aloe vera de la euronet Get Adobe Flash player www.asearedox.ro Ne gasiti si pe Facebook 
Ne gasiti si pe Netlog 
ACCES DISTRIBUITORI       Despre noi |  Misiune |  Produse |  Afectiuni |  Marturii |  In media |  Inregistrare distribuitor |  Inregistrare client preferential |  Contactati Euro Net |  Plan afacere
Username
ParolaZuccari

Aloeveraextra.ro

Re-code

nonizuccari.ro

aloeslim.ro

tainelesanatatii.ro

constiintasanatatii.ro

bioelemente.ro

Aloe Slim Day and Night pe florentina.ro

thecube.ro

Doriti sa beneficiati de preturi speciale? Deveniti acum membru Euro Net. Click aici pentru mai multe detalii !

EURO 2 DIET Nume produs:

- EURO 2 DIET


Cod: 021
Pret cu amanuntul **: 52.83 EUR

Descriere:

Eur O2 Diet

Obezitatea a fost considerată de Organizația Mondială a Sănătății ca epidemia secolului XXI în țările industrializate. Pe plan mondial a crescut rata mortalității datorată obezității și a problemelor sale derivate. În prezent, presupune cheltuieli sanitare de aproape 100 miliarde de dolari americani. În Spania, una din 12 morți are obezitatea ca factor declanșator. Pericolul ei este cu atât mai mare cu cât este concomitentă cu alte amenințări pentru sănătate, cum sunt diabetul, colesterolul ridicat și hipertensiunea.

Ce este L-carnitina și cum funcționează?

În cadrul acestui preparat întalnim formula Eur O2 (enzime, minerale și aminoacizi), pe care am cunoscut-o în celelalte produse din gamă, doar că aceasta este îmbunătățită cu L-carnitina.

L-Carnitina este o substanță produsă la nivelul ficatului și rinichilor, iar rolul ei în organism este acela de a facilita transportul acizilor grași către mitocondrii. Aceste formațiuni intracelulare au ca principală funcție producerea de energie, ca urmare a arderii lanțurilor de acizi grași. Se cunoaște faptul că L-carnitina este în cea mai mare parte asimilată din alimente (lapte, carne) și doar aproximativ 25% este de natură endogenă.

Printre alte efecte benefice, L-Carnitina reușește să îmbunătățească funcția hepatică și să reducă riscul apariției bolilor cardiovasculare.

Indiferent unde este situat (șolduri, fese, coapse), stratul adipos conține o cantitate semnificativă de acizi grași. Aceștia sunt o formă de energie destul de dificil de folosit de către corp, care preferă adesea arderea glucozei.

Beneficii demonstrate prin studii științifice
Studiile au confirmat efectul benefic al L-carnitinei pentru organism. Un studiu publicat în numarul din ianuarie 2003 al Jurnalului Nutriția a urmărit efectul L-carnitinei asupra metabolismului femeilor tinere ce efectuau exerciții. Cercetătorii au constatat în grupul de femei ce a primit L-carnitina (0,68 g sau 680 mg zilnic) o diminuare a țesutului gras cu 1,35% după 35 de zile, precum și o creștere accelerată a arderii grăsimilor, comparat cu grupul de femei care au primit o pilula inertaă (placebo).

Pe lângă importanța ei în arderea grasimilor, L-carnitina este utilă în creșterea performanțelor sportive, în boala de inima și chiar și în cadrul tratamentului diverselor cancere. De la descoperirea L-carnitinei în anul 1905 și până în prezent au fost publicate peste 9000 de studii privind L-carnitina.
Unele studii din 2007 au aratăt capacitatea L-carnitinei de a proteja ficatul și nervii periferici.

Este utilă și în boala celiaca (celiachie), o afecțiune foarte întalnită în ziua de azi, dar slab diagnosticată, produsă de intoleranța la glutenul din cereale.

Este eficientă chiar și în cazul cancerului la sân, putând diminua dimensiunea tumorii.

Nu în ultimul rând, L-carnitina are capacitate antioxidantă semnificativă. Prin acest mecanism, L-carnitina netezește vasele de sânge, deteminand relaxarea lor, lucru ce asigură un flux mai bun de nutrienți și oxigen către organele vitale.

L-carnitina este produsă în mod natural în corp.
Concentrațiile maxime sunt în muschi și în inimă. Sinteza de L-carnitina are loc în ficat și rinichi, necesită doi aminoacizi esențiali – lisina și metionina, dar si vitamina C, vitamina B6 și niacină. Acestă este un alt motiv pentru care dietele de infometare nu au efect. Ele sunt deficitare în lisină și metionină (ce provin din carne sau lapte) și duc la o sinteză mică de L-carnitină. Astfel nu se ard grăsimile, iar oamenii se miră de ce nu slăbesc consumând doar 500 de calorii zilnic.

În corp se sintetizează zilnic 20 mg de L-carnitină, reprezentând 10% din necesarul zilnic.
O dietă adecvată trebuie să aducă încă 100-300 mg prin aport alimentar. Alimentele cu o concentrație mare de L-carnitină sunt: carnea de vită (143mg/100g), porcul (25mg/100g), carnea de pasăre (13mg/100g) și peștele (3- 10mg/100g). Există pe piața și suplimente alimentare sau produse alimentare ce conțin o cantitate semnificativă de L-carnitina, cum ar fi EurO2 Diet.
Datorită sintezei limitate, L-carnitina este recunoscută ca un supliment esențial pentru organism încă din anul 1986, când, în cadrul „Simpozionului despre Nutrienți Conditional Esentiali” s-a stabilit importanța ei pentru sănătate.

Cercetătorii au demonstrat ca o lipsă a L-Carnitinei poate provoca un exces al lipidelor.
Astfel, acizii grași nu pot traversa membrana mitocondriilor fără ajutorul L-carnitinei ca transportator. Se spune că în lipsa ei grăsimile au tendința de a se acumula în interiorul țesuturilor musculare si adipose pe artere.
Toată lumea poate profita de beneficiile aduse de L-Carnitină; vegetarienii trebuie în mod obligatoriu să consume suplimente de L-Carnitină pentru a-și păstra sănătatea. Lipsa L-Carnitinei poate provoca oboseală, amețeli, angine, probleme musculare, etc.
Persoanele ce au celulită sau zone de grăsime localizate, luând acest produs vor vedea cum aceste grăsimi vor începe să dispară, se vor arde, recuperându-și energia și având o mai bună rezistență la răceli și oboseală.

Studiile realizate cu privire la L-Carnitină au arătat existența următoarelor proprietăți.
• Ajută la susținerea sistemului circulator, eliminând colesterolul și potențează mușchiul cardiac, ce va favoriza transformarea acizilor grași în energie. Sunt medici care o recomandă în tratamentul diferitelor boli cardiovasculare, pentru a le preveni sau evita reapariția lor.
• Reduce nivelul colesterolului nociv (LDL) și crește nivelul colesterolului util (HDL), favorizând eliminarea trigliceridelor.
• Favorizeă tonusul muscular și oferă un nivel de energie mai ridicat, ajutând acizii grași să pătrundă în mitocondrii și astfel „motorul” nostru (corpul nostru) obține energia într-un mod mai simplu. Ideală în astenii și oboseală cronică. De asemenea pentru sportivi și atleți, putând sporii rezistența lor și construcția musculară.
• Ajută la controlul greutății, favorizând combustia acizilor grași. În schimb, ajută la formarea masei musculare.
• Acționează asupra metabolizării aminoacizilor implicați în detoxifiera amoniacală și în producția de uree. Acest lucru este interesant în special pentru cei care practică sport profesional și de elită.
• Intervine în producția acetilenei necesară fabricării Acetilcolinei care este un neurotransmițător cerebral.

ENZIMELE
Din punctul de vedere al multor autori, enzimele pot fi soluția pentru o viață cât mai lungă. Ceea ce noi numim „proces de îmbătrânire”, pentru unii cercetători nu este decât manifestarea deficitului enzimatic din corpurile noastre. Celulele persoanelor tinere conțin de 10 ori mai multe enzime decat celulele persoanelor în vârstă. Fără enzime, alimentele nu pot fi metabolizate eficient, nu există nutrienți și atunci apare o deficiență de hrănire a
celulelor.

În general, putem clasifica enzimele în trei grupe:
enzimele digestive- metabolizează alimentele. Proteaza (proteinele), amilaza (amidonul) și lipaza (grăsimile);
enzimele metabolice- sunt prezente în fiecare celulă din corp. Ajută la eliminarea toxinelor din organism și a resturilor ce provin din procesul de metabolizare, oferă energie, repară celulele și luptă împotriva infecțiilor.
enzimele alimentare- prezente în alimentele crude. Ajută la digestie și îmbunătățesc funcționarea enzimelor metabolice și digestive (distruse după metabolizare).

Enzimele sunt catalizatori de natură proteică, ce ajută la realizarea proceselor fiziologice, produse de organismele vii. În consecință, deficiențele funcțiilor enzimatice creează patologii.

AMINOACIZII
Sunt substanțe cristaline, având aproape mereu un gust dulce; ca proprietate caracteristică putem menționa caracterul acid pe care îl au și activitatea optică.; din punct de vedere chimic sunt acizi carboxilici ce au cel puțin un grup amino în fiecare moleculă; 20 de aminoacizi diferiți sunt elementele esențiale ce intră în alcătuirea proteinelor. Pe lậngă aceștia, se mai cunosc și alții ce intră în componența peretelui celular. Plantele pot sintetiza toți aminoacizii în timp ce omul poate sintetiza numai 16, din cauza faptului că acesta sintetizează reciclând celulele moarte din cadrul intestinului și catabolizează proteinele în cadrul propriului corp.

Aminoacizii sunt unitățile elementare constituente ale moleculelor denumite Proteine. Mai mult, în mod elementar, sunt “pietrele de temelie” pe care organismul reconstituie permanent proteinele specifice consumate pentru a ne menține în viață. Proteinele reprezintă cei mai numeroși compuși nitrogenați din cadrul organismului, fiind de asemenea esențiali vieții. De fapt, datorită numărului mare și structurii pe care o au, proteinele îndeplinesc funcții diverse, participând în cadrul tuturor proceselor biologice și constituind structuri fundamentale ale organismelor vii. În acest mod, ele acționează accelerând reacțiile chimice care, în alt mod, nu s-ar putea produce în timpul necesar (enzime), transportând substanțe (cum este hemoglobina din cadrul sângelui, care transportă oxigenul către țesuturi), îndeplinind funcții structurale (ca și cheratina din păr), servind ca rezerve ( albumina din ou).
Alimentele pe care le ingerăm ne oferă proteine. Dar aceste proteine nu se absorb normal decât dacă în locul descompunerii lor (hidroliza), cauzată de procesul digestiv, ar traversa peretele intestinal sub forma aminoacizilor și ar forma lanțuri peptidice scurte, în cadrul așa numitei “circulații entero hepatice”.
Inițial, aceste substanțe sunt încorporate în sânge și de aici sunt duse la țesuturile ce au nevoie de ele pentru formarea proteinelor, consumate în cadrul ciclului vital. Se cunoște faptul că, din 20 de aminoacizi proteici cunoscuți, doar 8 sunt indispensabili (sau esențiali) vieții umane iar 2 par a fi “semi indispenabili”. Acești 10 aminoacizi trebuie să fie aduși în organism, în cadrul alimentației zilnice și cu mai mare atenție atunci când organismul are o nevoie mai mare: cazuri de disfuncție și boală. Cei mai problematici aminoacizi esențiali sunt triptanul, lizina și metionina. Este tipică lipsa lor în cadrul populațiilor pentru care cerealele sau cartofii reprezintă baza alimentară. Deficitul de aminoacizi esențiali îi afectează mai mult pe copii decât pe adulți. De aceea este necesar consumul unor suplimente, asa cum sunt cele EurO2.
Trebuie să menționăm faptul că lipsa unuia dintre ei (aminoacizi esențiali) duce la imposibilitatea sintetizării
proteinelor în care sunt necesari acești aminoacizi. Acest lucru poate duce la apariția diferitelor tipuri de subnutriție, datorită cărora aminoacizii sunt limitați.

AMINOACIZI
TESTE „IN VITRO” REALIZATE ASUPRA PRODUSELOR EUR O2
CAPACITATEA PRODUSELOR EURO2 OXIGENARE DE A OPRI ȘI DE A DIMINUA DEZVOLTAREA MICROBILOR: BACTERII, FUNGI ȘI DROJDII.
Studiul realizat și pe care îl vom reda în totalitate demonstrează capacitatea produselor EurO2 oxigenare de a opri creșterea microorganismelor patogene.
Acesta a fost realizat în Laboratorul de Control și Analize Dr. Goya, laborator omologat de Ministerul Sănătății cu No 31 L.C.
A fost demonstrat faptul că acest supliment nutritiv nu conține un mediu de hrănire pentru germeni și nu va permite dezvoltarea bacteriilor, fungilor și drojdiilor (și nici creșterea lor ), ce afectează atât trăsăturile fizice cât și cele de gust și miros, având, în vedere faptul că dezvoltarea germenilor conduce la cresterea toxicității formulelor.
Pentru a îndeplini aceste specificații, produsele Eur O2 mențin nutrienții în starea lor originală și evită pierderile datorate deteriorării lor. Aceasta arată faptul că materiile prime utilizate în producerea lor sunt substanțe pure alese cu grijă și că procesul lent de fabricare se face după normele stricte ale tehnicilor de fabricare (având un excelent control aspura produsului finit.)
EurO2 a demonstrat că deține un larg spectru de activitate antimicrobiană împotriva bacteriilor, fungilor și drojdiilor fiind deasemenea un conservator ideal capabil să distrugă microorganismele, mai mult decât să le inhibe.

L-Carnitina, „Arzătorul de grăsimi”, deține un rol important în metabolismul lipidic, transportând mari cantități de acizi grași către mitocondrii (surse celulare de energie) și contribuind la arderea grăsimilor.
Pentru a întelege mai bine acest lucru, să reamintim mecanismul de stocare a grăsimilor, ce reprezintă cea mai mare rezervă energetică a corpului. În timpul meselor, excesul de alimente ingerate este transformat în lipide, în interiorul ficatului. Aceste alimente sunt transportate, în continuare, în sânge, până la țesuturile adipoase de rezervă, în unele celule de stocare (adipoase). Atunci când organismul are nevoie de energie, celulele adipoase eliberează grăsimile, ce sunt arse în centralele energetice ale celulelor (mitocondriile) eliberându-se astfel energie. L-Carnitina deține un rol important în această ultimă etapă, ea fiind cea care asigură transportul grăsimilor, până la centrii de reconversie, stimulează și reglează combustia lor la fel ca un carburator.

Compoziție : Formula coloidală specială de oxigenare celulară, cu 34 de enzime, 18 aminoacizi și 78 de minerale îmbunătățită cu L-carnitină, care mai poartă și denumirea de Arzătorul de grăsimi.

MOD DE ADMINISTRARE
Cum să luați Eur O2 Diet: Este foarte important să știm că nu există un alt produs care să conțină mai multă L-Carnitină. Datorită formulei sale speciale sub formă lichidă, ionică și coloidală, beneficiile utilizării sale sunt maxime, mai bune de 5 ori decât aceeași doză sub formă de capsule.
Dacă ne dorim să slăbim atunci sunt recomandate intre 10 - 12 de picături, de două ori pe zi, între mese. De exemplu: o doză se ia cu o oră înainte de masa de prânz, iar a doua după amiaza. Doza se poate crește dacă se doreste o pierdere a greutății mai mare. Recomandăm L-Carnitina pentru că deși arde grăsimile, nu taie pofta de mâncare. Nu acționează asupra creierului, sistemului nervos, etc., neavând astfel efecte secundare și nu creează dependență.
Dacă sunteți sportiv puteți lua o doză cu o oră înainte de exercițiile aerobice și alta imediat ce terminați.
Dacă luați produsul pentru a obține beneficii adițonale, cum ar fi scăderea nivelului colesterolului și îndepărtarea oboselii, modul de administrare este același.**TVA inclus

Va aflati aici: / EURO 2 DIET


[ Informatii suplimentare ] [ Cumpara acest produs ] [ Contact ]
Copyright 2005 - 2018 © Euro Net
Toate drepturile rezervate

Sitemap
RODSA Termeni si conditii
Produse:
The cube   Aloe slim day and night   Noni 500ml   Noni 1000ml   Noni aromatizat 500ml   Noni aromatizat 1000ml   Euro 2 diet   Papaya start up   Papaya pura   Fisio diur cu aroma de ceai verde   Fisio diur cu aroma de grapefruit   Fisio diur cu aroma de ananas   Aloevolution deoepil   Aloevolution pocket   Fem_care   Aloekeep white   Penelope - cremă de măini, fată si corp   Penelope - crema de fata cu extract de caviar