aloe vera de la euronet Get Adobe Flash player www.asearedox.ro Ne gasiti si pe Facebook 
Ne gasiti si pe Netlog 
ACCES DISTRIBUITORI       Despre noi |  Misiune |  Produse |  Afectiuni |  Marturii |  In media |  Inregistrare distribuitor |  Inregistrare client preferential |  Contactati Euro Net |  Plan afacere
Username
ParolaZuccari

Aloeveraextra.ro

Re-code

nonizuccari.ro

aloeslim.ro

tainelesanatatii.ro

constiintasanatatii.ro

bioelemente.ro

Aloe Slim Day and Night pe florentina.ro

thecube.ro

Doriti sa beneficiati de preturi speciale? Deveniti acum membru Euro Net. Click aici pentru mai multe detalii !

ALOEKEEP WHITE Nume produs:

- ALOEKEEP WHITE


Cod: 037
Pret cu amanuntul **: 9.62 EUR

Descriere:

ALOEKEEP WHITE este o noutate absolută în materie de igiena orala. Este primul produs de acest fel care nu conține nici o picătură de apă  în formula sa, fiind complet înlocuită cu suc pur de Aloe Vera. Aloekeep white este un amestec concentrat de principii active autentice, amestecate cu înțelepciune pentru a da viață unei combinații de succes care  acționează  la  360 ° asupra bunăstării cavității bucale. Ajută la păstrarea albului natural al dinților, dă un efect de lungă durată  de respirație proaspătă și asigură o protecție excelentă împotriva cariilor, plăcii și tartrului. Toate cu o grijă deosebită pentru gingiile și dinții sensibili.
Fără adaos de apă, substituită cu suc pur de Aloe Vera, ce contribuie la asigurarea celor 5 obiective fundamentale pentru sănătatea dinților și a gingiilor.

CELE CINCI OBIECTIVE FUNDAMENTALE:
1.Lichen Islandic și Salvie pentru efect de albire
2.Portocală și Păducel pentru combaterea cariilor
3.Xilitol și Arbore de Ceai pentru combaterea plăcii și tartrului
4.Clorofila și Smirna pentru o respirație proaspătă
5.Vitaminele B3, B5, B6, C, E, F și Aloe Vera pentru dinții și gingiile sensibile.

CELE TREI ELEMENTE DISTINCTIVE:
Fără adaos de apă: urmărind tradiția ZUCCARI, apă a fost eliminată complet si înlocuită cu sucul pur de Aloe Vera, care joacă un rol dublu: acela de solvent (lichidul în care se dizolvă ingredientele produsului) și acela al unui veritabil principiu activ, cu toate proprietățile sale de calmare, vindecare și regenerare mucoaselor.

Fără alcool: alcoolul este prezent în multe formule ale apelor de gură mulțumită proprietăților sale antibacteriene și dezinfectante. Cu toate acestea, acțiunea sa are efecte asupra mucoasei producând daune pe termen lung. În Aloekeep white  ne-am angajat să folosim principii active neagresive, care poate mima acțiunea alcoolului dezinfectantă și bacteriostatică, fără a cauza probleme de hipersensibilitate în cavitatea  bucală.

Fără fluor: până în urmă cu câțiva ani, se credea că fluorul trebuie să facă parte în fiecare zi din dieta noastră pentru a ne proteja dinții, în special în cazul copiilor. Cu toate acestea, în urmă cu câțiva ani, au fost efectuate câteva studii care au arătat că se îndoiesc de validitatea acestor credințe arătând că fluorul poate chiar să fie dăunător smalțului dinților, care, odată saturați cu fluoride, pot deveni mult mai vulnerabili la frecare și eroziune.

Ingrediente: Aloe Barbadensis Miller, ulei de ricin hidrogenat, extract de lichen islandic, extract din frunze de salvie, extract din coaja de citrice Aurantium dulcis, extract de Crataegus monogyna, xilitol, extract de arbore de ceai, ulei din frunze de Melaleuca viridiflora, extract de clorofilă, extract de rășină Commiphora myrrha, Niacinamide, pantotenat de calciu, Pyrodixine HCI, fosfat de sodium ascorbil, tocopheryl acetate, ethyl linolenate, ethyl linoleate, silice, zinc, citrat, PVM/MA copolymer, triclosan, chlor hexidine digluconate, sodium, chloride, sucraloză, aromă, glicerină, sodium starch octenyl succinate, maltodextrină, benzoat de sodium, sorbat de potasiu, acid citric și apă. 

Mod de utilizare:
umpleți dozatorul apăsând flaconul. Turnați direct în gură și clătiți  circa 30 de secunde numai cu apă de gură. Nu necesită clătire. Nu inghițiți!

Avertizări: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Utilizarea acestui produs este contraindicată persoanelor hipersensibile la produs sau la vreunul dintre componente. A se păstra la temperatura camerei.

Termen de valabilitate: 6 luni de la deschidere.**TVA inclus

Va aflati aici: / ALOEKEEP WHITE


[ Informatii suplimentare ] [ Cumpara acest produs ] [ Contact ]
Copyright 2005 - 2018 © Euro Net
Toate drepturile rezervate

Sitemap
RODSA Termeni si conditii
Produse:
The cube   Aloe slim day and night   Noni 500ml   Noni 1000ml   Noni aromatizat 500ml   Noni aromatizat 1000ml   Euro 2 diet   Papaya start up   Papaya pura   Fisio diur cu aroma de ceai verde   Fisio diur cu aroma de grapefruit   Fisio diur cu aroma de ananas   Aloevolution deoepil   Aloevolution pocket   Fem_care   Aloekeep white   Penelope - cremă de măini, fată si corp   Penelope - crema de fata cu extract de caviar