aloe vera de la euronet Get Adobe Flash player www.asearedox.ro Ne gasiti si pe Facebook 
Ne gasiti si pe Netlog 
ACCES DISTRIBUITORI       Despre noi |  Misiune |  Produse |  Afectiuni |  Marturii |  In media |  Inregistrare distribuitor |  Inregistrare client preferential |  Contactati Euro Net |  Plan afacere
Username
ParolaZuccari

Aloeveraextra.ro

Re-code

nonizuccari.ro

aloeslim.ro

tainelesanatatii.ro

constiintasanatatii.ro

bioelemente.ro

Aloe Slim Day and Night pe florentina.ro

thecube.ro

Termeni si Conditii


Stimati utilizatori, inainte de inceperea utilizarii acestui website si a unitatilor de informare, va rugam sa cititi cu cea mai mare atentie conditiile urmatoare: In situatia in care nu sunteti de acord in totalitate cu acestea, va rugam sa incetati utilizarea serviciilor furnizate prin intermediul website-ului www.euronet.org.ro. Website-ul si serviciile SC.Euro Net SRL. va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara rezerve a conditiilor din prezentul document. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, va rugam sa nu folositi acest website si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea website-ului, indicati ca acceptati sa respectati prezentul document intitulat "Termeni si Conditii". SC.Euro Net SRL. isi rezerva dreptul de a modifica clauzele in orice moment, in functie de decizia exclusiva a acesteia si fara a fi necesar nici un preaviz in acest sens.


1.Definitii

SC. EuroNet SRL., denumita in cele ce urmeaza si "compania" : cu sediul social in jud.Ilfov, Str. Padurii, nr. 15, Corbeanca, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. de ordine J23/909/2004, avand cod unic de inregistrare RO16533107, proprietar al site-ului Internet www.euronet.org.ro, avand urmatoarele date de contact: telefon 021.255.46.83, e-mail office@euronet.org.ro.

Utilizator : orice persoana care acceseaza site-ul SC. Euro Net SRL., indiferent de motiv .

Client : utilizator sau orice alta persoana fizica sau juridica cu care compania a incheiat un contract privind oricare din serviciile/produsele SC.Euro Net SRL.

Date cu caracter personal : orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila si care se refera la unul ori mai multe elemente specifice identitatii sale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal :reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal prin mijloace automate sau neautomate, precum colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Date de trafic orice date prelucrate in scopul transmiterii unei comunicari printr-o retea de comunicatii electronice sau in scopul facturarii contravalorii acestei operatiuni.


2. Datele cu caracter personal

SC.Euro Net SRL. respecta dreptul la intimitate si viata privata cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane fizice care viziteaza website-ul companiei si, de asemenea, respecta si se conformeaza legislatiei romane in vigoare referitoare la protectia datelor cu caracter personal.

SC.Euro Net SRL. isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai. Datele cu caracter personal vor fi inregistrate si organizate prin mijloacele si cu aplicatiile SC.Euro Net SRL.si vor fi stocate fie pe serverul pe care este gazduit website-ul precum si pe orice alt support care permite realizarea acestui tip de operatiune.

SC.Euro Net SRL. se obliga sa respecte drepturile utilizatorului conferite prin Legea nr. 677/2001, iar la cererea acestora la adresa din, sos. Morarilor, nr. 2, sector 2, Bucuresti se obliga: (a) sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001; (b) sa inceteze prelucrarea acestor date.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC EURO NET SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este:1).PENTRU SISTEMUL DE FACTURARE SI LIVRARE A COMENZILOR CATRE CLIENTI, 2). SISTEMUL DE CALCUL AL BONIFICATIILOR DISTRIBUITORILOR CARE AU INCHEIAT UN CONTRACT PRIVIND ORICARE DINTRE SERVICIILE/ PRODUSELE SC. EURO NET SRL.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare . SISTEMULUI DE FACTURARE/ LIVRARE/BONIFICARE. Refuzul dvs. determina IMPOSIBILITATEA COOPERARII SI ACHIZITIONARII DE PRODUSE/ SERVICII. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si NU VOR FI comunicate ALTOR destinatari.
Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC. EURO NET SRL.?
__DA   __NU

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC. EURO NET SRL.,PUNCTUL DE LUCRU DIN SOS. MORARILOR NR. 2 SECT. 2 BUCURESTI, PERS. RESPONSABILA LUIZA IONESCU. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
_______________________________________________________________
Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

SC Euro Net SRL informeaza utilizatorii asupra drepturilor legale ale acestora:

 • Dreptul de a fi informat:
  Ati fost informati, citind prezentele clauze, despre identitatea companiei SC.Euro Net SRL., scopul pentru care SC. Euro Net SRL. proceseaza datele pe care le furnizati, tertii la care datele sunt transmise cu acordul vostru prealabil, daca furnizarea datelor personale este obligatorie sau nu, existenta drepturilor legale pentru protejarea datelor personale, dar si conditiile de exercitare.

 • Dreptul de a avea acces la date:
  Aveti dreptul, pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, de a obtine de la SC.Euro Net SRL. confirmarea faptului ca datele referitoare la dumneavoastra sunt sau nu procesate de compania noastra. Aceasta cerere va fi solutionata in mod gratuit in limita unei cereri pe an.

 • Dreptul la interventie:
  Aveti dreptul de a cere, pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, urmatoarele: (i1) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau a procesarilor ilegale; (i2) transformarea datelor personale ilegale in date anonime; notificarea tertilor cu privire la operatiunile mentionate la (i1) si (i2).

 • Dreptul de opozitie:
  Aveti dreptul de a va opune in orice moment, pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, procesarii datelor voastre personale, pe baza unor motive bine intemeiate si legale referitor la situatia voastra.

 • Dreptul de a nu fi obiectul unei hotarari individuale: dreptul de a cere si de a primi:
  a. Retragerea sau anularea unei hotarari care produce efecte juridice asupra voastra, adoptata exclusiv in ceea ce priveste procesarea datelor personale, executata in mod automatic, avand ca scop evaluarea unor aspecte ale personalitatii voastre si/sau a competentei profesionale, credibilitatii, comportamentului sau altor aspecte.
  b. Reevaluarea oricarei hotarari care va priveste si care va afecteaza intr-un mod semnificativ, daca hotararea a fost adoptata exclusiv pe baza procesarii datelor care respecta conditiile mentionate la litera a).

 • Dreptul de a apela la o instanta de judecata:
  Aveti dreptul de a apela la orice curte de judecata pentru a va apara drepturile garantate prin lege in ceea ce priveste protejarea procesarii datelor personale.


SC.Euro Net SRL este operator de prelucrare date cu caracter personal, inregistrat la ANSPSCP sub Nr.17506, si asigura utilizatorii sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti, decat in cazul in care acest lucru este solicitat in baza legilor statului roman.

La cererea expresa a autoritatilor competente ale statului roman, SC Euro Net SRL isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator precum si la activitatile pe care acestea le-a desfasurat prin intermediul website-ului SC. Euro Net SRL.

Clientul este responsabil pentru mentinerea confidentialitatii parolei si a contului de utilizator si va raporta orice utilizare neautorizata a acestora. SC.Euro Net SRL. este exonerata de raspundere in cazul pierderii confidentialitatii sau pentru orice pagube care rezulta din incapacitatea clientului de a se conforma acestor masuri de siguranta.

Copyright 2005 - 2018 © Euro Net
Toate drepturile rezervate

Sitemap
RODSA Termeni si conditii