferite cercetări științifice care au demonstrat că Noni înlesnește:
• amelioarea simptomelor depresiei
• combaterea radicalilor liberi și îmbătrânirii
• întărirea sistemului imunitar
• regularizarea ritmurilor biologice și somnului
• regularizarea metabolismului
• dobândirea de mai multă energie și o mai bună stare de bine psiho-fizică
• atenuarea simptomelor alergice
• îmbunătățirea problemelor pielii.

O întrebuințare constantă a sucului facilitează o contribuție decisivă la întinerirea corpului și spiritului favorizând longevitatea.
Compoziție: suc pur, natural fermentat de Noni (Morinda Citrifolia) 100%
Administrare: Profilactic și terapeutic -25 ml de 2 ori pe zi, dimineața pe stomacul gol și seara înainte de culcare.Odată deschis , flaconul se păstrează în frigider


**TVA inclus

Va aflati aici: / NONI 500ml


[ Informatii suplimentare ] [ Cumpara acest produs ] [ Contact ]
Copyright 2005 - 2018 © Euro Net
Toate drepturile rezervate

Sitemap
RODSA Termeni si conditii
Produse:
The cube   Aloe slim day and night   Noni 500ml   Noni 1000ml   Noni aromatizat 500ml   Noni aromatizat 1000ml   Euro 2 diet   Papaya start up   Papaya pura   Fisio diur cu aroma de ceai verde   Fisio diur cu aroma de grapefruit   Fisio diur cu aroma de ananas   Aloevolution deoepil   Aloevolution pocket   Fem_care   Aloekeep white   Penelope - cremă de măini, fată si corp   Penelope - crema de fata cu extract de caviar