aloe vera de la euronet Get Adobe Flash player www.asearedox.ro Ne gasiti si pe Facebook 
Ne gasiti si pe Netlog 
ACCES DISTRIBUITORI       Despre noi |  Misiune |  Produse |  Afectiuni |  Marturii |  In media |  Inregistrare distribuitor |  Inregistrare client preferential |  Contactati Euro Net |  Plan afacere
Username
ParolaZuccari

Aloeveraextra.ro

Re-code

nonizuccari.ro

aloeslim.ro

tainelesanatatii.ro

constiintasanatatii.ro

bioelemente.ro

Aloe Slim Day and Night pe florentina.ro

thecube.ro

Doriti sa beneficiati de preturi speciale? Deveniti acum membru Euro Net. Click aici pentru mai multe detalii !

ALOE SLIM DAY AND NIGHT Nume produs:

- ALOE SLIM DAY AND NIGHT


Cod: 002
Pret cu amanuntul **: 48.36 EUR

Descriere:

Pachetul format din ALOE SLIM DAY și ALOE SLIM NIGHT este destinat persoanelor care doresc să slăbească, reglând metabolismul diurn și nocturn.
Un produs natural, o formulă revoluționară pentru remodelare corporală, intensifică procesele metabolice, crește arderile țesutului gras. Controlul greutatii constituie si premise de vindecare pentru diabet 
Cele două produse sunt complementare, eficiența lor este maximă doar dacă se folosesc împreună.

ALOE SLIM DAY – este un supliment alimentar care într-adevar realizează visul de a avea o siluetă perfectă și o sănătate bună .
Compoziția unică, se bucură de invenții patentate în Franța și SUA și este foarte complexă.
Conține :
ALOE VERA – suc pur nepasteurizat, elixirul tinereții și frumuseții
CHITOSAN – extras din cochilia crustaceelor marine, care are rol de reducere a absorbției grăsimilor și de accelerare a eliminării acestora la nivel intestinal .
SATIEREAL ( SOFRAN ) – extract de semințe de sofran cu rol în reducerea senzației de foame, dar menține starea de bună dispoziție .
XELLEX ( ACCACIA ) – extract din planta Accacia Catechu  benefic prin reducerea rezistenței la glucoză și leptină.
CASSIA NOMAME – extract din planta cu același nume, are efect inhibitor asupra lipazei, enzimă responsabilă de digestia grăsimilor, acestea rămân nedigerate și se elimină pe cale intestinală.
RHODIOLA  ROSEA –  plantă medicinală care crește în regiunile arctice. Rădăcinile au efect calmant a tensiunii nervoase din perioada dietei, reducând foamea cauzată de stres .  
Alte componente active sunt : Picolinat de Crom, Inulina, Vitaminele B1 și  B6 .Toate aceste componente ajută și la reglarea nivelului de colesterol și trigliceride .
Doza zilnică recomandată – Se agită bine flaconul înainte de utilizare – Se iau 25 ml, odată pe zi, înainte de masa principală.


ALOE SLIM NIGHT 
- este un supliment alimentar care stimulează corpul să  folosească grăsimile pentru energie în timpul somnului. Aloe Slim Night reglează efectiv nivelul CORTIZOLULUI ( numit și hormonul grăsimii sau hormonul stresului ) scăzând astfel apetitul.
Formulă unică, conține componente active :
ALOE VERA –  suc pur nepasteurizat, reglează metabolismul grăsimilor
FICUSPHEN ( SMOCHIN ) – extract  din frunze de smochin, bogat în flavonoide, scade nivelul colesterolului, are efect hipoglicemiant
CITRIN  K – extract din fructe de  Garcinia Cambogia, prelucrate manual în sudul Indiei, inhibă sintetizarea acizilor grași în ficat
TEANINĂ – un aminoacid extras din frunzele de ceai verde, are rolul de a activa Dopamina, responsabilă de buna dispoziție, deci reduce foamea cauzată de stres. Această formulă redă persoanelor un somn liniștit pe perioada nopții .
COLAGEN HIDROLIZAT – extract din alge marine, compus din aminoacizi care ajută producerea de colagen nou în organism .
Alte componente active : Picolinat de Crom, Vitamina B1 si B6 .
Doza zilnică recomandată – Se agită bine flaconul înainte de utilizare. Se iau 25 ml, cu o jumătate de oră înainte de culcare .

Acesta este un supliment alimentar, un adjuvant pentru slăbit, împreună cu o dietă adecvată și exerciții fizice (un stil de viață sănătos ).
 
Nu este recomandat pe perioada sarcinii și a alăptării.
Nu este recomandat persoanelor alergice la vreun component din produse.

Este îndulcit cu SUCRALOZĂ - un îndulcitor natural, fără  calorii - deci este recomandat și persoanelor diabetice .

Se recomandă o cură minimă de 2 luni, ceea ce înseamnă 3 pachete cu produsele ALOE SLIM DAY AND NIGHT, iar tratamentul se repetă în funcție de rezultatele obținute după primele 2 luni, în funcție de greutatea dorită.
Testele clinice au arătat că lunar, în medie se slăbesc  aproximativ  4 kg.
După încetarea tratamentului greutatea pierdută nu se mai depune, dacă se păstrează un regim caloric și fizic adecvat. **TVA inclus

Va aflati aici: / ALOE SLIM DAY AND NIGHT


[ Informatii suplimentare ] [ Cumpara acest produs ] [ Contact ]
Copyright 2005 - 2018 © Euro Net
Toate drepturile rezervate

Sitemap
RODSA Termeni si conditii
Produse:
The cube   Aloe slim day and night   Noni 500ml   Noni 1000ml   Noni aromatizat 500ml   Noni aromatizat 1000ml   Euro 2 diet   Papaya start up   Papaya pura   Fisio diur cu aroma de ceai verde   Fisio diur cu aroma de grapefruit   Fisio diur cu aroma de ananas   Aloevolution deoepil   Aloevolution pocket   Fem_care   Aloekeep white   Penelope - cremă de măini, fată si corp   Penelope - crema de fata cu extract de caviar